B_U_R_I 3 290 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Danes ne pozabite na predkvalifikacije. Začnejo se ob 21.00 Link to post
PEK 2 291 Napisano February 17, 2011 Share Napisano February 17, 2011 Mogoče pridm potrenirat... Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 19, 2011 Share Napisano February 19, 2011 Kako je kaj ta teden s predkvalifikacijami? Upam, da utegnem jutri do sedmih prit do pcja... Link to post
Mai 134 Napisano February 19, 2011 Share Napisano February 19, 2011 hja, predkvalifikacije so že bile v četrtek, sicer še niso pobi uspeli uploadat situacije glede časov, tako da... so vsekakor uvrščeni že vsaj 3 privatniki, ki se jih spomnim da so bili na predkvalifikacijah,... kje ste ostali tavali pa ne vem... morem pa prežlja in križnika konkretno pohvalit, in jima obema čestitat za fenomenalno vožnjo na dirki po kvalifikacijah. izredno konstantna vožnja, veliko prehitevanj in velik smisel za zavedanje avtomobila in okolice. super! kar tako naprej,... bi se marsikdo lahko po vama zgledoval Link to post
MitjaP 2 Napisano February 19, 2011 Share Napisano February 19, 2011 Ha ha sej ni tok hudo..Je bolj umirjena proga kot PAV! Aja še enkrat moj priimek je Prezelj Link to post
KiWi 0 Napisano February 19, 2011 Share Napisano February 19, 2011 Ja super in zelo razgibana dirka je bla sem bil zadn, nasledn krog pa že prvi... pol pa spet dol po lestvici Bi pa prosil, da se na teh uradnih predkvalifikacijah, če že ne vedno, uporablja pitlimiter in se vozi znotraj črt za bokse (za to sicer nisem prepričan, če se kdaj prekršilo al ne). Ni bilo problemov zaradi tega, je pa to potrebno upoštevati in je (vsaj meni) moteče. :wink: Link to post
McGoga 2 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 Zaradi slabe vidljivosti spet ne morem delat gužve na cesti UŽIVAJTE Link to post
PEK 2 291 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 Ja zadnjič smo se lepo boril. Tiste privatne hondice so imele nekako isti pace kot Apatov in moj Volvo... tko da je blo res zanimivo se borit z vami. Kot je ze mark povedal, obnašanje na progi je blo res supr, nič brezveznih dajvov itd. Danes ne morem trenirat spet nič, tko da hvala bogu da sem vsaj tisto speljal v četrtek... upam samo da ne bo kdo spet v zadnjih krogih 1sec hitreje vozil lahko... 1 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 hja, predkvalifikacije so že bile v četrtek.........kje ste ostali tavali pa ne vem... Sprašujem, ker "doma1" pc ne zmore poganjat Race, "domov2" pa grem danes popoldan in ne vem če bom utegnil do sedmih. Oh well, saj je samo igra Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 Geslo za današnjo dirko! > Klik! Link to post
igi 51 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 mene danes ne bo na dirko, uživajte! Link to post
maranello575 1 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 Ne vem, če je maxl dobil moj mail. Odjavljam se iz dirke in žal tudi iz prvenstva, ni časa. lp, fajn dirkajte še naprej!!! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 Tudi jaz bom danes šprical.. mam na novo instaliran PC pa še nisem race on gor dal... sem mislil da je ta teden še frej tako da tud treniral nisem nič Uživajte zvečer Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 20, 2011 Share Napisano February 20, 2011 Na dirko so uvrščeni: Janko GlavacJani SosterMatjaz MurnMark ApatVedran KraljMirko NovakAles KurentMarko NovakDusan ReteljMarin ColakMatej MejakMarko MejakRok ProsenJure SkrabaVito KriznikDavorin ZorkoTomaz ErzenMitja PrezeljSamo GolobicJure ZupanDenis BaseljTomaz SelcanMitja SerugaSandi Jerman Plesničar in Šimenc: zaradi ponavljajoče odsotnosti sta izključena iz prvenstva (delamo dodatne kvalifikacije, ki jih zaradi vaju sploh nebi bilo potrebno delati)! Link to post
Recommended Posts