Emilo 1 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Tud jaz bi to vozil, že maš drugega v ekipi Link to post
Mai 134 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Tud jaz bi to vozil, Ĺže maĹĄ drugega v ekipi ne moreĹĄ menjat ekipe med sezono. Äe se prav pravil spomnim.... next one i guess sliko za v igro pa lahko tako ta naredi ki je naredu to zgorno sliko, samo en avto da gor in exporta kot tga v velikosti 512 x 330 in to je to.. kaj bo buri delal, sj bo pob znal skin nardit tako da bo delalo vse a je tko mm46? lep skin Link to post
KRUH 5 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Sej itak v to ekipo nemore, ker je zasedena ......Voznika sta pa brata Mejak :arrow: Link to post
Emilo 1 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Ahhh hecal sem se, le hotel sem povedati, da je lep avto... Link to post
mm46 11 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Ja v ekipi sm z bratom Drgač, če kdo hoče podoben render svojega avta kot je zgoraj, mu lahko nardim, kr mi je končno uspelo usposobit 3dmax z unim pluginom Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Ja v ekipi sm z bratom Drgač, če kdo hoče podoben render svojega avta kot je zgoraj, mu lahko nardim, kr mi je končno uspelo usposobit 3dmax z unim pluginom pick me,pick me Drugače pa za next season v menije vse Kar se tiče menjav vozil...ma sej ni take panike, če nekdo menja...sej vozmo za veselje in če je kakšnmu všeč drugi avto...naj ga vozi, smo že stari pa se lahko zgodi da spregledamo kakšn člen v pravilniku Kot je reku Zupan...sej smo ljudje, bomo že nardil da bo vsem prav Link to post
Speedboy 0 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Ja glede na to, da Alfa ni več toliko konkurenčna, saj je prenehala z posodobitvami v wtcc prvenstu in s tem tudi midva z Zupanom ne dobiva ravno zadovoljive vsote sponzorskega denarja, sva se odločila, da bova drugo sezono, vsaj če bo tako šlo naprej...zamenjala znamko avtomobila. Hvala za razumevanje :wink: Link to post
Emilo 1 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Ja glede na to, da Alfa ni več toliko konkurenčna, saj je prenehala z posodobitvami v wtcc prvenstu in s tem tudi midva z Zupanom ne dobiva ravno zadovoljive vsote sponzorskega denarja, sva se odločila, da bova drugo sezono, vsaj če bo tako šlo naprej...zamenjala znamko avtomobila. Hvala za razumevanje :wink: Kaj bosta pa zdaj vozila, Lado Link to post
play 502 Napisano March 19, 2008 Share Napisano March 19, 2008 Uff pa kaj ta programÄek tako polepĹĄa sliko,sijaj slike,barvo, robove...ma kot da bi bil BMw in Seat spoliran.... Za Alfe pa ĹĄkoda, men so zakon,ko jo vidm mi kr mal zmrazi psiho-pa znam prec vn iz proge..ĹĄkoda. Link to post
Recommended Posts