Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Tud jaz bi to vozil, Ĺže maĹĄ drugega v ekipi :D

ne moreĹĄ menjat ekipe med sezono.

Äe se prav pravil spomnim....

next one i guess ;)

sliko za v igro pa lahko tako ta naredi ki je naredu to zgorno sliko, samo en avto da gor in exporta kot tga v velikosti 512 x 330 in to je to..

kaj bo buri delal, ;)

sj bo pob znal skin nardit tako da bo delalo vse :)

a je tko mm46?

lep skin

Ja v ekipi sm z bratom :D Drgač, če kdo hoče podoben render svojega avta kot je zgoraj, mu lahko nardim, kr mi je končno uspelo usposobit 3dmax z unim pluginom :)

Ja v ekipi sm z bratom :D Drgač, če kdo hoče podoben render svojega avta kot je zgoraj, mu lahko nardim, kr mi je končno uspelo usposobit 3dmax z unim pluginom :)

pick me,pick me :D Drugače pa za next season v menije vse :P

Kar se tiče menjav vozil...ma sej ni take panike, če nekdo menja...sej vozmo za veselje in če je kakšnmu všeč drugi avto...naj ga vozi, smo že stari pa se lahko zgodi da spregledamo kakšn člen v pravilniku :) Kot je reku Zupan...sej smo ljudje, bomo že nardil da bo vsem prav :D

Ja glede na to, da Alfa ni več toliko konkurenčna, saj je prenehala z posodobitvami v wtcc prvenstu in s tem tudi midva z Zupanom ne dobiva ravno zadovoljive vsote sponzorskega denarja, sva se odločila, da bova drugo sezono, vsaj če bo tako šlo naprej...zamenjala znamko avtomobila. Hvala za razumevanje :wink:

Ja glede na to, da Alfa ni več toliko konkurenčna, saj je prenehala z posodobitvami v wtcc prvenstu in s tem tudi midva z Zupanom ne dobiva ravno zadovoljive vsote sponzorskega denarja, sva se odločila, da bova drugo sezono, vsaj če bo tako šlo naprej...zamenjala znamko avtomobila. Hvala za razumevanje :wink:
Kaj bosta pa zdaj vozila, Lado :D

Uff pa kaj ta programÄek tako polepĹĄa sliko,sijaj slike,barvo, robove...ma kot da bi bil BMw in Seat spoliran....

Za Alfe pa ĹĄkoda, men so zakon,ko jo vidm mi kr mal zmrazi psiho-pa znam prec vn iz proge..ĹĄkoda.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...