play 502 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Pohvale vsem prvim trem in tebi Tomaž! :wink: Link to post
KiWi 0 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Q: glede na to, da sem resno začel trenirat šele v nedeljo ob sedmih, nisem niti pričakoval veliko več kot zadnje mesto in sem bil zato s časom (in zasedenim mestom) več kot zadovoln. R1: Odličen štart in takoj mimo dveh konkuretov Vozil dokaj konstantno in brez večjih napak. Prehitevanje je bilo težko ampak nekako je že šlo mimo brez nesreč in pritožb. Končal na odličnem osmem mestu in prvem med privatniki!!! R2: Štart iz prvega mesta in hitrejši vozniki za mano so mi načeli živčke Tako sem na začetku bolj živčno vozil in delal več napak. Pozneje malce večja napaka v šikani in že je letel prednji odbijač aerodinamika in vzmetenje pokvarjeno Nadaljeval sem dokaj konstantno ter zasedel spet odlično drugo mesto med privatniki Super race vikend z odličnim rezulatom za ekipo!!! Čestitke Tomaž Link to post
Ale 472 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Q:Postavil čas blizu BP, kar je zadostovalo za P8 R1: Štart mi ni uspel najbolje a sem uspel zadržat mesto. Nekaj krogov vozil v strnjeni koloni in se mal prerivali. Po napaki Mareta N. in Vedrana pridobil 2 mesti, nato pa po nesrečnem dotiku, ko me je prehiteval Šoster pristal v gumah. Kakšne hude škode ni blo veliko in tut zgubil nisem veliko. Proti koncu dirke je v bokse pred mano zavil Apat in končal sem na P5. R2: Po dobrem štartu z P4 prehitim Retlja, ki je slabo štartal in napadem pred mano vozečega Križnika. Prehitel sem ga zaradi njegove manjše napake že po nekaj zavojih in se zapodil za Matejem Mejakom. Upal sem, da bo Vito za menoj čim dlje zadrževal Jankota in poskušal narediti vsaj nekaj sekund razlike. Ko sem se približal Mateju na P1 se je zavrtel in mi olajšal pot na P1. Kmalu sem opazil, da je Janko že na P2 vendar mi je uspelo prednost do konca dirke še povečati in zmagati. [champ] Hud je tale Pau. Že lani mi je uspelo tu zmagati R2. Me prav zanima kako bo na naslednjih dirkah z malo več kg. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Super race vikend z odličnim rezulatom za ekipo!!! Čestitke Tomaž Sarcasm at its best? Link to post
KiWi 0 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Za prvi race... YES bring it on! Za drugi race pa P.S.: s pravo motivacijo se daleč pride :wink: Link to post
MirO 67 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Q: Čeprav sem vozil samo ta dan,mi je qualy čas ustrezal glede na kilometre na tej stezi,sem pa imel popoldne pa tud boljši čas,samo v uradni Q nikakor ne. R1:Odkar štartam z sklopko se mi je štart bistveno popravu(sem kr pozabu kako sem lani štartal-neki knofi pa to pa nč od nč)dirka sama potekala vredu,razen nekih zapletov po oceni Apata(?),čeprav jaz nč nevem o tem,drugače vredu dirka. R2:Štartam iz 7.mesta nastane malo gužve malo stiskanja mene v ograjo v prvem ovinku ampak vse v normali(dirka je dirka)križarim in prehitevam bl po zaslugi drugih napak,umes mal laga in jaz v gumah,sicer ne hudo samo rahel obstanek in v nadaljevanju dirke z Kurentom bijeva boj za 5.mesto,nakar se Kurent v izhodu spodnje šikane prbije u plane(zadnji krog)in nardi pravo razdejanje tm spodi(mene je skor kap,tak je poknal)men je Kurenta žal,ker ga nebi prehitel če nebi trešu v ograjo in nakar se po sreči prebijem skozi to vrtenje in končam na 5.mestu in nakonc zadovljen. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Tale Kurent sem bil v bistvu jaz Link to post
MirO 67 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Res je ,nevem kaj mi je blo,da sem zamenjal imeni in se opravičujem a veš Murn da še posebej pazim na tebe ,da te nebi mabasal,ker lani si me parkrat opluval glede na moj stil vožnje,letos pa ni več tako (hehe) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 9, 2011 Share Napisano February 9, 2011 Letos me prehitiš na fer način , lani si me pa kar zrinil s poti Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Po novem se pisanje pritožb ne piše več v temo za "Obravnave sumljivih situacij", temveč se pošlje meni preko zasebnega sporočila. Postopek prijave je enak prejšnjemu (čas, razlaga,...). Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 (urejeno) Laguna Seca Ime: Mazda Raceway Laguna Seca Lokacija: Monterey County Dolžina kroga: (2 x 14 krogov) Dirka 27.2.2011; 21:00 Na dirko so uvrščeni: Janko GlavacJani SosterMark ApatVedran KraljMirko NovakAles KurentMarko NovakDusan ReteljMarin ColakIgor Slapar Matej MejakMarko MejakSaso ProsenVito KriznikJure SkrabaDavorin ZorkoMitja PrezeljJure ZupanTomaz ErzenDenis BaseljSamo GolobicTomaz SelcanSandi JermanMitja Seruga Odsotnost so sporočili: Matjaž Murn Goran Obid V prvenstvu več ne sodelujejo: Matej Plesnicar Damjan Simenc Andrej Trost Dino Florjancic Denis Senker Rok Prosen Uredil February 24, 2011 - Matjaž Murn Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Ste že kej vozil tole? Jaz s 110 kilami nikakor ne pridem pod 1.33.8xx. Občutek mam pa da bo pole okol 1.32.0xx Lih proti koncu prvenstva, ko še najmanj rabm, si pa kile prslužim Naredimo jutri zvečer eno trening dirko, glede na to, da še nikoli nismo imeli Lagune v prvenstvu? Ob 21h pridte gor. Bom še SMSe razposlal, da se bo mal razvedl. Pa gume se mi zdi, da se rabjo ZELO! Vsaj z mojim setupom. Mirko, bi delil z nami svoj setup? Link to post
denis 38 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Murn greva zdele eno odfurat? Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Jao js sm tut faso 30kg.. Link to post
PEK 2 291 Napisano February 12, 2011 Share Napisano February 12, 2011 Kaj pa je to tebi, boš pa že pokvihtal tistih 30kg, si menda prvak v tem. Link to post
Recommended Posts