Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Q: glede na to, da sem resno začel trenirat šele v nedeljo ob sedmih, nisem niti pričakoval veliko več kot zadnje mesto in sem bil zato s časom (in zasedenim mestom) več kot zadovoln.

R1: Odličen štart in takoj mimo dveh konkuretov :) Vozil dokaj konstantno in brez večjih napak. Prehitevanje je bilo težko ampak nekako je že šlo mimo brez nesreč in pritožb. Končal na odličnem osmem mestu in prvem med privatniki!!! [dance][it]

R2: Štart iz prvega mesta in hitrejši vozniki za mano so mi načeli živčke :) Tako sem na začetku bolj živčno vozil in delal več napak. Pozneje malce večja napaka v šikani in že je letel prednji odbijač :D aerodinamika in vzmetenje pokvarjeno :) Nadaljeval sem dokaj konstantno ter zasedel spet odlično drugo mesto med privatniki :D

Super race vikend z odličnim rezulatom za ekipo!!! Čestitke Tomaž [champ]

Q:Postavil čas blizu BP, kar je zadostovalo za P8

R1: Štart mi ni uspel najbolje a sem uspel zadržat mesto. Nekaj krogov vozil v strnjeni koloni in se mal prerivali. Po napaki Mareta N. in Vedrana pridobil 2 mesti, nato pa po nesrečnem dotiku, ko me je prehiteval Šoster pristal v gumah. Kakšne hude škode ni blo veliko in tut zgubil nisem veliko. Proti koncu dirke je v bokse pred mano zavil Apat in končal sem na P5.

R2: Po dobrem štartu z P4 prehitim Retlja, ki je slabo štartal in napadem pred mano vozečega Križnika. Prehitel sem ga zaradi njegove manjše napake že po nekaj zavojih in se zapodil za Matejem Mejakom. Upal sem, da bo Vito za menoj čim dlje zadrževal Jankota in poskušal narediti vsaj nekaj sekund razlike. Ko sem se približal Mateju na P1 se je zavrtel in mi olajšal pot na P1. Kmalu sem opazil, da je Janko že na P2 vendar mi je uspelo prednost do konca dirke še povečati in zmagati. [champ] [champ]

Hud je tale Pau. Že lani mi je uspelo tu zmagati R2.

Me prav zanima kako bo na naslednjih dirkah z malo več kg. :blink:

Q: Čeprav sem vozil samo ta dan,mi je qualy čas ustrezal glede na kilometre na tej stezi,sem pa imel popoldne pa tud boljši čas,samo v uradni Q nikakor ne.

R1:Odkar štartam z sklopko se mi je štart bistveno popravu(sem kr pozabu kako sem lani štartal-neki knofi pa to pa nč od nč)dirka sama potekala vredu,razen nekih zapletov po oceni Apata(?),čeprav jaz nč nevem o tem,drugače vredu dirka.

R2:Štartam iz 7.mesta nastane malo gužve malo stiskanja mene v ograjo v prvem ovinku ampak vse v normali(dirka je dirka)križarim in prehitevam bl po zaslugi drugih napak,umes mal laga in jaz v gumah,sicer ne hudo samo rahel obstanek in v nadaljevanju dirke z Kurentom bijeva boj za 5.mesto,nakar se Kurent v izhodu spodnje šikane prbije u plane(zadnji krog)in nardi pravo razdejanje tm spodi(mene je skor kap,tak je poknal)men je Kurenta žal,ker ga nebi prehitel če nebi trešu v ograjo in nakar se po sreči prebijem skozi to vrtenje in končam na 5.mestu in nakonc zadovljen.

[Joj] Res je ,nevem kaj mi je blo,da sem zamenjal imeni in se opravičujem a veš Murn da še posebej pazim na tebe ,da te nebi mabasal,ker lani si me parkrat opluval glede na moj stil vožnje,letos pa ni več tako (hehe) [ok]

Po novem se pisanje pritožb ne piše več v temo za "Obravnave sumljivih situacij", temveč se pošlje meni preko zasebnega sporočila. Postopek prijave je enak prejšnjemu (čas, razlaga,...).

USA.gif Laguna Seca

Ime: Mazda Raceway Laguna Seca

Dolžina kroga: (2 x 14 krogov)

Dirka

27.2.2011; 21:00

lagunasecamap.gif

Na dirko so uvrščeni:

1. Janko Glavac
  2. Jani Soster
  3. Mark Apat
  4. Vedran Kralj
  5. Mirko Novak
  6. Ales Kurent
  7. Marko Novak
  8. Dusan Retelj
  9. Marin Colak
  10. Igor Slapar
  11. Matej Mejak
  12. Marko Mejak
  13. Saso Prosen
  14. Vito Kriznik
  15. Jure Skraba
  16. Davorin Zorko
  17. Mitja Prezelj
  18. Jure Zupan
  19. Tomaz Erzen
  20. Denis Baselj
  21. Samo Golobic
  22. Tomaz Selcan
  23. Sandi Jerman
  24. Mitja Seruga

Odsotnost so sporočili:

Matjaž Murn

Goran Obid

V prvenstvu več ne sodelujejo:

Matej Plesnicar

Damjan Simenc

Andrej Trost

Dino Florjancic

Denis Senker

Rok Prosen

Uredil - Matjaž Murn

Ste že kej vozil tole? Jaz s 110 kilami nikakor ne pridem pod 1.33.8xx. Občutek mam pa da bo pole okol 1.32.0xx

Lih proti koncu prvenstva, ko še najmanj rabm, si pa kile prslužim [wall]

Naredimo jutri zvečer eno trening dirko, glede na to, da še nikoli nismo imeli Lagune v prvenstvu? Ob 21h pridte gor. Bom še SMSe razposlal, da se bo mal razvedl. Pa gume se mi zdi, da se rabjo ZELO! Vsaj z mojim setupom. Mirko, bi delil z nami svoj setup? :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...