Mai 134 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Uf, še bo treba odpeljat "kak krog" Apat je dans s 110 kg pelal isto kot jaz s 45kg (1 22 3). Sicer bi se mogla še najdt kakšna desetinka kje, samo prav velik pa ne! Za moje pojme nor čas s tako obtežitivjo! 130 Kg sm mel sicer ne vem od kje je bil tako super cas, a sem prepričan da bo pole krepko pod 22... js hitreje mislim da ne zmorem... se le pozna kilaža, predvsem na bremzanju, aleš, lepe super borbe, napeeeto bo še, napeeeeto ! Si mi pa Tomaž na koncu v R2 ko smo vozili štekal skoz, tako "diskretno" skače avto sm in tja, ne skoz in ne "velike razdalje", ampak je bilo opazno... drgač pa, super trening... škoda samo da nas je bilo le 9 na qualy, in 8 v dirki.. Link to post
noth 3 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 hehe .. 130kg. noro.. Ja cajt, bo verjetn podobn kot lani. Sicer pa nism opazu, da bi mel kakšne velike probleme na zaviranju. Tam jz zgubljam največ in mi ni čist jasn zakaj. Od česa je odvisno pri nastavljanju kako dobro zavira avto ? Ima antirollbar kaj zraven? Oz. kaj vpliva na to? Sem že parkrat opazu, da lahko z kakšnim setupom zaviram kasneje.. (če bi bil kdo k je nastavljanje avta mal bolj naštudiran od mene tolk prjazn, pa me malo podučil..) :wink: Prednja leva pa se tud men pregreva. Je precej obremenjena.. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Dodatne kvalifikacije 1/2 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Ma!, sori za lag... torrenti so ostali vklopljeni Pa sori za ene par bumpov... ta honda ma kljun dolg za celega volvota Jaz sem v kvalifikacijah po splitu mel čas, ki je namigoval na 1:23.0 ali kako desetinko manj, pa je šel v steno v zadnjem ovinku. Kar se mene tiče, bo tole dvojno sranje... prehitevat se skoraj ne da (pozabimo zdaj na lado vs. preobteženi volvo ali bognedaj privatnik), tako da bodo kvalifikacije zelo pomembne. Ko si pa spredaj, je pa odlična verjetnost, da te kdo nasadi Je pa Preželj pokazal, da tudi on hoče zmagat med privatniki... to bo še zabavno Link to post
JeZn 120 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Jap tu bo še zelo zanimivo. Sicer je pa vsako leto bilo Bolj kot hitrost bo tu pomembna konstantnost in izogibanje ograjam ter ostalim avtomobilom. Za prehitevanje pa ni nekih hudih punktov, v kolikor voznik pred teboj ne naredi napake. Tudi sam sem imel dvakrat na drugem vmesnem -0.6 a pol sem ga naslonil v zadnjem zavoju, ker sem se že "opustil". Skratka skoncentriran cel krog in na dirki celih 19... TEŽKA BO! Link to post
PEK 2 291 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 S 130 tolk pelješ Mark???? Bo treba setup tvoj dobit... Ne maram te proge, vseen pa nebi bil rad 1sec zadaj na Q! Link to post
Ale 472 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Ja, Mark je zelo hiter s 130kg. Jaz sem vozil z 30kg, pa sem mu komaj uhajal. Tale Lada je za en ku*ac. Če bi mel jaz 130 kg, bi bil 3 sek. zadaj. Se bodo pa kilogrami zalo poznali v 2. polovici obeh dirk, ker bo bolj obteženim fajn gume pobral... Upam, da moj teammatepride na to dirko, ker ga že 2 dirki ni blo. Kao fax pa to...Zdej pa vidm, da ma velik cajta, k skos COD nažiga. A ne Mare?! :wink: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Apat, kapo dol. Vidim, da boš stisnu v zadnjem delu sezone in se iz 4. povzpel nazaj na 2., da bo zopet enako kot tri leta poprej - prvak Janko, podprvak Mark Jaz niti pod 1.22.5xx ne pridem pa imam 50kg manj. Groza. Link to post
Ale 472 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 ...da bo zopet enako kot tri leta poprej - prvak Janko, podprvak Mark JA, sam najhujš je pa to, da sta letos skupaj v ekipi...to bo treba prepovedat za naslednjo sezono. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 A bi lahko midva z burazerjem presedlala na recimo BMW-e ? Link to post
PEK 2 291 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Ma nevem, mam občutek da me bo kdo čisto ujel oz. prehitu po tem vikendu... :wink: Ale ti raj povej kdaj maš cajt za pir, da ti prnesem CRASH-e Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 A bi lahko midva z burazerjem presedlala na recimo BMW-e ? Žal nebo šlo... Itaq pa ni veliko dirko do konca sezone. Link to post
Oxy 11 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Ma nevem, mam občutek da me bo kdo čisto ujel oz. prehitu po tem vikendu... :wink: Na koga pa ciljaš tukaj Jankec sigurno na Marka ker jaz sem preveč nalodan sicer manj kot Mark ampak časi ki jih dosega so prehitri. Link to post
PEK 2 291 Napisano February 4, 2011 Share Napisano February 4, 2011 Pomoje kar oba... Jst sm dele probal in sm skos u ugraji alpa skos cut track... Link to post
Recommended Posts