Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

R1: ...nakar me Kurent zabije in pošlje v pesek...

Matej, to si pa tko napisal, kot, da bi te nabil na polno brez zaviranja. [buzara]

Žal mi je, da je prišlo do tega in se ti opravičujem ampak dirke ti nisem pokvaril jaz ampak server! Samo poglej si posnetek, ki ga je prilimal tvoj brat, pol mi pa povej kaj naj bi jaz naredu v takem primeru. Točno tko sem vidu jaz...da te je odneslo v pesek. Nisem mogu vedt, da boš pol kr "skočil" nazaj na progo.

In, da pol za tak incident napišeš prijavo... [krniki] Me prav zanima kako bodo sodniki to razsodili.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Matej, to si pa tko napisal, kot, da bi te nabil na polno brez zaviranja. [buzara]

Žal mi je, da je prišlo do tega in se ti opravičujem ampak dirke ti nisem pokvaril jaz ampak server! Samo poglej si posnetek, ki ga je prilimal tvoj brat, pol mi pa povej kaj naj bi jaz naredu v takem primeru. Točno tko sem vidu jaz...da te je odneslo v pesek. Nisem mogu vedt, da boš pol kr "skočil" nazaj na progo.

In, da pol za tak incident napišeš prijavo... [krniki] Me prav zanima kako bodo sodniki to razsodili.

Ej sorry, če si tako dojel mojo prijavo. Ko sem gledal moj replay na hitro, se ni vidlo takoj, da si ful zalagal tam. K na mojmu replayu prideš do mene, me zadaneš in pol se malo umakneš. Zdej glede na to, da je server kr nekaj ljudem zagodil dirko (in posledično cel event), lahko un, ki je server naredu, dobi kako kazen [krniki]

Skraba: ne razumem zakaj prijavljas situacijo, kjer si pustil vrata odprta & sem to izkoristil, ko pa si to opazil si to hotel preprecit in se je zgodilo kar se je moglo...

Murn: tud podobno pri tebi si se boril z mislim da sostrom in hkratu zapiral kurenta, in zopet sem se ti vzporedno zapeljal ker je bil plac...

Soster: poglej si video valencie, pa pol prjav najprej sebe za nazaj... hitreje si zaviral kot sicer, in bil sem vzporedno ko si zadel vame... izzval si trk, js sm ti pa nasedu ;)

Kralj: Sorry za dotik, presenetil si me ko si zopet zapeljlal iz leve v desno, od takrat sm sam se gledal in cakal konec...

Mejak: nism te zrinu na travo(vsaj to ni bil moj namen), sam popuscat pa ne mislim vec... ker bo prehitr konc sezone ;)

al se zapira linijo, kot to zeloo uspesno znata Kralj, Glavac, Colak in dostikrat Mejaka, Kurent in se marsikdo, ne pa da je neki napol vseskupi...

• Downvote 1

Zaradi napačnih podatkov sta bili dve prijavi brisani (Slapar in Šoster).

Razlog: Če nemorete napisati prijave, ki vsebuje točne podatke (dirka R1/R2 in sekunda), se tudi mi ne bomo trudili raziskovati.

2. Prijava situacije mora vsebovati dirko (datum, kvalifikacije, race1, race2), čas dogodka na dirki (v sekundi), udeleženi in kratek opis!

Mejak: nism te zrinu na travo(vsaj to ni bil moj namen), sam popuscat pa ne mislim vec... ker bo prehitr konc sezone ;)

al se zapira linijo, kot to zeloo uspesno znata Kralj, Glavac, Colak in dostikrat Mejaka, Kurent in se marsikdo, ne pa da je neki napol vseskupi...

Ko sta dva avta vzporedno, ni več opcije zapiranja linije. Stvar je taka, da sem js en ovink prej (hairpin) vzel bolj tight linijo zato, da sem ti pustu prostor, ker si mi bil ob boku. Naslednji ovink si mel super pozicijio in si mel pravico bit tam, sam apexu nisi blizu prišu, medtem ko si na izhodu na zunanji strani povsem do konca šel in js zarad tega na travo.

Ej sorry, če si tako dojel mojo prijavo. Ko sem gledal moj replay na hitro, se ni vidlo takoj, da si ful zalagal tam. K na mojmu replayu prideš do mene, me zadaneš in pol se malo umakneš. Zdej glede na to, da je server kr nekaj ljudem zagodil dirko (in posledično cel event), lahko un, ki je server naredu, dobi kako kazen [krniki]

Matej, jaz nisem komentiral tvoje prijave ampak tvoj povzetek dirke. Dojel sem pa tako, kot si napisal...in nisem zalagal samo jaz ampak praktično vsi. Na to, koga bodo pa sodniki kaznovali pa jaz nimam upliva, ne verjamem pa, da bo kaznovan tisti, ki je postavil server (čeprav bi ga tut lahko - JOKE :wink: ). Vem samo to, ko sem bil jaz sodnik ni bil zaradi laga, serverja, linije...noben nikoli kaznovan za incident, ki ga ni zakrivil ali imel upliva nanj. Če je bil pa npr. lag in incident posledica PC-ja ali linije POSAMEZNIKA je pa ta bil kaznovan.

Q: Povprečno

R1: Lahko bi bilo boljše, če me ne bi nekdo (ve sam) pospravil s proge. Posledično se mi zdi, da sem še Florjančiču dirko pokvaril, ko je zadel vame. Prijavo sem pozabil spisat, ker me je vročina prikovala na posteljo.

R2: No comment.

...2. Driftajoči BMW od Golobica. Par krogov sem ga gledal kako je driftal, vmes pa vedno moral spustit gas da ga nisem nasadil. Vedno sem trudim da ga lepo obidem, naslednjič tega ne bo več. Ker dobrota je sirota....

Groziš JeZn [krniki] ?

Skor pozabu napisat [Joj]

Q: Testiral sem nov set, pa nisem glih dosegel svojega maximuma ampak sem bil z rezultatom čist zadovoln.

R1: Dirkal sem pa s setom, ki sem ga uporabljal na predqual. Zaradi prejšnjega seta sem mel še malo težav z bremzanjem, ampak sem pa bil dovolj hiter glede na svoje zmogljivosti. Ponovno delal preveč napak. Enkrat sem tudi priletel v Samota za kar se mu opravičujem. Vmes je bilo tudi kar nekaj všečnih prehitevanj. Na splošno (glede na napake ki sem jih delal) ni bila slaba dirka.

R2: Z dirko sem bil zadovoln vmes me je edino en daljši izlet na travo stal kar nekaj časa, kar mi je onemogočilo dobro uvrstitev.

Glede lag-a nisem mel pretiranih težav in sem na splošno zadovoln z vikendom. Seveda bi pa lahko bilo še veliko boljše :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...