Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Shit happens all the time. Mislim da smo enkrat Šimenca "štrafali" ne gelde na lag; z obrazložitvjo da ne bo kao nikoli več izgovorov na lag...

Eh tko je.... :P

Pred Q , se ubadam z zvokom, enkrat dela ena slušalka,drugič druga, kaj me je medlo, nato mi force zgine, itak mi špil šteka, bil sm 101% da se ne bom nikakor uvrstil, ko vidim zadnje mesto sm bil vesel,kot da bi bil deseti.

Q enako en kup težav, nato zadnjih pet minut mi nekak rata nek povšalen setup in prehitim 1 ali 2, sicer ker nism nič trenirral in vozil že 3 dirke, nism pričakoval dobesedno nič.

R1 do prvega ovinka vse nekak še gre, nato je kr na enkrat bilo en kup vozil na kupu, tudi sam sem rdečega Seata rahlo udarjal, nato kasneje sem tudi rahlo Igija, bilo je kr zanimivo, celo nekaj časa na 19 mestu, a vseeno če ni vaje ni nič, na koncu 21 mesto, je pa bil nekdo z belo Hondo brez odbijača nesramno hitr.

R2 pa se cela pesem ponovi, že na štartu mi prekinja in mi med igro preskakuje v meni računalnika, z miško vmes spodej klikam na ikono Race on aj,(pač uvodna stran ikone itd), kr neki, nato sem raje po dveh, treh krogih parkiral in si malo ogledaj vožnje do 16 mesta in dalje sami znani priimki do 16 tega in res lepe vožnje,tudi ostali niste-nismo od muh, vsem prvim pohvale, se vidi da je letos z malo treninga biti med petnajstimi velika umetnost, edin da si rojen talent.

Ja pr men je bil samo v prvem ovinku lag za trenutek... naekrat se je kurent znašu tik ob meni in bi skoraj še jaz naredu pi******. Kasneje ni blo več problema, pa sem skoz mel koga tik ob sebi.

Q Spet nisem spravil skupaj normalnega kroga. Na koncu na cilni ravnini s prednostjo skoraj 3desetink pa je dalo next session in 15 mesto.

R1 Borba borba za preživetje in upanje vsaj na p8. Po nekaj krogih me prehiti Murn in sem 11 potem zgine Mirko in prehitim Murna nazaj potem naredi napako Škraba in pridem lepo do p8. Na koncu sem pridobil še dve mesti in končal na dobrem p6.

R2 dober štart nakar me Apat zadane v ovinku in me prehiti Ratelj in potem še hitri Čolak in lepo vztrajam na p4 in počasi dohitevam Mejaka. No ko ga dohitim je bil bmw v nenehnem slajdanju in sem mislil da ga bo lahko prehitet. Ampak Mejaka sta mojstra zapiranja in sem Marka 1 krog pred koncem tudi zavrtel jao ti bmw kako hitro se obrnejo sem počakal (moja krivda)samo kaj ko so švignili mimo 4 komadi.

Naslednji krog spet isto borba z Mejakovim bmw ampak tukaj si skočil malo na mojo stran in nisem mogel kaj samo odletel si sem mislil spet počakat ampak si bil v pesku in prilezel na mislim da p7.

Proga mi ne leži ker se gume na tej progi vsaj meni zelo segrevajo in sem porabiu veliko časa sa race setap,tako da

za kvalifikacije sem si uzeu vsega 10min.

Q:Nisem pričakovau da bo tako porazno 1.38.4 samo za 20 mesto v četrtek za predvali 1.38.1 brez problema.

R1:Dober start držim pozicijo in po napakah drugih sem 15 prebliževal

se je Prezelj a sem ga držal na razdalji 1sek.Šparau gume in komaj zadnja dva kroga mi napiše obrabljene.

Skupno 14 in med privatniki 2.

R2:Spet dokaj dober start in držim 14 mesto nakar probam z močnim bremzanjem pridobit še kakšno mesto

sem predolg in zgubim 2mesta imam lepe borbe z Zorkotom a se 105 kg pozna tako da skupno15

med pdivat se mi zdi 4.

Sem pričakoval vR2 malo več a napake se kaznujejo [Joj]

Čestitke obema zmagovalcema.

Nisem gledal posnetkov...

Se pa strinjam, če imaš enga ob boku moraš "vozit" za oba. Oz če prepozno zapreš vrata, jih pol ne moreš zapirat ampak si priznat da si zajebal, pustit prostor in probat napast v naslednjem ovinku.

Je pa res da vsaj jst se okol BMWjev vozim ko po jajcih, da vam kaj ne naredim. Tako je vsaj bilo na zadnji dirki. Ko sem vozil za Samotom je driftal iz par ovinkov, kjer bi ga lahko dobil in prehitel, a kaj ko sem moral na vsakemu izhodu iz ovinka po tem ko sem že full gas pohodil, vedno spustit da ga nisem "čohnil". Tega ne bo več! Pa naj se pišejo prijave...

No tako je zgledal prvi ovink pr meni...sploh nisem vedu, da sem poslal murna v pesek :S

Ja, sej se mi je zdelo, da ti ni blo jasno :) Tko da bom tut prijavo šel popravit...

• Upvote 1

Ja, sej se mi je zdelo, da ti ni blo jasno :) Tko da bom tut prijavo šel popravit...

zelo lepo od tebe :) Med dirko sem mislu, da sm kurenta in s tem mateja zadel, pa vidim, da sem tebe... no na srečo je potem obe dirki delalo kot mora

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...