B_U_R_I 3 290 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 jaz laga nisem mel nobenga pa sem se vozil Sostru, Apatu, Mejaku in drugim skos od 0,2-0,5s za ritjo... Zakaj je drugim lagalo pa ne vem... Server sigurno ni bil problem. Q: v prvem poskusu odpeljal najboljsi cas, svoj PB izboljsal za pol sekunde. Verjetno so k temu pripomogle visoke temperature (50 stopinj). Zato sm mel po dveh krogih ze pregrete gume in me je ze zelo skrbelo za dirko... Nato sem sel odpeljat se par krogov in mel na zadnjem vmesnem ze -0,150s pa nikakor nisem dobro speljal zadnjega sektorja. Na koncu zadovoljen s P7, saj je glavna konkurenca bila za mano (apat, soster) R1: kar dobro startal, vendar se me je nekdo dotaknil in padel sem na P11. Nato smo bili trde in krvave boje, najvec tezav mi je povzrocal soster. Nekako mi je uspelo mimo, nekaj krogov se mimo Skrabe. Nekih 5 krogov pred koncem pa me je soster posteno prehitel nazaj. Zadnju del dirke sem se vozil na P9. Nato je Mark poskrbel za veselje, saj je spravil iz tock Vedrana, kar je pomenilo P8 in pole za R2. R2: startal slabse, mimo jee najprej smuknil mejak, nato se soster katerega mi nikakor ni uspelo zadrzat. Nato me je v prvem ovinku zopet nekdo grdo zbil in padel sem na P6. Celotno dirko sem se potem vozil za Apatom, ki je delal konstantno enake case kot jaz in ni bilo moznosti, da grem mimo. Nato je v predzadjem krogu prislo do zapleta spredaj, apat je zavil na travo, jaz pa za njim. Ker sem prisel zelo hitro nazaj na asfalt, mi je koncno uspelo mimo njega. Sedaj je bilo treba zdrzati le se krog in pol do cilja na P3. Za ovratnik mi je dihal glavac, katerega pa sem uspel zadrzati za sabo. Na koncu kar zadovoljen, verjetno bi lahko bilo bolje, ce jih nebi vedno fasal v prvem krogu. Cestitke Retlju in Colaku za zmagi ter seveda zopet Janku, ki je se povecal svojo prednost v skupnem sestevku... Link to post
zokid 772 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Za prve kroge sploh ni treba nobenga prijavit. Ker so vsi prijavljeni avtomatsko Sicer pa, Denis bom jst spisal prijavo za Davorina, ti pa lahko zame Sam osebno jo bom spisal, ker je to že druga na isto foro od Davorina (lag gor ali dol). Prvič me je v prvem krogu nasadil v Curitibi... Mislim da se na posnetku lepo vidi kako je pri meni to potekalo, tako da ne ti meni o nekih forah Link to post
PEK 2 291 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Posnetek daj ti raje pod public, ker če maš private lahko samo tisti vidjo, ki so tvoji prijatelji na youtube... Link to post
zokid 772 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 tako zaj pa mora delat Link to post
JeZn 120 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Mislim da se na posnetku lepo vidi kako je pri meni to potekalo, tako da ne ti meni o nekih forah Evo spodaj še iz my point of view... Link to post
mm46 11 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Q: 15min pred začetkom se spomnem, da je dirka ta vikend in ker sem ta teden nadgradil kišto nisem niti steama še imel instaliranega No še dobro, da ni blo treba špila downloadat No to progo sem nazadnje vozu lani na dirki pa tudi nekako ni pisana na kožo bmw, sploh zadnji del, tako da so bla pričakovanja nizka. Vzel setup iz oscherslebna in s precej lažjim avtom od konkurence uspel pridet na p11. R1: Soliden štart, v t1 mi je 1x mal zalagalo (kasneje ni blo več nobenga problema) in iz ovinka pripeljem na p6 za kurentom. Neki sm se trudu sledit, pri tem pa uniču gume že po 5ih krogih Za ovratnik mi je začel dihat apat, ki je po par krogih po moji napaki prišel mimo. Počasi se je začel oddaljevat, sem pa ga nazaj ujel, ko je začel borbo z vedranom. Po ene dveh krogih ga pošlje v pesek, jaz se mu komaj izognem in zapeljem ovink na široko kar je izkoristu šoster. Zadnje 2 kroga sem branu p7 pred murnom kar mi je tudi uspelo (komaj ) R2: S prve vrste izkoristu zadnji pogon in si nabral neki malega prednosti. Po par krogih me dohitita retelj in čolak, ki sta bla precej hitrejša od mene in se nisem niti preveč trudu z zadrževanjem in s tem uničenju gum tako zgodaj v dirki. Večino dirke vozim na p3, ko me dohiti šoster in me v predzadnjem krogu zavrti. On me sicer počaka, vseeno pa padem na p7. V zadnjem krogu me še 1x zadene in zaključim dirko ob progi. Link to post
Ale 472 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Q: Dosegel čas malo pod 1.37. kar je zadostovalo za P5 R1: Po malo šlabšem štartu izgubil eno mesto, ki sem ga še v istem krogu dobil nazaj. Nato se je začelo lovljenje Vedrana pred menoj, ki mi je ušel že za kake 3 sekunde. V 2-3 krogih sem ga ujel in začel se je hud boj za četrto mesto. Trudil sem se in napadal Vedrana kakšnih 7 krogov ampak nisem in nisem mogel mimo ker je odlično zapiral in branil pozicijo. Kakšnih 5 krogov pred koncem sem opazil, da ima težave z obrabljenimi gumami in ko ga je v zadnjem ostrem, počasnem desnem ovinku odneslo malo iz idealne linije sem hitro smuknil na noranjo stran in mimo njega. V zadnij nekaj krogih sem začel loviti pred mano vozečega Glavača, ki pa ga do cilja nisem ujel in tako končal na odličnem P4. Vedran hvala za odlično dirko in fer borbo. Že dolgo nisem tako užival! R2: Ponovno štartal z P5, tokrat bolje in zadržal pozicijo vendar ne za dolgo, ker sva z nekom v desnem ovinku rahlo zadela in odneslo me je na travo, kjer sem padel na predzadnje mesto. V nekaj krogih pridobil nekaj mest in še več bi jih, pol pa DISCO... Sem mislu, da je server dol padu, pa sem kmalu opazil, da je sam mene dol vrglo. Ku*c pa ta OPTIKA... :wink: Komi čakam Pau Link to post
JeZn 120 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 1. Zame najbolj u p.... proga. Na njej odpeljal prvo dirko sploh, ker sem se ji do sedaj vedno prbal izognit 2. Driftajoči BMW od Golobica. Par krogov sem ga gledal kako je driftal, vmes pa vedno moral spustit gas da ga nisem nasadil. Vedno sem trudim da ga lepo obidem, naslednjič tega ne bo več. Ker dobrota je sirota. Najprej pazim nanj, pol naju pa dohiti Bašelj in jih sam kasiram 3. Bašelj, Zorko in Šimenc v kratkem pričakujte da vas bo kontaktiral moj klepar da se boste dogovorili o plačilu Q: Prvič letos sem kar nekaj treniral, a že od samega začetka je bilo videti da mi proga ne ustreza. Kakorkoli sem "obrnil" setup vedno isti čas. Torej ni problem v nastavitvah, ampak v meni. Odpeljal za P22, pomoje najslabše letos; škoda edino da me igrica ni pustila končati zadnjega hitrega kroga, prekinilo mi je na ciljni ravnini. Na zadnjem vmesnem sem imel -0,425... ŠKODA!!! R1: Dober štart a vse skupaj se je končali v T1. Padel na začelje z polomljenim vzmetenjem. Se samo meni zdi, al so kaj popravili poškodbeni model. Ponavadi se ni čutilo take razlike če si imel poškodovan avto. Celo dirko so mi delali problem desni ovinki, predvsem vhod na ciljno in prvi po startu. Zaključil na P20, med privatniki pa na P6. R2: Še enkrat super start, na startu padel mimo Križnika (mislim da je zaspal) in ga skoraj nabasal. Vozim za Golobicem in čakam kje bom lahko šel mimo, saj ima ogromne probleme z nemirnim zadkom avtomobila. Čakam predolgo in v 6 krogu me na bremzanju zadane Bašelj... Zopet zgubim par mest in voljo do nadaljevanja. Končam na P18 oz P7 med privatniki. Čestitke Erženu za dve novi zmagi med privatniki! Link to post
MatejMejak 11 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Q: glede na to, da sem se spomnu da je dirka 20min do 21h, sem kar zadovoljen s 9. mestom R1: štart mi je uspel in sem pridobil nekaj mest, nakar me Kurent zabije in pošlje v pesek. Ko sem se še ravnal me je na pesku zabil še en s belo Hondo in mi poškodoval podvozje. Ko sem se vrnil na progo sem bil na 21. mestu . Do konca dirke sem uspel pridet do 11. mesta. R2: štart ponovno uspel in tokrat tudi 1. ovinek. Pristal sem na 7. mestu in se nekaj časa boril z Murnom, ki pa ni mel večjih problemov z mano, saj sem naredu kar nekaj napak in ga nism resneje ogrozil. Nato me je še Glavač prehitel, ko me je v zadnjem 180 ovinku skor zavrtelo. Skupino pred sabo sem ujel dva kroga pred koncem, ko je Šoster zavrtel brata in sem uspel smuknit mimo njega in začel boj z Apatom. V zadnjem krogu sem ga napadu v 180 ovinkom pred prvim splitom, vzporedno sva šla še v hairpin po ravnici in nato še v 90 levo po hairpinu, ko me je Apat preprosto zrinu na travo. Dirko sem končal na 6. mestu. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Tale ki te je nasadil sem bil jaz... s tem da sem jih tudi sam tik pred tem dobil... Prijave se pišejo popoldne... Q : Ehh tema... tako kot je že nekdo pisal tud men ta proga ne leži sploh... R1 : Štart še nekako, potem pa v prvem zavoju masaker.... iz mislim da 13 mesta na zadnje... In potem tako kot Mejaku tudi men avto enostavno več ni šel.. R2 : Mal popravil setup ker sem imel v R1 se goriva za cca 6 krogov :)No in ker je že bilo vse prej tako fantastično sem si natočil kakšne 2-3 litre premal.. Hehe evo prvič ostal brez goriva na dirki... Dejstvo ki se je letos že večkrat izkazalo za problem... če si na štartu pod 10 mestom boš po vsej verjetnosti fasal, ker enim še vedno ni jasno da se prvi ovinek ne zmaga Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Ko sem ravno že mislu napisat, da se zadne cajte zelo mal dogajajo incidenti - pride Okayama, kjer je bil res masaker. Ajej. Tudi z moje strani pride prijava zvečer. Obe dirki sem v prvem ovinku neki fasal. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 (urejeno) Pau Ime: Circuit de Pau Lokacija: Pau, France Dolžina kroga: 2.670km (2 x 19 krogov) Dirka 6.2.2011; 21:00 Lanski rezultati Kvalifikacije - pole: Mirko Novak 1:21.009 Dirka 1 Dirka 2 Predkvalifikacije bodo: - v četrtek, 3.2.2011 ob 21.00 - v nedeljo, 6.2.2011 ob 19.00 Na dirko so uvrščeni: Janko GlavacJani SosterMatjaz MurnMark ApatVedran KraljMirko NovakMarko NovakMarin ColakAles KurentMarko MejakDusan ReteljMatej MejakSaso ProsenMitja Prezelj - 1:23.027Tomaz Erzen - 1:23.642Samo Golobic - 1:23.863Jure Zupan - 1:24.037Denis Baselj - 1:24.431Tomaz Selcan - 1:24.895Mitja Seruga - 1:27.204Dino FlorjancicVito KriznikDamjan SimencDenis Senker Odsotnost so sporočili: Jure Skraba Davorin Zorko Sandi Jerman Goran Obid Rok Prosen Matej Plesnicar Igor Slapar Uredil February 6, 2011 - Matjaž Murn Link to post
MitjaP 2 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Q: Zelo teško mi je blo pridet do kakšnega časa na tej progi in iz 110kg..KATASTROFA R1: Na štartu malo zaspal,ampak prišel na neko solidno mesto in se tam žal ubadal celo dirko sam iz sabo.. R2: Ponovno nikakršen štart,ampak podobno kot prva dirka..dirkal sam iz sabo! Tudi meni proga nikakor ne ustreza,kakršen koli setup vedno isti čas..Ne vem! Čestitke zmagovalcem.... Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Q: Glede na kilograme, nezadovoljen z izplenom. P10. R1: Štart uspe za silo, pridobim nekaj mest, nato v zavoju Atwood naredim napako in zgubim dve mesti. Na koncu vseeno P9. R2: Štartam malo boljše, vendar z nekaj grdimi potezami Prosenov izgubljam mesta. Končam na P10. Če povzamem, proga mi je všeč, zajebana sta zavoja Atwood in Mike Knight, vendar bi z nekaj treninga tudi to lahko nadoknadil. Naslednjo sezono. Link to post
FBR18 112 Napisano January 24, 2011 Share Napisano January 24, 2011 Jp, tisto sem te jaz na silo prehitel. Res je bilo zelo na meji legalnega tako da če si bil oškodovan kar podaj prijavo. Ne bom zameril Link to post
Recommended Posts