Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Davorin res sem ga jst vrgu ven, ampak ti si pa mene čohnil ;) Precej korajžno si šel v prvi ovinek, in zato da si se izognil Prezlju si zavil desno čez celo progo da si ruknil mene. Ko me je prestavilo sem pa jst Denisa...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Q: Qvali so bile nekako pričakovane, mogoče še malo boljše glede na to da nismo skoraj nič testirali na tej progi P25

R1: Štart zelo dober pridobil takoj nekaj mest in v prvem krogu lag nekako se izmuznem mimo brez poškodb in priletim na P17, ter ga ubranim do konca

R2: Štartali slabo takoj izgubili nekaj mest vendar smo z vztrajno vožnjo in po napakah drugih prišli nazaj na P17, zaradi majnega steering locka(šparali smo gume)sem komaj ubranil pozicijo ,ker mi je Jerman vztrajno dihal za ovratnik. Z konstantno in mirno vožnjo sem se mu nekaj krogov pred koncem le uspel iztrgat iz kremplev tako da na koncu zaradi odstopov drugih P14(mislim da) [smoke]

Še kar dober izkupiček vikenda, glede na to da smo stestirali vsega skupaj cca 15 krogov [dance]

Q: slabo, mislim da sem uspel šele na p12 zapeljat.

R1: slab štart in nekaj bojev s spredaj vozečimi. dokaj disciplinirano in varno a vseeno hitro...

zaradi napak, mojih in drugih sem končal na P5.

R2: tudi tokrat se mi ni posrečilo, a sem vseeno napadal dalje in se prebil do P5, in zopet nekaj napak in kontakov,

nekaj spredaj vrtečih, 2kroga prad koncem pa šoster in mejak nekaj zaštrikata in sem sicer se komaj izognil, glavač in murn pa sta smuknila mimo po cesti in me prehitela.

tako zopet na P5 zaključil drugo dirko.

srednje zadovoljen nad vožnjo, šlo bi še malo več, a zaradi napak slabše kot pričakovano.

Davorin res sem ga jst vrgu ven, ampak ti si pa mene čohnil ;) Precej korajžno si šel v prvi ovinek, in zato da si se izognil Prezlju si zavil desno čez celo progo da si ruknil mene. Ko me je prestavilo sem pa jst Denisa...

Vse skupaj je lagnilo tako da sploh nisem videl kje je kdo, avto niti trznil ni, da bi vedel da sem v kaj počil [smoke]

Sorry Zupan če sem te!

Bom dal gor posnetek, da se bo videlo kako je to pri meni zgledalo [smoke]

Q- NISAM BAS ZADOVOLJAN SA SEATOM TDI OCEKIVAO SAM VISE OD NJEGA ALI SAM SE RAZOCARAO JER JE JAKO TIH,NJEZAN PA NEMAM NEKI OSIJECAJ ZA NJEGA TAKO DA SAM SA KVALIFIKACIJAMA ZADOVOLJAN I SA SVIM OSTALIM REZULTATIMA..

R-1 prva utrka mi je bila malo dosadna jer sam otisao radelju dvije sekunde sa puno pogresaka jer kazem seat je u banani i nemam osijecaja za njega tako da mi je krivo sto sam izabrao seata na pocetku sezone.

R-2 druga utrka je bila jako zanimljiva jer smo se ja i dusan radelj cijelo vrijeme borili za prvu poziciju i nadam se da se ne ljuti sto sam ga dva puta okrenuo inace nebi ga okrenuo da je bio netko iza nas ali ostali su bili daleko iza nas pa sam se malo zaigrao :)

vidimo se u Pau!!!!!! [champ] [champ]

Qualif: Solidno 4 mjesto

Race 1: Dobar start i u prvi turn kontakt sa Skrabom i na izlazu imam poz 3,kasnije vidim da je Marin izletio u turn 1 i kako se vracao na stazu ja sam usporio i malo izletio na travu so ja Glavac iskoristio i obisao me,u nastavku odlicna trka sa Kurentom,bilo je stvarno odlicno i cestitke Kurentu za odlicnu voznju,a meni po ko zna koji put na ovoj KANTI od Seata TDI gume ne valjaju poslije pola trke.Oko 2-3 kruga pred kraj me je Apat udario i tu je trkanje u Okayami za mene bilo zavrseno.

Race 2: Start sa 12 poz i nije se moglo nista.

Tudi zame dirka potem ko sem si vzel dve dopusta :)

Q: Kar dobro mi je šlo, pristal na tretjem mestu. Svoj PB izboljšal kar precej, tako da se vidi da bi se splačalo več trenirat.

R1: Soliden štart, a me je v prvem ovinku izbil V. Kralj. Nadaljeval z zadnjega mesta in se na koncu prebil mislim da na 13. Le nekaj stotink za taistim Kraljem, ki ga je kot sem videl torpediral Apat. Moram pa pohvalit dirkače v sredini polja, vsi so vozili zelo korektno in so presneto težki za prehitet :)

R2: Nič posebnega, štartal nekje na sredini in nisem nikakor mogel kam konkretno naprej. Malce zaradi izletov drugih sem pristal na končnem 8. mestu.

Če potegnem črto, Okayama se je še enkrat izkazala za moj nesrečen kraj. Kljub temu da sem imel kar tempo sem iztržil le tri točke. Upajmo da bo drugič bolje!

Q mislim da 6. mesto, bi bilo še bolje, če ne bi zafrknu zadnji sektor.

R1 Dobra dirka z Vedranom, ki je kasneje na rep dobil Kurenta, tako da sem izkoristil njuno borbo in srečno pripeljal do 3. mesta.

R2 nekoliko slabše, a v predzadnjem krogu pridobim 3 mesta, ko so avti stali po cesti/travi. Končno 4. mesto, tako da se nimam kaj pritoževat.

image31.jpg

Dober izkupiček točk glede na to da me ni bilo za volanom 2 tedna in sem imel prvi trening le kakšne pol ure pred Q.

Q: P2. Marin je bil danes neulovljiv. Nekaj sem se sicer poigraval z nastavitvami, samo preprosto ni bilo dovolj.

R1: po ne najboljšem štartu sem vseeno ostal na P2. V prvem ovinku drugega kroga sem po napaki Marina prevzel vodstvo, za kakšen krog ali dva. Pred "hair pin-om" sem malenkost prehitro zaviral in ponovno padel na P2. Tam sem ostal do konca dirke. Upal sem, da je to ena izmed TDi-ju oz. njegovim gumam neprijazna steza, pa na žalost ni bilo tako. Vseeno pa sem bil zelo vesel drugega mesta in konca suše točk, ki je trajala mislim da že od druge dirke. [it]

R2: Ponovno mi je "uspelo" slabo štartati. Očitno pa nisem bil edini, saj sem po prvem ovinku vseeno pridobil 3 mesta. Po parih krogih mi je Apat, ko se je v enem ovinku malenkost naslonil na Šoštra, naredil uslugo, saj je oba malo odneslo iz idealne linije, sam pa sem oba lahko prehitel. Na istem mestu je majhno napako naredil tudi Matej Mejak (vsaj mislim), tako da mi ga je uspelo pred "hair pin-om" prehiteti. Tudi Marin se ni prav dolgo obotavljal in mi bil takoj za ritjo. Bil je hitrejši od mene, a se mi je tokrat uspelo obraniti. V zadnjem krogu sva se sicer nekako zapletla, zaradi česar sem se zavrtel na stezi, a me je počakal in par ovinkov pred koncem dirke spustil nazaj predse. Na koncu mi je uspelo zmagati. Raje pa bi seveda videl, da bi se borila do konca. Čestitke pa seveda za osvojeno zmago na prvi dirk in povratek na najboljši možni način. Pa seveda Matjažu, za dopolnjen ekipni uspeh na drugi dirki. [champ]

Na splošno - za spremembo enkrat zelo zadovoljen z vikendom. Priznati pa moram, da če bi vozil s 100kg, bi bil rezultat danes precej precej slabši. :wink:

Nobenga ker lahko storiš šele dan po tekmi. :wink: In ne bit tak občutljiv, bil je lagg človek božji. [Joj]

Za prve kroge sploh ni treba nobenga prijavit. Ker so vsi prijavljeni avtomatsko [krniki]

Sicer pa, Denis bom jst spisal prijavo za Davorina, ti pa lahko zame :lol: Sam osebno jo bom spisal, ker je to že druga na isto foro od Davorina (lag gor ali dol). Prvič me je v prvem krogu nasadil v Curitibi...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...