Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Ne štima vse, med drugim tudi točkovanje privatnikov...

res ne štimajo, ampak ne za valencijo, ampak za nekatere ostale tekme,

namreč.

točke se podelijo, če je voznik prevozil 75% dirke,

in zaradi tega, vas bom nekatere še oklestil v predhodnjih dirkah,

selčan - curitiba R2 (0 namesto 1)

- ochersleben r2 (0 namesto 1)

mislim da je on edini katerega sem po napak točkoval, če pa ima še kdo drugačne točke, kot jih je imel prej, pa tako sam ve.

točkovanje je končno, in pravilno...

JeZn, tudi kile štimajo, ja :D

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Prej odpeljala z Retlom par krogov. On je odpeljal 1.37.1xx z 20kg, jaz pa 1.37.6xx z 80kg.

Pole bo torej definitivno pod 1.37, jaz pa dvomim, da se bom spustil pod 1.37.5xx. Jeba bo tale dirka. In vse ostale do konca prvenstva. Imam občutek, da bom skos na max kg, razen če ne bom res začel dosegat zelo slabe rezultate :)

Sem pa odpeljal potem še en krog brez kg in je takoj ratal 1.36.6xx. To sicer ni nč posebnga, glede na to, da se je Vedran lani peljal 1.36.8xx na dirki :)

Več kot sekundo boljše od tega, kar sem mislil da bo maksimum... bo očitno za kaj pametnega treba še par desetink :)

Glede dirke pa... očitno set ni najboljši ali pa enostavno ni narejen za 100+ kg... bomo šli spet za začetek previdno, naj se ostali zbutajo s proge :D

Za "pole" se bo zagotovo potrebno spustiti pod 1 37 0. Reku bi, da bo okrog 1.36.5xx ali celo nižje. Sicer pa bo tako kot vedno bolj pomemben dober setup za dirko, saj se gume kar konkretno pregrevajo.

Jaz se danes potrudim glede svojga pc-ja in probat prit, če slučajno mi ne bo ratalo priti v igro,javim vsaj 30min pred 19h,se oproščam.Treniram pa nič,ker nimam kje trenirat.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...