Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Včeraj odvozil brez kg, danes z 90kg... Kr nekej, kakrol štelam so si cajti zlo podobni, desetinka gor ali dol. Torej 1:36.909 brez in 1:38.391 z 90kg. Sekundo pa pol z težjim avtom, pomoje je to dokaj OK.

Sicer mi pa proga sploh ni všeč!

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

icon_champion.gificon_champion.gificon_champion.gificon_champion.gif

Končni razpored po šestem dnevu, Valencia - SPA

Točkovanje voznikov - factory:

post-60-0-34629000-1295449525_thumb.png

Točkovanje voznikov - privateers:

post-60-0-20156900-1295449528_thumb.png

Točkovanje moštev:

post-60-0-25752600-1295449531_thumb.png

Točkovanje moštev - privateers:

post-60-0-03962800-1295449532_thumb.png

Obtežitev vozil voznikov:

post-60-0-86921200-1295449534_thumb.png

Uvrstitev za naslednjo tekmo:

post-60-0-53540500-1295449530_thumb.png

Privatniki nimajo pravilno točk v factory prvenstvu :)

Točkovanje bi moralo bit tako kot je tukaj.

Če se motim pa nevermind... Mal je še zgodej :D

Pa pri privatnikih tut nimaš pravilnega točkovanja pri nekaterih. Denis Bašelj bi moral met več točk kot 0, glede na to, da je bil 10. skupno na prvi dirki. Menda ga niso vsi privatniki prehiteli.

Uredil - Matjaž Murn

Odpelal samo par krogov prejšnji teden. Tole bo kriza, ker na tej progi nimam nobenih izkušenj, sploh ne vem, če sem kakšno dirko že odpeljal. Eno se mi zdi, da sem.

Oxy, MirO, kok bojo cajti? Kok letijo Honde? :)

Tako bo kot prejšne dirke jaz sem spravil skupaj 1.38.0 vem pa da boš ti hitrejši za okoli pola sec vedran pa Janko mogoče še malo hitrejša pa seveda Retelj Novak Marko in brata Mejak se znata zavihtet na vrh saj nimajo tolko kil. Tako da bo verjetno čas kar krepko pod 1.37

Jaz sem spravil skupaj 1.38.6xx, ker nimam pametnga setupa in ga uporabljam kar od Valencie. Naredu sem pa tut samo ene dobrih 5 krogov, tako da bom čas definitivno še izboljšal.

Je pa res tako kot praviš, lahkokategorniki bojo verjetno proti vrhu, če pride Marin, bo pole sigurno pod 1.37.x ali celo pod 1.36.xxx.

Jutri lahko naredimo eno dirko po predkvalifikacijah. Za spremembo bom tokrat tut js doma.

A glede KG pri nas privatnikih ti štima? Ker jst sem naredil najslabši rezultat letos (5.mesto in odstop) pa sem še vedno prislužil 10kg. Že res da za 5 mesto dobiš 10kg, a dvomim da sem bil v celotnem vikendu 5 med privatniki...

A glede KG pri nas privatnikih ti štima? Ker jst sem naredil najslabši rezultat letos (5.mesto in odstop) pa sem še vedno prislužil 10kg. Že res da za 5 mesto dobiš 10kg, a dvomim da sem bil v celotnem vikendu 5 med privatniki...

Gledal kg po dirki v Nemčiji (95kg), tako da sem po Valenciji "dodal" samo 5kg in sem skupno na 100kg. Štima!!! Ma, vzamem nazaj...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...