Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

%$#%$# [buzara]

Q super in 3. mesto. Pol nadaljnega Qja sm se vozil in testiral setup za race,... in je bil SUPR!!!!

ampak pol pa ....

R1 in R2 spremenljive razmere in tale Volvo čist pogori.

Kokr je začel se sušiti (oziroma zacelo padat v r2) je avto postal nevozen. Obakrat sem vedu da bijem izgubljeno bitko proti BAD BOYZ hondam... Prov bedno mi je blo gledat kako delamo iste kroge, če gresta vmes v pesek. Kadar ne gresta, razlika na krog 2-3sec... Ne rečem da ne znata furat [krniki] .... sam taka razlika v gripu je bla vidna z mojga cockpita, da sm zbil pol mize. [wall]

Očitno rabi tale Volvo neke idealne pogoje, ker kakor pade 1 kapljica na cesto lah sam še parkiraš (ali greš po druge gume - Bravo Mark čestitke za R2 win. [champ] )

Čestitke tudi Vedranu za zmago in pa Bad Boyz-om za še eno velko bero točk pa fajn borbe. [ok]

Q: Zelo slabe ampak sem tudi pričakoval okoli 1.45 nižje ni šlo! Drugi so predobro peljali [smoke]

R1; obujem dežne gume in malo prenastavim avto in gasa, lep štart in se prebijem nekam na sredino med privatnike [krniki] bilo je nekaj rukanja z vseh strani ampak nič resnega, nato se pokaže sonce, takoj v bokse naredim menjavo in fasal stop and go, gremo se enkrat v bokse vendar nekaj stisnem po pomoti in stop and go se no opravil zato ponoven boks! Takrat sem že razmišljal o odstopu vendar nam motivacija ni padla in gremo dalje! Na konci iztržil 17 mesto zaradi odstopov drugih!

R2; spet malo prenatavim avto in se mi je to obrestovalo, dober štart, po 2 krogih preboj na 14 mesto potem pa prve dežne kaplje. Tuhtam kaj naj nardim in se takoj odločim za menjavo gum!Postanek opravim prfektno in gremo pazljivo dalje. Malo škilim na drugi monitor in vidim da se noben ne odloča za menjavo gum in si mislim Davorin zaj si ga popušil, ampak dežuje vedno bolj vozim po 2s bolje na krog kot ostali in stisnem na gas! Z lepo in konstantno vožnjo prilezel na zavidljivo 6 mesto [champ] !

Kar lep vikend za našo ekipo ,čeprav nismo upali na takšen uspeh [dance]

Q: Z praktično enim trening dnevom, sem se prebil na p10, kar je bilo malo razočaranje, a vseeno srednje sprejevljivo glede na 100kg.

R1: izbral wet gume in štartal dobro ter se prebil mislim da do P8, kar je bilo kar dobro... nekaj majhnih kontaktov in nekaj izmikanj, zadaj vozečim ki so prepozno bremzali, a vseeno branil pozicije ter napadal.

v 3 krogu sem videl da se proga suši in prvi zapeljal v boxe. Počasi sem dobival pozicije a je na kocu z nekaj napakami zadostovalo le za p10, pa še ta mi ni bil namenjen saj sem ostal v zadnjem sektorju brez bencina in tako končal na p14. groza.

R2: nekaj sprememb na setupu, in 2x preveril kakšno je vreme... izgledalo je dobro in z dry gumami sem se odpravil na lov za točkami. Zopet nekaj bojev, več kontaktov je bilo z zadaj vozečimi kot v r1 s spredaj vozečimi a vseeno sem se prebil do nekje p10 ali celo še kaj več...

tokrat pa je bila situacija obrnjena in je začelo počasi deževat že v L2. spremljal sem spredaj vozeče a se nihče ni odločil za postanek. sam pa sem zapeljal po wet gume v L3, kar se je na koncu izkazalo za odločilno., saj se (z nekaj piruetami) vseeno uspel ujeti spredaj vozeče, in si privoziti P1 pred Šostrom. Zadnjih 3-5 krogov je bilo odločilnih, saj je vedno močneje deževalo in sem samo zato uspel taktično odločit dirko sebi v prid.

R1, res porazno, a se je v R2 vse obrnilo, kar daje malo lepši priokus dnevu...

čestitke vsem, za dobro tekmo.

E jebiga, enkrat se more tudi to zgodit, sedaj pa upam da zgubim par kg, glede na to da sem pomoje kr padel na lestvici. Mitja in Davorin čestitke za R1 in R2.

thx man [it]

Qualif:Odlicno 2 mjesto

Race 1: U zadnjem trenutku sam pogledao da je kisa,i stavim gume za kisu ali onda vidim na telemetriji da kisa prestaje i u zadnjem trenutku vratim slick (2 sec do starta) sto se kasnije ispostavilo kao dobitna kombinacija.

Na startu je bilo tesko se braniti na slick-u od Janka ali sam nekako uspio i kako se staza susila bio sam sve brzi.

Race 2: Katastrofa,nemoguce je bilo voziti ovaj moj auto na slick,sada sam poludio sto nisam otisao u box po wet gume ali nema kajanja.

Q: Glede na ostalo druščino v ospredju sem bil praktično brez dodatnih kg, postavim najhitrejši čas. Po 15 minutah se zadovoljen namenim stestirati setup za dirko. Kazalo je vredu. Naredim par manjših popravkov. Pred dirko na chatu vidim Murna, kko benti :).. obenem se mi je samo zasmejalo, saj sem vedel, da bom v dežju pogorel kot za šalo :) in da lahko kar lepo sanjam o kakšni boljši uvrstitvi.. lepo nastimam wets, brez da bi pogledal napoved in upam na najboljše.

R1: Štartam ok in presenečen opazim da sem si v privih krogih privozil kar lepo prednost čeprav sem vozil precej pazljivo (sedaj vidim, da je imel vedran gume za suho stezo).

Vreme se precej nahitro spremeni, Vedran me je praktično v krogu ulovil, tako da nisem imel izbire, kot da grem v bokse. Kot da še nisem imel dovolj smole seveda "fašem" stop/go zaradi prehitre vožnje skozi bokse, povrhu vsega pa mi tudi ne zamenja gum. Ni mi jasno zakaj. Že ko sem zapeljal notri mi je kazalo, kot da imam že od štarta gume za suho stezo.. Na moje presenečenje se v boksih ustavim še ne za sekundo in speljem. Seveda z istimi gumami nisem imel kaj iskati na stezi.. opravim še stop/go, ter se nato kot po ledu cijazim po dirkališču. Še enkrat v bokse nisem hotel, saj bi blo spet zaman, tako da sem poskusil priti do konca na čim višjem mestu kot je bilo mogoče. Na koncu P12, ne daleč od točk.

R2: Štatam vredu, potem pa nadaljevanje smole iz prve dirke. Kmalu se znajdem nekje okrog 10 mesta, v ovinku prehitim nekoga (mogoče sem res zapeljal malo preagresivno na robnik) in mi javi modro zastavo. Spustim naprej 2 dirkača. Na ravnini ponovno prehitim enega izmed dirkačev pred menoj - ponovno modra zastava. Na ta način spet zgubim 2 mesti Počasi začnem dokončno zgubljati živce, ker mi ni bilo jasno od kje spet modra zastava. V prvem ovinku je (mislim da) Škraba napravil napako pred menoj in ga prehitim, ter malo preveč samozavestno zapeljem nazaj na linijo in se po svoji krivdi zadanem ob njega, ter se lepo zavrtim v pesek, brez volje da nadaljujem... sem šel raje na deci :wink:

Na kratko.. težko si predstavljam, da bi mi šlo lahko dane še kaj več narobe.

Q: slabo, nisem sestavu enga čistega kroga...p13

R1: v prvem krogu prilezu in 13 na 7. mesto se mi zdi, pol me pa v 2. krogu nekdo od zadaj nabije...suspension damage in nevozen avto. Neki sm se še trudu držat Kurenta za sabo, sam sem mel preveč dela sam s sabo in sem dirko zaključu v pesku.

R2: nisem niti štartal...

Dirke z dakimi vremenskimi razmerami so prava loterija,zato pa tudi zanimive.

Opažam da smo na startu in v prvih zavojih kar disciplinirani in da se zavedamo da ne zmagaš v prvem krogu. [ok]

Po končani dirki so občutki mešani,bi se dalo več,ampak avto v zadnjih krogih je bil nevozen.

Q:Sem se marau zadovolit z 17mestom a razlike med privatniki so bile majhne zato sem biu optimist za dirko.

R1:Ko sem v garaži zagledal dež je padla odločitev za dežne v začetnih krogih sem bil celo na 10 a po par

nanjših napakah na koncu prišeu 11.

R2:Štartam z slaiki in evo dež ustrajam do konca čeprau v zadnjih krogih se avto ni dalo vozit in

me je zato prehitelo par voznikov.Končno 15 nisem zadovoljen.

Čestitke zmagovalcem,še posebaj pa Denisu in Zorkotu med privatniki. [ok]

Vidm da ste se mel fino,tudi meni res odlična proga, vsem prvim in seveda tudi iz zadnje vrste vsem pohvale!

Včer sm pa dobil tak sms , da me je kr mal ganilo, se v tem tednu potrudim, da zmečem neko grafiko skup, pa še jaz pridem, se še en x oproščam, ker me ni blo! :wink:

Js nism mel nobenih težav,

ne z modro zastavo

niti z nobenim od dveh postanvkov v boxih, tako v r1 in r2.

šel v boxe, normalno izbral in menjal gume, tako iz wet na dry, kot iz dry na wet :P

torej, po mojem mnenju ni kriva valencia za stop/go, ampak vozniki, ki (v veliki večini) prvič obiskujejo boxe (v race "karieri")

zgleda da moja navodila ni nihče prebral,

niti ni bil nihče toliko, da bi preveri kako v boxe, kaj naredit in kako vsetoskupaj naredit...

trening dela mojstra, mojster pa trening... ;)

sj bo pobi... vas bo že izučilo .. če neprej, do konc sezone, ali pa v naslednji... :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...