Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Dodatne kvalifikacije nise potrebne, dirka ob 21.uri.

Na dirko so uvrščeni:

1. Janko Glavac
  2. Jani Soster
  3. Mark Apat
  4. Matjaz Murn
  5. Vedran Kralj
  6. Marko Novak
  7. Mirko Novak
  8. Igor Slapar
  9. Marko Mejak
  10. Matej Mejak
  11. Ales Kurent
  12. Marin Colak
  13. Saso Prosen
  14. Dusan Retelj
  15. Jure Skraba
  16. Jure Zupan
  17. Vito Kriznik
  18. Tomaz Erzen
  19. Dino Florjancic
  20. Samo Golobic
  21. Davorin Zorko
  22. Tomaz Selcan
  23. Denis Baselj
  24. Mitja Prezelj
  25. Sandi Jerman

Geslo za današnjo dirko > Klik!

Očibućno tudi mene ne bo, probavam pc vsaj toliko uredit,da se steam prižge in kr noče,na drugem pc-ju mi nikakor nočjo usbji delat, bom probal še dva nič vredna pc-ja, v nasprotnem primeru se oproščam, če pa bo tako kazalo,bom celo zaprosil,da bi kdo vozil namesto mene,ker se mi bedno zdi,da če bi kdo vozil, jaz se pa norca delam.Pa še Tomaž lahko ekipno več pik nabere,ker je dobr! [champ]

Ojoj [buzara] ne bo me na dirko.

Na kratko: nova instalacija windowsov, že nekaj nazaj sem inštaliral race on. Zdaj hočem it mal trenirat in izjavi da rabim še race07. Sem vedel to, a pozabil. V času pred dirko mi ne bo downloadalo celega špila tako da odpovedujem sodelovanje. Pa moja najljubša proga :x

Končno mi je uspelo prit na dirko, vendar popolnoma izven forme :)

R1: Štartal sem 5., do prvega zavoja prebil na trejte mesto, vendar pa sem imel izključena ogledala, tako da sem kmalu padel nazaj na peto. Potem sem nekaj časa pritiskal na vso moč in nekako držal stik z ostalimi. Po nekaj krogih sem želel dati gumam malo oddiha, da bi se mi to izplačali kasneje, kar pa je bila napaka. Hitro sem izgubil nekaj mest in nisem več našel prave hitrosti, tako da sem potem komaj ohranil 8. mesto.

R2: S prvega mesta nisem štartal najbolje, a so drugi še slabše, tako da sem ohranil vodstvo. Nekaj krogov sem kontroliral dirko in ko se je ravno zdelo, da se bom uspel oddaljiti od Prosena, sem nekaj gledal v ogledalo in praktično na ravnem zapeljal s steze :)

Potem je začelo deževati, v bokse sem šel ob prvi priložnosti, vendar pa mi očitno niso zamenjali gum, saj nisem imel nobenega oprijema. Tako da v drugo kljub pole positionu brez točk.

Q: Pb s 110kg, s tem da je bilo še pol sekunde rezerve.

R1: Vsi so se začeli dret o dežju. Ker ne poznam še dovolj dobro igre, sem z grida šel v bokse in ugotovil, da je to vse za R1.

R2: Umirjen štart, ko je začelo deževat sem bil trmast, nato sem hotel it v pit pa sem prepozno dal request in šel samo skozi. Nato pa zanič vožnja do konca.

Q:jeba

R1:štart dokaj dobr, gre mi dokaj dobr dokler ne grem gum mejat in dobim stop/go ne vem zakaj sicer in potem končam dirko ker mi ga ni zaznal ko sm ga šou odpelat

R2:zamudu štart, vendar se kmal prebijem do okol 12 mesta, nakar pri bremzanju naredim napako in zapeljem s ceste, potem vozim za Zupanom (sorry za tista 2 karambola sam tak si čudn bremzu da joj), nato se vlije, malo pozno menjam gume ampak vseeno lovim Križnika do konca dirke in pridem na 12 mest.. :wink:

Q: PB in P4, kar zadovoljen, saj so tezkokategorniki (75 kil in več :D) pokazali odlično formo in delali čase pod 1.42 kar pa ni bilo v mojih zmožnostih

R1: FAAAAAAK. Nism pogledal vremena in seveda pustil gume za suho gor. To se je na mojo VELIKO veselje kasneje obrestovalo, saj je bilo samo prvih nekaj krogov mokrih. Mislil sem iti že v bokse po mokre gume, vendar sem do konca prvega kroga izgubil le dve mesti, zato sem se odločil vztrajati. Opazil sem pa tudi, da dež ponehuje. Naredil veliko napak, nato s suhimi gumami uspel prehiteti vse ostale na mokrih in prišel na P2. Vedran pa je bil kot vedno neulovljiv.

R2: Startal iz sedmega mesta in takoj izgubil mesto. Na začetku mi je javljalo BLUE FLAG?!?!? in mi je že dalo final warining, nato pa se je Vedran zapeljal vštric z mano in se je očitno resetiralo. Nato pa spet ta kurčev dež. Najprej je začelo malo padat in v četrtem krogu sem že za 3 sekunde slabši krog delal kot na začetku. Zato sem šel v bokse in si rekel - slabše ne more bit. Ja kurca. Zamenjam gume, dam lepo dežne gor, postanek celo uspel - pridem iz boxov - STOP/GO for speeding in the pit lane. FAK OFF!!!!! Dobr, se zberem, grem počasi v bokse v naslednjem krogu in pristanem nekje na 17 mestu. To je to, ni več upanja. Peljem se lepo in začnem prehitevat. Opazim, da folk ni dal gor dežnih gum. Zato zagrabim za volan in se peljem kolikor hitro sem mogel - torej počasi :D Na koncu mislim, da sem delal okoli 10 sekund na krog hitrejše kroge pa še mi ni uspelo priti dlje kot do P3 :) Sicer sem zelo zadovoljen, bolje skoraj ne bi mogel iztržiti.

Cel kup nesreče, vendar na koncu uspel iztržiti zelo velik izkupiček točk. Premočen sem pa tut čist. Hvala bogu da je konec. Tole je bla do zdj sicer moja najljubša proga, ampak jo je tale event porinu nekam zadej. Tok se že dolgo nism namuču.

Čestitke Apatu in Vedranu za zmagi.

Katastrofalen vikend.

Pred R1 popravim setup in takoj po startu vidim da sem očitno zadel. Avto laufa fenomenalno, konkurenca se vrti jst pa pridobivam mesta. A vse dokler ne zavrti Mejaka in se nimam kam umaknit (desno je bil Prezelj), tako da priletim pa vanj. Sori za vrata [krniki] Padem na zadnje mesto, tako da ko posije sonce probam s taktiko in čimprej zamenjam gume. In fašem stop&go [wall] Odpeljem še enkrat čez bokse in nazaj na stezo kjer pridobivam mesta glede na tiste ki so ostali na RAIN gumah. Na koncu P15 med privatniki se mi zdi da P4. Niti ni tako slabo a bi lahko bilo precej boljše.

R2 startam zelo lepo, pridobim par mest, a potem zaradi moje pazljive vožnje spet vse zapravim; ko me pa Selčan še nasloni zgubim vso voljo. Pol začne še dež in grem spet probat s taktiko. Naštimam za menjavo gum, pridem v bokse in mi kr reče go, go... :S Presenečen odpeljem naprej, fašem stop&go in pogruntam da zadeva sploh ne drži. Po prestajanju kazni pa še enkrat isto stop&go. Takrat pa sem se samo še odločil da zapeljem v bokse in si pogledam dirko do konca. Po tem kar je uspelo Davorinu vidim da bi, če bi vstrajal, in ne imel skoz stop&go, tudi kam prilezel.

E jebiga, enkrat se more tudi to zgodit, sedaj pa upam da zgubim par kg, glede na to da sem pomoje kr padel na lestvici. Mitja in Davorin čestitke za R1 in R2.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...