Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Uspela super mini dirka. Sandi Jerman v R2 si me grdo zrinil. Malce bolj glej okrog sebe. Bognedaj, da bi to delal na dirki :)

Dušan, js sm te pa mal od zadi, ker sm tut js od zadi dobu mal. Drugač pa zlo napeto tist krog, ko si me prehitu :) Škoda edin, k sm na konc naredu še napako in še Šosterja spustu mim. Če bi bla pa 13 krogov dirka, bi mi pa itak gum zmanjkalo, glede na to, da se BadBoyz Hondam gume nč ne rabjo :D

Ja tole dans je blo pa kr vzpodbudno za spremembo (dva cvička na 1&2 mestu), sam glede na kilažo ostalih predvidevam, da ni blo to kakšno hudo presenečenje, da sem se za spremembo peljal v ospredju. Z mojimi 20 kilami sem precej lahek v primerjavi z ostalimi. So bile kar zanimive dirke, sploh troboji v 2. dirki. Se je blo treba kar pošteno pazit. Zanimivo je ker je proga tako široka, da se mi je zdelo, da gremo v ovinke vsak po svoji liniji :)

Gume bodo pa kar problem, sploh če si ujet v gužvi in je enkrat potrebno napadat, drugič pa se branit. Za 8 krogov jih je blo, kaj bi blo pa naprej pa vprašanje ..

[ok]

Lep event,

bilo nas je cca 9,

odpeljali smo qualy, s 1:43.1 nisem bil preveč zadovoljen, saj je bil pole okol 1:42.4...

dirke so bile napete, mal smo pokazal kako se ne vozi, dost smo se navozli,

predvsem kombinacija prvi in drugi ovinek sta bila marsi kdaj usodna,

prehitavanja bodo, a verjetno le redka iz napadov,... bol bodo napake štele

bo še zelo napeto v nedeljo, vse honde so me kar lepo držale zadaj...

Ja Murn,hudiča no pa mej polne gume gor tk kot Badboyz(joke)

Sem gledal tvojo vožnjo in sem bil presenečen da si sploh zdržal-konkurenčen 8 lap(že pri 10 bi bil bos),glede na takšno agresivno vožnjo,pa pravš da si kr cuknu dol en kr tm neki setup iz neta,če misliš da ti verjamem pol si pa en velk ???,se pa da z gumami dost šparat in se zelo obrestuje proti koncu dirke.To je pa res ja, 315 stopinj na volanu in sterringlock 14 in fajn špara gume,probi boš vidu.Je pa treba kr fajn motat volan,pa kaj bi te učil sej si star maček. :wink:

No pa še jas kaj napišem.

Dirke so bile res napete a kaj ko privatnikov, razen Denisa sploh ni bilo.

Z tovarniškimi pa se je teško kosat. Napake sem delal ker z 95KG je avto čist drugačen, kot brez kil in ne vem od kje se lotit nastavitve. Samo spremembe menjalnika in bremz ne prinesejo časa. [iz]

Jaz butelj sem se pa ob pol devetih spravil peljat targo v GPL in ko sem letel na server ste že imeli dirko... sem pa končno prišel pod 40 min [champ]

Tudi jaz sploh ne vozim več brez kg... to sem naredil enkrat in sem enostavno preveč časa rabil, da sem se nazaj navadil. Zdaj jih je 110, tako da razen kazni me ne preseneti čisto nič :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...