Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Pričakoval sem več a proga je zahtevna in oska in ne dopušča napak.Tudi privatniki smo na štartu bili pazljivi tako da

hujših naletov ni bilo.Obžalujem ker sem se mal zapletu z Škrabo ki nima potrpljenja in hoče vedno nekaj na silo,to je že

druga dirka ki me nasilo in z zaletavanjem prehiteva.(nisem zaostajal za krog).

Q:Ni šlo več kot 16 kile so se poznale.

R1:Štartal pazljivo in držal pozicijo ter pazil da ne delam napak,bilo je nekaj prehitevanj

a ko me je MIro(se mi zdi)z prepoznim zaviranjem zadel sem misliu za je konec pa sem se pobral nekako do15 skupno in bil

kar zadovoljen.

R2:Štart dober prišel zaradi napak drugih celo na P12 nato pa moja krivda da nisem raje spustil Škrabo naprej ker

bi lahko lovil privatnike in ze z njimi bojeval.

No na koncu spet P15 kar spet pod pričakovanji.

No med privatniki pa niti nisem bil slab :wink:

Oprosti za tisti dotik, res, prepozno sem zaviral. Vendar sem te potem namenoma pustil naprej. Upam pa, da ti nisem poškodoval podvozja.

Q: lahko bi blo bolje, sam nisem uspel nardit lepega kroga - P13

R1: na startu je honda pred mano malo zaspala, in sem moral hitro v desno, pri čemer sem skor okol se obrnu. Po prvem ovniku, ki sem ga prevozu po zunanji strani sem bil na skromnem 11. mestu. Do konca dirke sem izključno po napakah drugih prišel do 8. mesta in pole pos za drugo dirko.

R2: Štart ok. Nekaj krogov ok odvoženih, vendar sta bila Marko in Apat prehitra, da bi ju zadrževal. Hotel sem spustiti brata naprej brez boja, vendar mi to ni lih uspelo, kr sta bla skupaj. Potem sem po šikani zapeljal malo na široko, kar je Apat poskusil izkoristiti, vendar me je mal nasadu in me zavrtel. Oba sva padla po lestvici na začelje s točkami nagrajenih mest.

The rest is history :D

All-in-all: slab vikend zame, kar je posledica pomanjkanja motivacije za vožnjo tisti večer.

Vesele praznike vsem!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...