FBR18 112 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 9. bi že znal priti. Sicer trenutno teško zagotovo trdim ampak naj zaenkrat ostane tako, če ne sporočim. Link to post
Ale 472 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 A si en'ga ruknu? :wink: Veseli december , pa to... Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Mah kje, js ne pijem... Prva dirka se že renderira, za drugo bom pa vidu kdaj bom mel cajt da jo nardim(dans ziher ne več) Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Pričakoval sem več a proga je zahtevna in oska in ne dopušča napak.Tudi privatniki smo na štartu bili pazljivi tako da hujših naletov ni bilo.Obžalujem ker sem se mal zapletu z Škrabo ki nima potrpljenja in hoče vedno nekaj na silo,to je že druga dirka ki me nasilo in z zaletavanjem prehiteva.(nisem zaostajal za krog). Q:Ni šlo več kot 16 kile so se poznale. R1:Štartal pazljivo in držal pozicijo ter pazil da ne delam napak,bilo je nekaj prehitevanj a ko me je MIro(se mi zdi)z prepoznim zaviranjem zadel sem misliu za je konec pa sem se pobral nekako do15 skupno in bil kar zadovoljen. R2:Štart dober prišel zaradi napak drugih celo na P12 nato pa moja krivda da nisem raje spustil Škrabo naprej ker bi lahko lovil privatnike in ze z njimi bojeval. No na koncu spet P15 kar spet pod pričakovanji. No med privatniki pa niti nisem bil slab :wink: Oprosti za tisti dotik, res, prepozno sem zaviral. Vendar sem te potem namenoma pustil naprej. Upam pa, da ti nisem poškodoval podvozja. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Če pa tukaj ne bo dež.... Link to post
PEK 2 291 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 ker je se 3 tedne do dirke, pa danes je Formula Armaroli dirka, tako da se ugasnejo drugi serverji. (pomoje) Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Q: lahko bi blo bolje, sam nisem uspel nardit lepega kroga - P13 R1: na startu je honda pred mano malo zaspala, in sem moral hitro v desno, pri čemer sem skor okol se obrnu. Po prvem ovniku, ki sem ga prevozu po zunanji strani sem bil na skromnem 11. mestu. Do konca dirke sem izključno po napakah drugih prišel do 8. mesta in pole pos za drugo dirko. R2: Štart ok. Nekaj krogov ok odvoženih, vendar sta bila Marko in Apat prehitra, da bi ju zadrževal. Hotel sem spustiti brata naprej brez boja, vendar mi to ni lih uspelo, kr sta bla skupaj. Potem sem po šikani zapeljal malo na široko, kar je Apat poskusil izkoristiti, vendar me je mal nasadu in me zavrtel. Oba sva padla po lestvici na začelje s točkami nagrajenih mest. The rest is history All-in-all: slab vikend zame, kar je posledica pomanjkanja motivacije za vožnjo tisti večer. Vesele praznike vsem! Link to post
denis 38 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 Je kdo za trening ob 20:00? Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 Jaz sem včeraj testiral novo pridobitev - df gt ... brez kg in brez seta gre pod 1:43 tako da upam, da bo z kg in s setom šlo podobno ali pa vsaj pod 1:44 Link to post
Killer_B 87 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 Mislim, da so bli cajti brez kg okoli 41-42. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 1.41.3 je odpeljal Mark Apat za pole position Berte kej prvo temo Link to post
noth 3 Napisano December 23, 2010 Share Napisano December 23, 2010 Se da kje izbrskat kolk je imel kg? Čist za občutek samo .. Link to post
Recommended Posts