JeZn 120 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Mene zanima če je ki točkovanje privatnikov? Imaš srečo da mi je file ostal od zadnjič in sem samo dodal... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Q : Jeba R1 : Jeba R2 : Jeba Skratka odličen vikend Link to post
Oxy 11 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Q Slabo 9 mesto bolje se ni dalo. R1 Na štaru in do 1 ovinka prehitel Škrabo in začel lovit Murna saj mi je za ovratnik dihal Kurent. No nekaj časa lepo vozil v koloni ko je napako naredil Apat in prišel za njega. Po manjšem boju ga prehitim in potem še Murna in se približal Mejaku in Glavaču spredaj. Mejaka sem prehitel za Glavača pa gume niso več zdržale in končal na p4. R2 Štartal slabše saj me je prehitel Glavač in potem malo na silo še Kralj in dobil porcijo še odzadaj in seveda podvozje je malo šlo. Komaj uspel zadrževat za sabo nestrpno Čebelco nakar pridem za Kralja ki naredi napako in malo rukne Glavača in odpre pot naprej za 2 mesti. Potem se kresnejo še sprednji trije in sem bil naenkrat za Murnom na p2. Murn naredi napako v predzadnjem ovinku in ga prehitim (kar nekaj napak voznikov je bilo v tej dirki se je videlo da gremo na 110%) in do konca komaj držal avto saj so gume bile hitreje fuč kot v r1 in spet zmagal. Link to post
MirO 67 Napisano December 21, 2010 Share Napisano December 21, 2010 Kdo pa je ta z nickom " mico ",podpisa v postu ne vidim čeprav bi blo pametno in zaželjeno,da vem koga nazaj sku****.??? Saj se pa ve kaj naredijo sodniki za nekorektnimi prijavami po pravilniku. Link to post
jero950 16 Napisano December 21, 2010 Share Napisano December 21, 2010 Pričakoval sem več a proga je zahtevna in oska in ne dopušča napak.Tudi privatniki smo na štartu bili pazljivi tako da hujših naletov ni bilo.Obžalujem ker sem se mal zapletu z Škrabo ki nima potrpljenja in hoče vedno nekaj na silo,to je že druga dirka ki me nasilo in z zaletavanjem prehiteva.(nisem zaostajal za krog). Q:Ni šlo več kot 16 kile so se poznale. R1:Štartal pazljivo in držal pozicijo ter pazil da ne delam napak,bilo je nekaj prehitevanj a ko me je MIro(se mi zdi)z prepoznim zaviranjem zadel sem misliu za je konec pa sem se pobral nekako do15 skupno in bil kar zadovoljen. R2:Štart dober prišel zaradi napak drugih celo na P12 nato pa moja krivda da nisem raje spustil Škrabo naprej ker bi lahko lovil privatnike in ze z njimi bojeval. No na koncu spet P15 kar spet pod pričakovanji. No med privatniki pa niti nisem bil slab :wink: Link to post
Ale 472 Napisano December 21, 2010 Share Napisano December 21, 2010 Q: Povprečen čas zadostoval za štart na sredini kolone - P12 R1: Dirko sem začel dobro in pridobil nekaj mest. Nekaj krogov mi je uspeval sledit Šostru dokler nisem v hitri levi kombinaciji naredu napake in zletel s proge v zid. Sem že mislil, da je vsega konec sam tale Lada je očitno k tank. Podvozje jo je mal slabše odneslo in sem kr nekaj krogov rabil, da sem se spet navadil na nove "nastavitve" Proti koncu dirke sem imel še par bojev sam bolje kot P14 nisem mogel dosešt. R2: Po dobrem štartu sem se nekaj časa vozil na začelju dobitnikov točk in pazil, da nebi teh točk spet zapravil zaradi neumne napake, kot v R1. To mi uspelo in ko sem že mislil, da bom dirko zaključil na P7 za teammate-om Novakom sem imel zaradi njegove napake v zadnjem ovinku na ravnini višjo hitrost in ga prehitel kakšen meter pred ciljno črto. P6 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Evo. Oba replaya, če bo kdo kak video review delal... Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Evo. Oba replaya, če bo kdo kak video review delal... Naj ti bo :wink: Link to post
Killer_B 87 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Pa čuvej mal na framerate, da ne bo spet skakalo vse k zadnjič. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 (urejeno) Valencia Ime:Circuit Ricardo Tormo Lokacija: Valencia, Spain Dolžina kroga: 4.005km (2 x 13 krogov) Dirka 9.1.2011; 21:00 Lanski rezultati Pole: Mark Apat (1.41.319) Dirka 1 Dirka 2 Na dirko so uvrščeni: Janko GlavacJani SosterMark ApatMatjaz MurnVedran KraljMirko NovakMarko MejakMatej MejakAles KurentSaso ProsenDusan ReteljJure SkrabaJure ZupanVito KriznikTomaz ErzenDino FlorjancicSamo GolobicDavorin ZorkoTomaz SelcanDenis BaseljMitja PrezeljSandi Jerman Odsotnost sporočil: Rok Prosen Andrej Trost Damjan Simenc Mitja Seruga Denis Senker Matej Plesnicar Goran Obid Marin Colak Marko Novak Igor Slapar Uredil January 9, 2011 - mAxL Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Marin Čolak, Rok Prosen - se bosta udeležila dirke ali že vnaprej vesta, da vaju ne bo? Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 To mam js use lepo naštelan sam kompu je mal grafa švoh na dinamic kameri Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Js predlagam, da sploh ne uporabljaš tiste kamere, ki jo moraš z miško premikat, ker je to zlo slabo narejeno v igri in je zelo težko nardit, da lepo pride. Bo video dost lepše izpadel... Link to post
Killer_B 87 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Uporabljaj statične kamere in pa kamere montirane na avtih.....bo velik bolš izpadlo kot tvoja tresoča roka Miška ni kugla Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 22, 2010 Share Napisano December 22, 2010 Danes je roka dokaj mirna.. Link to post
Recommended Posts