Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

R1: Prijavil še: M.Novak-S.Golobič v 667sek.

Golobič je bil dosti počasnejši od mene in rital cele kroge,ampak sem vozil taktično

in se nisem hotu urivat u kero pi***..Na kar me je kasneje prehitel še M.Novak iz katerim

sta se tudi kasneje z Golobičem zapletla in se sukala po progi.Jaz sem vozil tik za njima in priletel direkt

v Novaka in začel skoraj zadnji z polomljenim podvozjem-dirka končana! Tudi v nadaljevanju nista in

nista odnehala tako,da sem vozil za njima saj mi avto ni dopuščal več kar koli...

Haha, frajer je prjavu kar druga dva, ker sta mela nesrečo in se je v njiju zaletel [Joj]

:lol: prijava. Bom šel pogledat kako to zgleda. :)

Mirko jst NE bom prijavil. Ampak drugič če vidiš, da je bla napaka tako očitna, prosim tistega ki si ga zrinu s to TVOJO napako, potem tudi spust naprej.

Retelj, še enkrat, žal mi je da se ti je to zgodilo na štartu dirke,

ampak vedi, da se te nisem dotaknil, kar se v replayu tudi vidi.

imel si boljšo pozicijo za vstop v ovinek, malo ne razumem zakaj si zavil desno,

moraš pa tudi vedet, da si ti vame zapelu...

prijava je tko spisana,

bodo odločla FIA

no zdj kar je je. Men se pač zdi, da si se me dotaknu. Poglej si še kakšno drugo nesrečo pa boš vidu o ćem govorim. Itak nima veze zdj. Po eni strani mi je žal da sm podal prijavo, ker se pač take zadeve lahko dogajajo v prvem ovinku. Sem bil pa danes še vedno kar jezen zaradi obeh dirk, pa vem da sem si za večino sam kriv.

Q- Odlicno,mislio sam da necu moci ispod 1.35 ali sam ipak uspio

Race 1- Start kao i uvujek los,Novak je vec bio brzi u startu i onda greska na kocenju i 3 mjesto,poslije toga voznja za Apatom ali ga moj TDI nije imao brzinu da ga obidje,medjutim Apat grijesi i onda 2 mjesto,do kraja trka na 1 sec iza Novaka koji na 2 kroga do kraja trke grijesi na istom mjesto gdje i Apat,druga pobjeda ove sezone

Race 2- Po prvi put dobar start i vec sam na 6 mjesto,ispred mene Glavac i Murn,Murn je vozio dosta sporo u prvim krugovima i usporavao Glavaca i mene a to je iskoristio Soster koji me je napadao,bilo je mnogo tesko voziti tih nekoliko krugova,u zadnji turn kako sam usporen od Glavaca vidim da me Soster napada branim poziciju kasnim kocenjem ali mali kontakt sa Glavacem i na pravcu gubim pozicije,od tada katastrofalna trka za mene,ipak kasnije lijepa trka sa Mejakom,bilo je uzivanje gledati kako lijepo kontrolira BMW u zadnjim krugovima - cestitke.

1 i 10 pozicija i ne mogu biti zadovoljan.

[Jaoo]

Oschersleben...še en dokaz, da mi ta steza ne potegne.

Q: Ni in ni šlo pod 1.37. Na koncu Q osvojil P18. Lanski čas 1.36.5xx je bil nedosegljiv.

R1: Začetek odličen. Po napakah ostalih sem do četrtega ali petega kroga vozil celo na 13. mestu. [it]

Potem se je pa začelo. Po vrtenju je vame nabasal M. Novak. Oprosti, ker sem ti pokvaril dirko. Nisem mogel narediti nič. V 10 krogu pa so šle še gume. Na koncu P18.

R2: Malo sem spremenil nastavitve, kar je botrovalo k boljšim voznim lastnostim...vendar ne za dolgo. Spet po lastni napaki, sem padel na zadnje mesto. Na koncu prikrižaril do P18. [ok]

Overall: 3 x P18. :shock:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...