Ale 472 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 (urejeno) Uredil December 19, 2010 - Ale Link to post
zokid 772 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: malo sem bil slabe volje zaradi restarta serverja ker mi je uspelo zvozit krog tako kot sem si želel,in v ponovnih q nisem nikakor več ulovil dotičnega časa p19 R1:Štartal dobro vendar nikakor nisem uspel priti na zunanjo linijo in sem v gužvi pred prvim ovinkom pristal na zadnjem mestu. Nato se je zacel lov na Šerugeja ki me je kr nekaj časa fer držal za sabo in mi s tem onemogočil stik z ostalo grupo! Ko sem ga končno prehitel sem začel loviti ostale ampak se mi ni uspelo približati na manj kot 2 sec za 19(malo mi manjka konjičev ) Končal na p20 R2: Štartal dobro takoj pridobil zunanjo linijo in pridobil nekaj mest, malo pred prvim ovinkom pogledam v ogledalo in glej si mislim Šeruga kaj boš bremzal al kaj, se elegantno umaknil(drugače bi še jaz fasal)Šeruga pokne povprek(nevem že v koga)lej ga zlomka spet zadnji ampak sem z dobro borbo prišel do p16 Še kar smo zadovoljni,čeprav bi lahko pokazali malo več Link to post
Mai 134 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: Kar dobro, morda bi biloi še dovol za P3, a mi je zmanjkalo časa, ker mi je spil zastekal (se sreča da samo na začet qualy) R1: štartal dobro in uspel zadržati mejaka za sabo, Retelj naenkrat zapelje skoraj vame, in skočil sem na njegovo levo, in pazil da ga ne dotaknem na bremzanju. Na bremzanju ga je zavrtelo v desno, sem se že ustrašil a sem ga jaz, a po pregeldu replaya kaže da se takrat nisva dotaknila.... Kralja sem prehitel po notranji in se povzpel na P2 za Markom Novak... Z trdimi boji sem zadrževal za sabo Kralja in srednje uspešno lovil Novaka spredj. Nekje v sredini dirke, naredim napako in padem na Murna in pred Šostra. Občutek sem imel da sem hitrejši od Murna a mimo nisem mogel, saj ni skoraj naredil napake. Nekaj krogov kasneje zopet napaka v izhodu Triple Left in Šoster je smuknil mimo mene, kasneje pa še mimo Murna, za katerim sem vozil do konca dirke. razočaran, da sem zaradi svoje napake zapravil velike možnosti za podium... R2: štartal iz druge vrste in lovil Mejaka. Nekaj krogov je še šlo, a mi zopet ni uspelo mimo. Po majhni napaki Marka Mejak sem prišel na P2, in kaj kmalu vseskupaj zopet zapravil s pomočjo Mateja Mejak. Naredil je napako pri predzadnji šikani in ko sem že mislil da bo šlo lepo dalje, sva se zapela in zapeljal je v desno, ga je zavrtelo in postavilo pravokotno, od zadaj pa je pripeljal še Marko Mejak in naju oba spravil na travo, kjer sem se z zlomlenim podvozjem uvrstil zopet par mest nazaj. Kasneje sem uspel še mimo Mejaka, in pa tudi Retlja, ki je naredil napako in pri vračanju na linijo zapeljal vame, kjer ga je še zavrtelo. Na koncu je bilo vseskupaj dovol le za P8. Čestitke zmagovalcem, zaradi napak končal porazno, a bom vsaj kako kilo zgubu Link to post
denis 38 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 žal mi ni uspelo priti pravočasno. Ogromna gužva je bla v srbiji. a bi šou kdo kej vozt? Link to post
Mai 134 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 ker je nekdo nasadil moštvenega kolega, ki je odletel v neznano nism ga js takrat taknu, sam je naredu napako, nism kriv, mi je pa žal da je bil en manj k bi zadrževal vas zadaj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Zadovoljen s časom v Q in dobrim izhodiščem. R1 slab štart a na srečo me prehiti le Mejak. Potem nekaj prerivanje sem ter tja in srečno pristanem na 3. mestu po dobri borbi z Mejakom. Na koncu sem se moral braniti pred veliko hitrejšim Šoštrom a mi je tudi to uspelo. R2 soliden štart in lepa borba z Murnom. Sem bil hitrejši ampak ni bilo varne poti mimo, dobro se je branu. Naredila sva za sabo kar dolgo kolono, katera me je obšla, ko je Vedran pobremzal nekoliko prepozno. Izgubil kar nekaj mest in pristal na mislim da 9. mestu. Potem spet z nekaj sreče prišel na 5. mesto, lahko bi bilo bolje ampak me je komolčar Miro s ceste rinil... za prijavo še nevem, a bom spisal a ne, drugič pa vsaj probaj "prehiteti" (odrivati) po STEZI in ne po travi Zadovoljen s številom točk, bi šlo še nekoliko bolje, če se ne bi zapletel v nesrečo. Čestitke zmagovalcem in pa BMW bratoma. Je lepo se borit proti bavarcem, ker imajo mal drugačen pristop do ovinka. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Kot sem že prejšnji teden omenil - pišite prijave. Mislim da bo treba spremenit sistem prijav in sicer, da ne bodo več javno objavljene, ampak bo vsak napisal ZS sporočilo, ker vas je očitno preveč strah, da bi vas zmerjali s tožibabo Mirko pa sem opazil, da večkrat prehiteva zelo po komolčarsko in ponavadi res ni kaj veliko za prijavit. Če se pa take agresivne poteze ponavljajo pa tut ni vrag, da si ne bi zaslužil kakšnga tamalga žakla cementa Na srečo je mene Mirko v tej sezoni vedno prehitel zelo pošteno, brez kontakta. Lani so bile slabše izkušnje Link to post
noth 3 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: P3. Zdelo se mi je, da bi šlo še malenkost hitreje a se mi ni izšlo. R1: Na štartu res spregledam Apata, ki mi je bil v mrtvem kotu. Sem gledal v vse smeri, samo je težko, ko so vsepovsod okrog tebe avtomobili in je potrebno še zavirati v prvi ovinek. Kaj se je zgodilo potem ne vem. Vem samo, da se na replayu res ne vidi, da bi se me dotaknil (je pa na centimeter blizu), samo mi pa ni jasno, zakaj me je potem odvrtelo na travo. Volan sem držal naravnost, bremze sem imel konkretno proti prvemu koncu. Ne jemi tega osebno, ampak bodo sodniki kaj več povedali. Dirko nadaljeval zadnji med vsemi (P21) in nato vozil, kolikor je šlo in nakoncu osvojil 10. mesto in 1 točko. Zaenkrat vsaj .. R2: Na štartu pridobil 1 mesto. Nekaj krogov vozil v vlakcu. Kar naenkrat so se med seboj zapletli. S tem sem pridobil najprej 3 mesta, potem pa sta se malo kasneje med seboj zapletla še 2. Vozil sem se na četrtem mestu in nekaj časa za ovratnik dihal enemu izmed Mejakov. Želel, sem mimo, da bi oba "Cvička" pristala na stopničkah, pa nažalost nisem bil dovolj hiter. V predzadnjem krogu mi je javilo, da imam obrabljene gume. V enem izmed ovinkov je počez postavilo Mejaka, sam pa sem nekoliko nerodno odreagiral in pri tem izgubil eno mesto, pred zaviranjem na ciljno ravnino sva se vzporedno skozi ovinek peljala z Glavačem (vsaj mislim, da). Šlo je zelo na tesno, tako da sem se ga rahlo dotaknil in zato s polovico avta zapeljal na pesek in izgubil še eno mesto. Na koncu startno ciljne ravnine sem nato prepozno zaviral in grdo udaril Glavača. K sreči, se ni končalo slabše. Nato pa se (ponovno) zapletel z Apatom. Kar se mene tiče, bi mi lahko malo popustil, saj mi je zmanjkalo samo pol metra, da bi se normalno vrnil na linijo. Ob prvem dotiku sem avto ujel, potem pa si kar "tiščal" vame. Spet bodo mogl sodniki povedat svoje. Na koncu 9. mesto. Overall: Glede na obtežitev izredno slab vikend. Če mi že kaj drugega ne gre narobe, pa moram vedno v zadnjih 2h krogih naredit en miljon napak .. Lp Link to post
PEK 2 291 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Ma ne, sj ta komolčar sm tko umenu v hecu. Je bil kr parkrat v situaciji kjer je bil zlo bliz mene, pa se me ni nikol niti dotaknu, ampak v tem primeru je pač eno malo neumnost naredu. Čudno prehitevanje, čeprav je bil dost hitrejši in bi imel še dost moznosti za normalno prehitevanje v naslednjih krogih. Naj mi ne zamer. Link to post
mm46 11 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Tole je blo zame vsekakor nad pričakovanji Q: Skozi Q nastavljal avto, ker mi lanski setup nekak ni bil všeč in v zadnji tretjini neki spacal skup, da mi je uspel 1 dokaj hiter krog, kar je blo dovolj za p6. R1: Na štartu probal mimo skoz eno lukno med dvema, sam je Apat pravočasno zaprl in skoraj bi končal v zidu no pol celo dirko nekak držim za sabo Glavača, 2 kroga pred koncem ostanem čist brez gum, odpeljem ovink mal na široko in zgubim mesto in v istem krogu še eno...končam na P5. R2: Imel precej boljše izhodišče za štart, ker sta bila pred mano samo 2 fwd, ki sem ju prehitel. Nekaj krogov kasneje sem želel mimo Mateja, ki je bil precej počasnejši ampak sva nardila napako kar je izkoristu Apat. Korg kasneje sta se z Matejem zapletla, jaz pa nisem uspel odreagirat in sem jima še pomagal na travo, si pri mal zjebal podvozje in izgubil 2 mesti. Skozi dirko sem bil sicer malo hitrejši od Murna, mimo pa nikakor ni šlo. Proti koncu dirke me je še presenetu na bremzanju in sem komaj uspel preprečit katastrofo za oba in do konca dirke za las uspel obdržat P3. Link to post
JeZn 120 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Evo mene... Q: Odpeljem dobro in to že v prvem izhodu. Svoj drugi najboljši čas z 85kg. Najboljšega sem dosegel pred restartom, sicer je bil sam za 0.200 bolš. Ker se mi je zdelo da ne bom izboljšal časa, sem raje nalil 30litrov in zapeljal na stezo. Tako sem videl kako se avto obnaša v racing setup pa še progo sem malo bolje spoznal, saj je bilo premalo treninga preko tedna. Na koncu P14 in mislim da najhitrejši med privatniki. R1: Kolikor toliko dobr start za moje razmere, ker v vsako dirko krenem bolj zadržano. Najprej lepo sledim Senkerju in čakam na njegovo napako. Pa jo naredim jst v 4 krogu. Padem na 19 mesto. Pridem za Selčana, se vozim za njim in čakam na kakšno njegovo napako. Zopet sem jst tisti ki jo naredi!!! In to na istem mestu kot predhodno... Dirko zaključim na P17, mislim da P4 med privatniki. R2: Previdno startam in po prvem levem se vsi zgužvajo mimo mene Eni se lepo komolčijo in zato začnem še jst, a mi prevečkrat popusti zbranost. Delam napako za napako, vmes že parkrat želim obupati in sklopiti vse skupaj. A si rečem pike so le pike. Končam zopet na P17 a ne vem če sem jih kej prehitel... Point vikenda: Brez treninga in z težko glavo se ne da veliko narediti, sploh na dirki ker je težko biti zbran toliko časa. Za naslednjo sezono bi blo bolš, če ne bi blo dirk v veselem decembru... Link to post
noth 3 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Men osebno pa bi blo vsaj mal boljš, če bi se kvalifikacije začele eno uro ali pa vsaj pol urce prej. Tko bi bil štart okrog 9ih. Link to post
MitjaP 2 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Q: Iz 110Kg nisem in nisem mogel iz pod 1.37xx.Tko da čist ok... R1&R2: Odpeljal čist taktično in brez neumnosti v upanju,da mi naslednjič izpuhti kak KG! Link to post
MirO 67 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Sama dirka je bila po pričakovanju bolj slabša za mene,ker sem imel bolj malo treninga temu tudi primeren slabši rezultat. Q: Sem opazu da se gume hitro trošijo,zato sem precej zmanšal chamber posledično majn gripa v ovinkih in seveda slabši čas vendar še zadovoljen glede na prevožene kroge. R1:Popolnoma zgrešen štart in padem na 16 mesto,sicer zanimiva dirka z privatniki,dokler nisem napolno nabasal vrtečega voznika pred menoj(Samo G.),hja Samo vem da ti nisi nč kriv jaz pa tud nisem mogu nikakor odreagirat drugače kakor se je izteklo,posledica polomljen avto in nekak prikrižarim do konca prve dirke izven točk. R2:Štart končno uspel in vožnja bolj na nož,(beri dirkanje)na koncu zadovoljen. PS: Marko Novak,sem razbral iz tvojega posta,da ti ni bilo všeč kako sem te prehitel v R2 1100sek. Jaz pa mislim,da boš moral temeljito spremeniti poglede na dirkanje in ob enem prosim ostale voznike,če si hočejo vzeti malo časa in pogledat replay in podati svoje mnenje(R2 1100sek). Janko Glavač,veš skozi sem pazil na tebe da se te le nebi dotaknu,tm sem pa res šel malo optimistično(saj je bil predzadnji krog in je zmankoval časa,hehe)in ko sem povozil robnik me je kr požrl na notranjo stran v travo in ni blo kej druzga kakor tišat gas z bremzanjem bi samo poslabšal situacijo.Je pa vsekakor manjša napaka kakor primer:Glavač-Šoster v Corituibi,kjer je bila situacija označena kot dirkaška nesreča. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 20, 2010 Share Napisano December 20, 2010 Ko ste že pri dogodkih na dirki... priporočal bi se za posnetek R1 in R2, če lahko kdo naloži. Tnx Link to post
Recommended Posts