JeZn 120 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Makselju Obida lahko tudi odpišeš. Ker se je odjavil zaradi oči... Link to post
play 502 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Bo ornk težava če pridem na kvalifikacije pred driko? Ker bom glih ob 20.30 doma, hvala Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 (urejeno) Takrat je že konec dodatnih kvalifikacij Pozneje si več ne moremo privoščiti dodatnih kvalifikacije, isto je prejšnjič izpadel Selčan in za vse je enako. Uredil December 19, 2010 - mAxL Razen če jih bo 24, kar dobro kaže :) Link to post
maranello575 1 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 (urejeno) Tudi jaz se moram še drugič zapored odjavit z dirke. Upam, da bo po novem letu kaj več časa. No, saj dokler se korektno odjavljamo, mislim, da ni večjih problemov za organizacijo, ne? Uredil December 19, 2010 - mAxL Ne...tako je prav ;) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Predkvalifikacije bodo: - v četrtek, 16.12.2010 ob 21.00 - v nedeljo, 19.12.2010 ob 19.00 - ODPADEJO! Danes predkvalifikacije odpadejo, saj je je udeležba tako nizka, da jih ne potrebujemo. Se vidimo na dirki ob 21.00 Še eno prosto mesto je, če si kdo premisli pa naj pride (Bašelj) Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 UUU kak fajn, js sm pa mislu da bom mogu zle vozit, bo več cajta za gt5.. 1 Link to post
igi 51 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Žal ne morem dirkati, ker mi računalnik zmrzne vsake pol ure in ne morem najti vzroka Ni šans, da bi mi zdržal celo dirko, tako da fajn dirkajte Link to post
jero950 16 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Dejmo privatniki mal na server trenirat, da ne bo na dirki spet ropotalo. Tovarniških je bilo pred par minuti 6, jaz pa edini privat Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q:Slabe pričakovano. R1:Začnem predzadni in se v začetni gužvi prebijem za 2 mesti, nato sem vozil po jajcih in čakal na napako drugih, seveda me je vstrajno lovil Zupan ki pa je potem nenadoma ustavil tako da sem začel lov na 15 mesto ampak zarat gum nažalost neuspešno. R2:Prehitr štart, pridem na 10 mesto in seveda ko grem stop/go mi napiše še enega in sm kr dol šou..to je to. Link to post
Maranello 28 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: Pričakovano zadnje mesto R1: pričakovano zadnje mesto R2: pričakovano zadnje mesto, naučil sem se pa kako it v bokse pa da ti menjajo Link to post
JeZn 120 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 seveda me je vstrajno lovil Zupan ki pa je potem nenadoma ustavil Napako sem naredil, ne ustavil Poročilo sledi, ko se naspim. Je vidt da sem ves zjeban od včerejšnega večera in današnjega jutra. Za kvalifikacije sem še spravil skupaj, za dirki pa je bila glava žal že v postelji Link to post
senker1987 0 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q:slabo slabo ni mi uspel dober krog in sem bil kr takoj na 15mestu R1:Ko smo štartal sem prišel se mi zdi do 11 mesta kar sem mislil da lahko pridem do prvih točk ampak to so bile samo sanje nobedn ni naredil napake pred menoj... v 9 krogu pa sem mel vse gume že skurjene ker sem imel prevlek grif in sem padel se mi zdi na končno 13 mesto R2:Slab štart iz 13 mesta na 16 in lepa vožnja do konca sem prišel do spet 13 mesta mislim da je to solidno Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: naredu sicer PB s tok kilami, vendar je bilo to dovolj za komaj 7. mesto. Sem pričakoval, da boste ostali slabši R1: Takoj prišel na P6, ker je nekdo nasadil moštvenega kolega, ki je odletel v neznano Nato se vozil nekaj krogov na P6, ostali so delali napake in mislim, da sem prišel celo na P4. Nato me je najprej prehitel Šoster za ritjo pa sem imel Apata. Zelo napeta dirka, ker sem imel Vedranom setup in mi je že v 12. krogu javilo, da imam obrabljene gume. Pregrevale so se že od drugega kroga naprej, tako da sem imel izredne težave zadrževat kogarkoli zadaj. Na koncu sem delal tudi 2-3s počasnejše kroge. R2: Naložil čist en drug setup, s katerim sploh še nisem vozil. Gume so bile vredu saj se do 7. kroga niso pregrevale. Tudi kroge sem delal veliko bolj konstantne čase in tam nekje do 10 kroga vozil vseskozi v 0.5s Vozil sem večinoma časa na P4 za Mejakoma in Apatom. Nato spredaj trčili - hvala bogu sem bil dovolj zadaj, da sem uspel reagirat in švignil mimo skoraj po travi na P1. Nato nekaj krogov vodil, ko pa je prišel Šoster ga nisem mogel zaustaviti, saj je bil enostavno hitrejši. Na koncu mi je grozil z odvzemom drugega mesta še eden od Mejakov, vendar mi ga je uspelo zadržati in priti na P2. Zadovoljen s točkami, čeprav so bile precej po spletu okoliščin. Če ne bi bilo trka med Apatom in Mejakom, bi od zadaj še hitreje prišli Šoster, Novak in Glavač in verjetno bi se spet znašel okoli P8. Link to post
Killer_B 87 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: supr 2. mesto R1: V prvem ovinku je Vedran malce precenil ovinek, to sem izkoristil in prevzel 1. mesto. Celo dirko vozil na prvem mestu z Vedranom takoj za mano. V predzanjem krogu sem dohitel za krog zaostalega voznika, ki mi je pokvaril rutino Naredil manjšo napako in pristal za Vedranom. R2: Na začetku vozil v vlakcu 4 voznikov (se mi zdi, da nas je zadrževal eden od Mejakov), nakar nekje na sredini dirke 3 odletijo po travi in pridobim 2 mesti. Po lastni napaki spet pristanem na 6. mestu. Nakar me Mirko za mano, odrine v ovinku in tako pride mimo mene. Enako naredi tudi Glavaču. Grde poteze Mirka, ampak vsaj kar se mene tiče brez prijave. Na koncu vozil pred Kurentom na 6. mestu vendar v zadnjem ovinku naredil manjšo napako, ki je postavila mene in Kurenta v zadnji ravnini zadnjega kroga vzporedno. Takrat se je začel drag racing Zmagal je Kurent za 0.01 sekunde Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 19, 2010 Share Napisano December 19, 2010 Q: Na "prvih" kvalifikacijah je kazalo dobro, na "drugih" pa nikakor nisem uspel spraviti dobrega kroga skupaj. P11. R1: Štart mi še kar v redu uspe, upam na najboljše, da v T1 ne uleti kakšna kamikaza, nato vozil na solidnem P10. Si mislim, vsaj 1 točka, nato napaka in padejo mimo ene štirje. Vseh sanj je bilo konec. Do konca sem lovil P10, upal, da Retelj naredi napako, pa iz tega ni bilo nič. P11 = brez točk. R2: Štartam dobro, pridem na P10, nato nekaj prerivanja v T1 in padem na P13. Spet lovim P10, nekaj malih napak, sicer mi uspe nekaj prehitevanj, lovim Kralja in Mejaka, spet upam na kakšen masaker spredaj, iz tega spet nič, in na koncu pristanem na P12. Rezultat vikenda: razočaran, brez točk. Retelj je v skupni uvrstitvi še vedno pred mano in spet bo treba na predkvalifikacije. Link to post
Recommended Posts