PEK 2 291 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Tut jst sm mu mislu to povedat. Kar si je "prislužil", ne bo kr tako lahko zgubil. Ampak mogoče je mislil, da se zaradi KG ne bo uspel uvrstiti na dirko med dodatnimi kvalifikacijami, kaj pa potem? Se mu vseeno prenese? Link to post
Mai 134 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Tut jst sm mu mislu to povedat. Kar si je "prislužil", ne bo kr tako lahko zgubil. Ampak mogoče je mislil, da se zaradi KG ne bo uspel uvrstiti na dirko med dodatnimi kvalifikacijami, kaj pa potem? Se mu vseeno prenese? seveda, dokler jih ne "porabi" jih bo pa mel... its: think, rethink, act not the other way around :wink: Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Glede na to, da sem že na prejšnji dirki imel 90kg in grejo kg pri privatnikih do 110kg... dobil sem pa 6 in 10 točk v brnu... a ne bi moral zdaj met malo več kot 90kg? Vem, da sem butec ker sprašujem... ampak če ni fer, ni fer Link to post
Mai 134 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Joj sorry fantje,.. mal sm še munjen od teh painkillerjev, pa sm hotu na hitr vseskupj uploadat, da bi bili vsi srečni in zadovoljni in glej ga zlomka, privatnikom nisem dodal kil iz naslova "uspeha na dirki"... sedaj je urejeno tudi to.... Link to post
denis 38 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Od kerega mesta so točke? Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Joj sorry fantje,.. mal sm še munjen od teh painkillerjev, pa sm hotu na hitr vseskupj uploadat, da bi bili vsi srečni in zadovoljni in glej ga zlomka, privatnikom nisem dodal kil iz naslova "uspeha na dirki"... sedaj je urejeno tudi to.... Ni panike, samo da ne bo prelahek avto... do zdaj so mi samo crashi pobirali pike Link to post
nikica23 1 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 1:35,5 brez kg. Bi blo to dovolj za dirko če bi tekmoval? Link to post
PEK 2 291 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Ja pomoje za šalo. Link to post
Mai 134 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Od kerega mesta so točke? od prvega. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Murn, kje so zdej setupi? Link to post
senker1987 0 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Hočeš nočeš moreš in to je da morem na žalost zapustiti slo racing ligo ker nebom mogel pridet na vse dirke in je potem brezveze hvala za sodelovanje.... z bogom jokkkkkkkk Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Vidim, da imamo že enega kandidata za tovarniško ekipo naslednje leto Tomaž Eržen je bil najboljši med privatniki kar na štirih od osmih dirk! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 senker1987, če ne moreš priti na vse dirke sploh ni razlog, da bi moral ligo zapustiti. Velika večina, če ne kar vsi, sigurno izpustimo kak vikend. Še vedno lahko dosežeš marsikaj, glede na to, da je od 2. do 11. mesta samo 15 točk razlike. Na eni dirki dobiš dve zmagi in si na 2. mestu :wink: Imam občutek, da bo med privatniki še zelo napeto do konca sezone... Če se še vedno želiš odjaviti, mi prosim to potrdi, da te potem odstranimo. @Jure - nisem bil še nič doma. Cel vikend sem v LJ. Bom nekoga dobil, da mi doma vklopi PC, da se remotam in dam setupe na net. P.S.: Evo, setupi uploadani... Velika večina sploh ni mojih, ampak so prenešeni iz RaceDepartment.com foruma.. Link to post
JeZn 120 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Jap, res je hiter. Pa še na prvi dirki ga sploh ni blo. Sva pa jst in moj teammate edina ki sva mu vzela zmago v direktnem dvoboju Sicer je pa LSR po prvi tretjini prvenstva na drugem mestu med privatniki, voznika pa drugem in tretjem mestu. Bravo mi, upam edino da se Mitja poboljša in ne bo delal pizdarij in raj pike na kup vozil. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 15, 2010 Share Napisano December 15, 2010 Hvala. Tudi če niso, bodo prišli prav - čeprav jih nekaj z RD-ja že imam (no, skoraj vse ). Link to post
Recommended Posts