Ale 472 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Že ni nič dobil za miklavža, pa je bil siten LOL...Morš kej nastavit, da kej dobiš. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Oprostita NDESIGN racing, očitno sem samo vama stopil na prste. Kazni seveda ne bo, če ne boste pisal prijav. Zjutraj sem malo popi***, ko sem bral forum in se vsi pritožujejo nad nepoštenim dirkanjem drugih - po vsaki dirki se nekdo pritožuje - prijave ni pa nobene. In potem pričakujete, da se dirkanje izboljša, če nihče ne piše prijav in se tistih prestopnikov ne kaznuje. Tako se že ne bodo ničesar naučili... Link to post
jero950 16 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Lani ko sem začel vozit in sem včasih hotel kaj na silo in napravil kako hujšo napako, sem bil osebno od mAxla grajan in to je najbol zaleglo. No to je zadnje, se ne umešujem več. 1 Link to post
PEK 2 291 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Kaj ku***... če dirkamo dirkamo... Jst bi jih včer kr ene par vn zrinil, pa nisem nobenga ujel! 1 Link to post
Killer_B 87 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Kaj se prijavi je čist odvisno od posameznika. Jst osebno ne prijavim nobenga k me rukne po nesreči, pa četudi zgubim kakšno mesto. Če pa vidm, da je nekdo preveč optimističen ali pa me rukne kot kakšna kamikaza ga pa bom prijavil. V moji glavi so racing incidenti in neumni incidenti. 1 Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Rezultati! Dirka 1 Dirka 2 Link to post
MitjaP 2 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q: Iz 85kg nisem pričakoval druzga,sem zadovoljen.. R1: Štartal odlično in celo dirko odpeljal večinoma brez težav..Tudi sotekmovalci so se vozili odlično-pohvalno! R2: Štart ni uspel najboljše,tudi prerivanja je blo ogromno celo dirko..V 6em krogu pa hut zaplet...ne vem sploh kaj je blo ampak kup avtov po progi Bom mogu nabavt tajnico de mi bo spremljala dirko kdo mi butne al kar koli,ker nimam cajta še na to gledat.Dirka je dirka,se pač zdodi..Namernega trka pa ne maram, kot noben ne! Čestitke prvim trem in hvala Zupan za čestitke in enako... Link to post
tifos 1 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Končno tudi zame prvi uradni štart v sezoni 2010/11. Iz dodatnih Q sem komaj ujel zadnji vagon. Po neumnosti sem tik pred uradnimi Q pogledal nastavitve volana in ugotovil, da sem imel občutljivost pedala za gas na nuli. Groza. Q: Brez nekih pričakovanj čeprav sem za več kot sekundo popravil čas iz dodatnih kvalifikacij. Končna 22 pozicija na štartu ni ne presenečenje ne razočaranje. R1: Po dobrem štartu, zahvaljujoč zadnjemu pogonu, sem pridobil nekaj mest, ki sem jih po napaki oz. agresivni vožnji ostalih (Šeruga) izgubil in padel na začelje. S poškodovanim podvozjem (posledica naleta Kržišnika) sem zaključil na P19. R2: Zopet dober štart in ponovitev zgodbe iz R1, samo da tu nastopajo drugi akterji. Izgubil sem nekaj mest, katere sem potem pridobil zaradi napak drugih. V predzadnji kombinaciji ovinkov sem naredil napako in tako izgubil P15. Končna uvrstitev na P16. Končna ocena: Ne preveč dobro, pa tudi ne najslabše. Šeruga, malo vseeno lahko gledaš levo in desno. Čestitke zmagovalcem! Link to post
Jure Skraba 8 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q: Po celem vikendu nastavljanja avta in prevoženih N krogih sem približno uspel sestaviti setup, s katerim bom lahko vsaj v kvalifikacijah prišel do ene zlate sredine - da me na štartu tisti na 20+ ne pometejo pred seboj. Uspe mi P11. R1: Ker mi je zmanjkalo časa za setup, ki bi bil primeren za dirko, pri Q setupu dolijem gorivo, popravim prestave in upam na najboljše. Na štartu me prehiti nekaj voznikov, nakar dobim nekaj mest nazaj. V 6. krogu so gume že rdeče, v 8. krogu mi javlja, da so obrabljene. Trudim se držati distanco pred zasledovalci in obenem ujeti P10 (pike), upam na kakšno klanje spredaj (Apat in Glavač, lahko bi se lahko malo bolj na trdo spoprijela, da bi kakšen šel ven ), iz katerega bi kaj izkoristil, pa nič. Končam na P12. R2: Poskusim z drugim setupom in res kaže bolje. Gume se manj rabijo, tudi krogi niso kaj dosti počasnejši, lovim Kurenta, Prosen lovi mene, me prehitita oba, naredita napako, mi uspe priti mimo, nakar kurim gume do konca, razlika se vsak krog zmanjša za kakšno desetinko, spredaj pa Prosen in Apat držita konstantno prednost. Na koncu dobre pol sekunde prednosti pred Kurentom (kar je v tisti klanec ob morebitni napaki lahko usodno) končam na P10. Upam, da sedaj tista pika ostane. Z vikendom zadovoljen, sicer skromen izkupiček (glede na kile, ki jih imajo ostali), pa vseeno - Brno je prav v redu, sicer dolga proga, le gume se preveč žgejo. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Ehhh setupe bo treba delat očitno ločeno za Q in Race Q: Peljal bi lahko komot 2.08.xxx samo tudi 2.09.0xx ni švoh R1 in R2 : Dvakrat enaka štorja...preveč napak, po 3-4 krogih pregrete gume potem pa vozi... Konec koncev nekaj pik je padlo kar je glede na 0 treninga kar uredu :wink: P.S. : Burazer sorry, sam ni šlo hitreje :wink: Link to post
play 502 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Kaj me Pek ti nasmeješ, že pol ure pokam... Sm pa bral tm na hitr, pa vidm od Zokida, play,play,play ...me je kr zmrazilo,(fer play hee), čeprav me ni blo, še mene je falilo, pa bi bla cela štalaaa.. Tomaž kaj je, kje so pike, kako je blo....nč besed? Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Kje sem bil, zamudu sm Q ker sm bil parkl in sem kradu ludi ki se zaletavajo po dirkah. Link to post
Ale 472 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q: Sem mislil, da bo čas, ki sem ga dosegel zadostoval za kakšno mesto višje, pa boljš od P12 ni šlo. R1: Celo dirko hudi boji s Prosenom...1x enim drugič z drugim, še najbolj pa spet z Glavačem, ki mi ga je uspel prehitet par ovinkov pred ciljem. Končal na P9 R2: Po štartu spet borbe z Glavačem in Apatom. Kmalu nas dohiti Škraba, ki je parkrat bolj na silo hotel mimo čeprav ni blo prostora. Pol, ko mi je polomil podvozje, mu je tudi uspelo...Končal na P12 Link to post
Oxy 11 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q spravil dober krog in imel 3x do zadnjega merjenja vsaj 1 desetinko pa se ni izšlo da bi prilezel do p4 ki je bil moj cilj in tako pristal na p6 R1 dober štart in se pripeljal točno v vredino vulkana saj sta trčila spredaj Prosen in Novak jaz pa nisem imel kam it in sem še jaz trčiv v Novaka potem sem jih še dobil odvzadaj tako da sem naenkrat bil 9. Se počasi prebijal po napakah nekaterih in hudih bojih do p4 kjer sta se borila Kralj in Novak. No novak je Kralja prehitel jaz pa sem rabil alo več časa da se prišel mimo saj sma rahlo trčila in je Kralja malo odneslo v travo Sori Vedran samo sem bil vsaj pol avta poravnan pa še umikal sem se na travo da se ne bi zadela. Na koncu še preitel Murna čeprav smo zadnji krog bli na ravnini kot ena saj je Mirko naredil napako. In tako p2. R2 spet dober štart spet malo prerivanja z Murnom in Markom ki sem ga le prehitel potem ujel še Vedrana in ga prehitel in ga komaj zadrževal za seboj saj sem ene 3x ovil avto ko sem gledal nazaj in končno zmagal. Link to post
Maranello 28 Napisano December 7, 2010 Share Napisano December 7, 2010 Ah dajte no, a zdaj pa je že dirkanje prepovedano? Se bom pol naslednjič preriktal na normal mode ne na racing. 1 Link to post
Recommended Posts