Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Šerugo sploh ne omenjam ker nima smisla,ko je bil za mano sem ves čas nazaj gledau ko naprej.

Sveto pravilo v dirkariji pa je pazi voznika pred sabo in glej kje si močnejši od njega in tam poskusi prehitevat.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Pišite prijave. Če bom šel jaz gledat posnetke, pa bom vidu da niste prjavl, bo tisti ki ni prjavu, dobu lih tok kil kot tisti, ki je naredu napako!!

Sistem prijavljanja incidentov je tu z razlogom, zato ga upoštevajte!

Q: Za 1 sam hiter krog 9. mesto čisto nadpričakovanji... sicer sem potem v zadnjih 3 min odpeljal še enega vendar zaradi voznika pred sabo nism mogel dokončati. Prišel bi sicer okoli 4. mesta.

R1: Dober štart. Potem kar nekaj borb na začetku in na koncu zadnja dva kroga še živalsko zapiranje Glavača :D za končno 8. mesto.

R2: Slabši štart iz pola, kjer me takoj prehiti brat Sašo. Potem še krog zapiranja Vedrana saj me je Sašo upočasnjeval, kar pa je pomenilo dvojne probleme. Zadnji levi ovinek pred hribom sem videl da bo Vedran ostal na notranji strani tako da sem tudi sam ostal na sredini ceste. Žal to Vedran ni predvidel in katapultiral me je v pesek na začelje. Vedran ni problema, dirka pač[ok]. I sebe imam za krivit jer sem vrlo rano kočio i još malo trznuo u tebe levo, tako da nema čiste poante prijave i ako sem mislio pisat. Sledeči put pažljivo molim te :P

PS: A je kkšna varianta da se razširi količina smajlijov. Kkšne bolj vozniške bi rabil [opa]:D

PiŠite. če bom su jast gledat posnetke, pa bom vidu da niste prjavl, bo tisti ki ni prjavu, dobu lih tok kil kot tisti, ki je naredu napako!!

Sistem prijavljanja incidentov je tu z razlogom, zato ga upostevajte!

Jaz ne mislim pisat prijave, ker je Plesničarja odneslo na zaviranju. Čisto nepotrebno sicer, ampak vseeno... Upam, da ne bom zato dobil še dodatnih kg, ker jih bo itak dovolj [Jaoo][krniki]

Q: Glede na to, da sem nazadnje vozu tole na prejšnji dirki, pa še tisto vsega par krogov je rezultat pričakovano slab..p13 se mi zdi

R1: na štartu crknu FF [Jaoo] do prvega ovinka je še šlo pol pa sem kmal ugotovil, da bom še kako štalo naredu in sm raj šou v bokse čakat na R2

R2: z zadnjega mesta prišu do P17 in po nekaj pink-ponganja padu na p20...po tem se začnem počas prebijat naprej, ko me Prezelj pošlje v pesek, naprej se mi pa ni dalo in sm sam ugasnu...

PiŠite. če bom su jast gledat posnetke, pa bom vidu da niste prjavl, bo tisti ki ni prjavu, dobu lih tok kil kot tisti, ki je naredu napako!!

Sistem prijavljanja incidentov je tu z razlogom, zato ga upostevajte!

Pa kaj se ti zdej zmišljuješ?

Pokaži mi kje to piše v pravilniku! [opa]

Točno tko...Prijava incidenta je od vsakega PRAVICA in ne DOLŽNOST!

PS: Janko sej si zadnjič vidu kako se drifta. Vidm da si se dobr naučil...k si mel doberga inštruktorja. [ok]

Q: Sem samo gledal kako hitro gremo vsi skupaj. Zgleda je bilo veliko gripa. Že prvi krog mi je kar ratal, nato sem pa na sredini še malo izboljšal. 5. mesto, sem vseeno mislil da bo malo bolje glede na čas

R1: Na štartu izgubil dve mesti, nato vozil konstantne čase. Gume so mi šle na 125 stopinj, zato sem imel na koncu kar težave z oprijemom. Na koncu kratka borba s Kraljem in Novakom, kjer sem potegnil kratko. Prepozno zaviral v enem od ovinkov, kjer me je prehitel Novak, Verdan pa dokončno ušel.

R2: Štartal še slabše, padel iz 3. na 7. mesto. Skozi dirko se nekako prebijem do 4., malo sem že gledal Kralja spredaj če mi ga uspe prehitet - ker ima dizla sem vedel da bo imel probleme z gumami, kar je tudi sam potrdil - ampak sem se raje zapletel v bitko z Novakom :D Udarila sva se spet v istem ovinku zadnjega kroga kot v prvi dirki, le da je tokrat on bremzal prepozno. Na koncu 4. mesto. Smo pa res bili trije v dveh desetinkah [smoke]

Še kar zadovoljen, bi se pa prilegle tudi kake stopničke v kaki od prihodnjih dirk. Alpa zmaga [iz]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...