jero950 16 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Šerugo sploh ne omenjam ker nima smisla,ko je bil za mano sem ves čas nazaj gledau ko naprej. Sveto pravilo v dirkariji pa je pazi voznika pred sabo in glej kje si močnejši od njega in tam poskusi prehitevat. Link to post
denis 38 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 zokid opravičujem se za nastalo situacijo Ker meni ti nisi nič šteku, nevem kaj je blo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Pišite prijave. Če bom šel jaz gledat posnetke, pa bom vidu da niste prjavl, bo tisti ki ni prjavu, dobu lih tok kil kot tisti, ki je naredu napako!! Sistem prijavljanja incidentov je tu z razlogom, zato ga upoštevajte! Link to post
PEK 2 291 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Prjavu bom VSE! Neki ste GULFAL zihr. Link to post
FBR18 112 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q: Za 1 sam hiter krog 9. mesto čisto nadpričakovanji... sicer sem potem v zadnjih 3 min odpeljal še enega vendar zaradi voznika pred sabo nism mogel dokončati. Prišel bi sicer okoli 4. mesta. R1: Dober štart. Potem kar nekaj borb na začetku in na koncu zadnja dva kroga še živalsko zapiranje Glavača za končno 8. mesto. R2: Slabši štart iz pola, kjer me takoj prehiti brat Sašo. Potem še krog zapiranja Vedrana saj me je Sašo upočasnjeval, kar pa je pomenilo dvojne probleme. Zadnji levi ovinek pred hribom sem videl da bo Vedran ostal na notranji strani tako da sem tudi sam ostal na sredini ceste. Žal to Vedran ni predvidel in katapultiral me je v pesek na začelje. Vedran ni problema, dirka pač. I sebe imam za krivit jer sem vrlo rano kočio i još malo trznuo u tebe levo, tako da nema čiste poante prijave i ako sem mislio pisat. Sledeči put pažljivo molim te PS: A je kkšna varianta da se razširi količina smajlijov. Kkšne bolj vozniške bi rabil Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 PiŠite. če bom su jast gledat posnetke, pa bom vidu da niste prjavl, bo tisti ki ni prjavu, dobu lih tok kil kot tisti, ki je naredu napako!! Sistem prijavljanja incidentov je tu z razlogom, zato ga upostevajte! Jaz ne mislim pisat prijave, ker je Plesničarja odneslo na zaviranju. Čisto nepotrebno sicer, ampak vseeno... Upam, da ne bom zato dobil še dodatnih kg, ker jih bo itak dovolj Link to post
mm46 11 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q: Glede na to, da sem nazadnje vozu tole na prejšnji dirki, pa še tisto vsega par krogov je rezultat pričakovano slab..p13 se mi zdi R1: na štartu crknu FF do prvega ovinka je še šlo pol pa sem kmal ugotovil, da bom še kako štalo naredu in sm raj šou v bokse čakat na R2 R2: z zadnjega mesta prišu do P17 in po nekaj pink-ponganja padu na p20...po tem se začnem počas prebijat naprej, ko me Prezelj pošlje v pesek, naprej se mi pa ni dalo in sm sam ugasnu... Link to post
Ale 472 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 PiŠite. če bom su jast gledat posnetke, pa bom vidu da niste prjavl, bo tisti ki ni prjavu, dobu lih tok kil kot tisti, ki je naredu napako!! Sistem prijavljanja incidentov je tu z razlogom, zato ga upostevajte! Pa kaj se ti zdej zmišljuješ? Pokaži mi kje to piše v pravilniku! Link to post
PEK 2 291 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Js prjavm sebe, ker sm prekmal bremzal in me je Ale od zadaj. Je mel pa vsaj kej za vidt, kako se avto lovi. :wink: Link to post
Killer_B 87 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Če človek ne napiše prijave je to čisto njegova odločitev. Ne vem zakaj zdej forsirate da vsi ratajo "tožibabe". Obstajajo tudi take nesreče, ki niso za prijave. Link to post
Ale 472 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Točno tko...Prijava incidenta je od vsakega PRAVICA in ne DOLŽNOST! PS: Janko sej si zadnjič vidu kako se drifta. Vidm da si se dobr naučil...k si mel doberga inštruktorja. Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Pomojem Murn ni mislil to dobesedno...lahko pa razberete ven "point" Link to post
Ale 472 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 mAxL, tisti klicaji (!) na koncu stavkov mi pravijo drugače... Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Sej vidiš da je blo še jutro, ko je to pisal Že ni nič dobil za miklavža, pa je bil siten Link to post
igi 51 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Q: Sem samo gledal kako hitro gremo vsi skupaj. Zgleda je bilo veliko gripa. Že prvi krog mi je kar ratal, nato sem pa na sredini še malo izboljšal. 5. mesto, sem vseeno mislil da bo malo bolje glede na čas R1: Na štartu izgubil dve mesti, nato vozil konstantne čase. Gume so mi šle na 125 stopinj, zato sem imel na koncu kar težave z oprijemom. Na koncu kratka borba s Kraljem in Novakom, kjer sem potegnil kratko. Prepozno zaviral v enem od ovinkov, kjer me je prehitel Novak, Verdan pa dokončno ušel. R2: Štartal še slabše, padel iz 3. na 7. mesto. Skozi dirko se nekako prebijem do 4., malo sem že gledal Kralja spredaj če mi ga uspe prehitet - ker ima dizla sem vedel da bo imel probleme z gumami, kar je tudi sam potrdil - ampak sem se raje zapletel v bitko z Novakom Udarila sva se spet v istem ovinku zadnjega kroga kot v prvi dirki, le da je tokrat on bremzal prepozno. Na koncu 4. mesto. Smo pa res bili trije v dveh desetinkah Še kar zadovoljen, bi se pa prilegle tudi kake stopničke v kaki od prihodnjih dirk. Alpa zmaga Link to post
Recommended Posts