Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Q: Glih toliko, da ni šlo pod 2:10, pa vseeno samo 15. mesto R1: Po darilu Plesničarja na zaviranju v T2 celu uspel priti do končnega 16. mesta. R2: Malce bolj zanimiva dirka, nekaj dvobojev in kontaktov, proti koncu pa potrpežljivost, kdaj bo alfi pred mano zmanjkalo gum, kar se je tudi zgodilo 13. mesto recimo, da je uspeh. Link to post
senker1987 0 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 q: Zelo dobre glede na tote italjanske jajce.. r1:Odlična dirka najboljše do zdej 15 mesto ja z 65kg r2: Odlična dirka z slabšim koncem. Matej P. z bmw me je 2x zrinil enkrat na travo drugič samo da sem se zavrtel sledi prijava! drugače pa 18 mesto tudi dobro Link to post
senker1987 0 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Q: Glih toliko, da ni šlo pod 2:10, pa vseeno samo 15. mesto R1: Po darilu Plesničarja na zaviranju v T2 celu uspel priti do končnega 16. mesta. R2: Malce bolj zanimiva dirka, nekaj dvobojev in kontaktov, proti koncu pa potrpežljivost, kdaj bo alfi pred mano zmanjkalo gum, kar se je tudi zgodilo 13. mesto recimo, da je uspeh. se podpišem Link to post
JeZn 120 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Q: V prvem izhodu odpeljal najboljši čas tega tedna a je zadostovalo samo za P21 oz. P7 med privatniki. Odpeljal še par krogov a ni uspelo izboljšati. Torej ostanem v boksih in malo brkljam po setupu... R1: Štartam uredu, malce pazljivo čez prve ovinke in fantje me prehitevajo. A se po napakah drugih kmalu obrne meni v prid. Dolgo časa se vozim na P3 med privatniki, tik za Senkerjem. Lepo sva vozila vlakca in počasi ujela Prezlja. V devetem krogu mi javi da so gume obrabljene, takrat pa nas ujame še Eržen. Ko Senker naredi malo napako na izhodu iz ovinka, sam se mu postavim ob bok, ma na bremzanju zajebem in zgubim še eno pozicijo. Končam na P17 oz P4 med privatniki. R2: Zopet uredu štart a po pazljivosti izgubim preveč mest. Mislim da sem padel iz P17 na P23... Odpeljem taktično, tako da čakam na napake drugih. Ko sem videl da nimam hitrosti je tole najboljša varianta. Ostali so se "klali" med sabo, jst pa pridobival mesto za mestom. Na koncu celo P14, med privatniki pa mislim da celo P2. Super izkupiček, če gledam da sem vozil samo v četrtek na kvalifikacijah, pa na današnjih kvalifikacijah... Mitja tebi pa čestitke za zmago v R1! Link to post
MirO 67 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Že po nekaj dnevnih treningih sem imel dober občutek da bo avto šel kot treba,saj je bil setup od Vedrana, mojster za setupe Q:Že boljše cajte sem dosegu,vendar zadevoljen z 2.mestom R1:v prvem ovinku rahel dotik od zadej seveda mi je smer spremenil vendar me je povzročitelj(Sašo Prosen) korektno spustil naprej,nakar nadaljujem na 3.mestu do samega finala,kjer sta vodeči Murn in Kralj naredila drobne ,res drobne napakce,vendar dovolj da sem smuknu mimo in prevzel vodstvo,seveda tudi pri meni ni bilo brez napak. R2:Hja borba v sredini kolone je res nekaj drugega kakor pa spredaj vendar nekako na sredini dirke pridem do 4.mesta,prehitim še Markota in Vedrana tako da pristanem na odličnem 2.mestu za neulovljivim Šosterjem. Link to post
Killer_B 87 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Q: Štartal iz 7. mesta R1: V prvem ovinku me zapre Šošter (se mi zdi) na zunanjo stran. Ker nisem hotel iti na travo je prišlo do rahlega kontakta in slajdanjem Šoštra. Sicer je zgubil 2 mesta (ker smo bili vsi na kupu) ampak upam , da bo videl, da je to bila racing nezgoda, ki bi se lahko preprečila, če bi mi pustil malce mesta. Še enkrat na dirki sem taknil nekoga v zadnjo kolo, ker mi je presekal linijo. Probal sem se mu umakniti, vendar sva bila že preblizu. Oba sva zgubila nekaj mest. Na koncu imel boje s Slaparjem in končal na 5. mestu. R2: Cel čas peljal pod pritiskom hitrejših za mano. Zadnji krog je bil eden boljših zadnje cajte. Res, da sem zgubil mesto ali dve, vendar take borbe kot smo jih imeli že dolgo nisem videl. Na koncu smo prišli čez cilj trije v 0.2 sekunde. R2 zadovoljen, R1 pa bomo vidli, če bo kdo pisal prijave. Link to post
jero950 16 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Dirke so dirke zato prijav ne bom pisal in se mi zdi da to pišejo mevže.(OSEBNO MNENJE) V pravih dirkah so sodniki,tudi tukaj bi lahko bli. Q:Z kili ki jih je imela moja Alfa je 19P maksimum kar sem lahko naredil. R1:Ne vem kako zadovolstvo mate nekateri da prehitite nekoga s tem ta ga od zadaj porinete z proge, ali se trudite to storit.Žačel sem vozit to prvenstvo ker sem mislil da so dirke čiste.Kot vidim, nekateri privatniki so daleč od tega. Zazo več kot 18 z totalno uničenim podvozjem ne gre. R2:Nekaj lepih prehitevanj majn rukanja in celi avto prišel mislim na 15P Napaka se zgodi ampak nekateri jih pač pogosto delajo taki pomojem tu ne spadajo [guns] 2 Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Ne vem zaka se potem tako jeziš nad tistimi ki te rivajo s ceste, napišeš kazen in je stvar rešena. :wink: Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Katastrofa veceras,ovo je najgori auto (TDI) koji postoji,to ne valja ni za k... Q:3 mjesto i zadovoljan sa 50 kg,Cestitke Murnu za odlican hotlap i pole. R 1: Dobar start i nista vise,uspijem obici na startu Novaka ali poslije 4 kruga ja vise nisam mogao kontrolirati auto,to je bilo mucenje voziti,taj TDI jede gume kao krokodil.Uzas R 2:Opet samo dobar start i nista vise,opet isto kao u Race 1,ne moze se sa tim autom (ili meni mozda ne odgovara),Puno se izvinjavam Prosenu za udarac otpozadi,pokusao sam da izbjegnem ali nista-Prosen molim te izvini. Cestitke Pobjednicima Link to post
zokid 772 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Q; pod pričakovanji ampak ker mi ta proga ni ležala je bilo kar solidno R1: dober štart počakam malo, da se razkadi in gremo počasi naprej, nato uleti Šeruga kar povprek, hudo bremzanje, da ga ne zadanem in ga pazim kot malega otroka,kajti to za mene ni dirkanje, kar on počne! ,sledi hudi udarec Denisa v mojo rit in izlet v pesek vsled pokvarjenega zadnjega susp... in zadnjega desnega kolesa začnem počasi gurat naprej(zadnje kolo je na koncu imelo 140 stopinj), dirkam in dohitim Šerugo v zadnjem ovinku pred ciljno ravnino,ga odpeljem bolje kot Šeruga ter ga začnem na ciljni ravnini prehitevat in glej ga mačijeka,čeprav sem hitrejši od njega, me on namerno stisne v steno (in zaradi takšnih ljudi razmišljam da bi prekinil prvenstvo, ker to ni etika dirkanja in sem že enkrat pisal o tem, da je takšno vedenje nedopustno) On pravi R1:dobra dirka-Šeruga ti sploh ne veš, kaj je dobra dirka- ti veš kaj je dober destraction derby R2:Soliden štart,pazim kamikazo Šerugo, da mi spet ne uleti,nakar dohitim Denisa in glej skače po celi cesti sem ter tja(si mislim spet lunin mrk)ampak ostali grejo normalno torej Denisa spet net zabava! Malo je tu, malo je tam,malo je spredi in bum naekrat v meni(sorry Denis) do konca vozil z veliko jezo in zelo malo motivacije in pod vtisi prve dirke, kaj kdo in na kakšni podlagi se kdo imenuje dirkać v pravem pomenu- ti Šeruga defenitivno nisi Povzetek vsega zelo slab vikend za našo ekipo! Fair playa se lahko naučimo! Fair play ne pomeni samo strogo se držati pravil, ki veljajo v športni panogi. Fair play je način, kako športnik igra, gledalec navija, sodnik sodi, trener vodi, voznik vozi, dirkač dirka itd. Fair play je dostojanstveno prenašanje poraza in zmage, spoštljiv in prijateljski odnos do tekmecev, trenerjev, sodnikov in organizatorjev. Je spodbujanje manj sposobnih, uživanje v svojih in drugih uspešnih potezah in tudi odnos do drugih izven dirkališča. In tega na tem forumu in naših dirkah ZELO MANJKA. Čestitke prvim trem Link to post
jero950 16 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Se popolnoma strinjam z teboj in tudi mene mine volja do takega dirkanja. Link to post
Mai 134 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 Q: po slabem treningu, mi je uspel le P11, to bo zelo težka za točke... sem vedel že dolgo R1: slab štart, oba Mejaka sta smuknila mimo, a mi je uspelo priti mimo enega. Boji s Škrabo in Matejem Mejak na začetku in počasi napredovanje do P11, kjer sem tudi končal. R2: nekaj sprememb na avtu so doprinesel še k hitrejšemu gretju gum, kar ni bil dobra poteza. Štart je bil boljši in v prvem krogu sem uspel priti do P7, sledil mi je Mirko, in ob napaki Prosena se mi je približal na doseg, ter me prehitel. ob napaki takoj v nadaljevanju me je prehitel še glavač in skoraj sem že mislisl da bo to to... Kasneje je Prosen pod pritiskom naredil še eno napako in prehitel sem ga, ter pripeljal v cilj kot P8. razočaran, a s temi kilami ni šel avto nikamor... čestitke Bad Boysom in Kralju za podium, ste si vsaj malo kil nabrali Link to post
JeZn 120 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 A Šeruga je rumen Seat? Ker če je to to, pol mi je vse jasno. Za vse soude rine tja kjer ni placa... Link to post
zokid 772 Napisano December 5, 2010 Share Napisano December 5, 2010 A Šeruga je rumen Seat? Ker če je to to, pol mi je vse jasno. Za vse soude rine tja kjer ni placa... jp yellow taxi Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 6, 2010 Share Napisano December 6, 2010 Bom kar tule napisal, ker verjetno jutri še ne bo teme za naslednjo dirko... jutri zvečer štartam z avtom proti Norveški in me do 15. 12. ni. Potem se pa selim na novo lokacijo. Internet je sicer že naročen, ampak se mi niti približno ne sanja kdaj bodo vse skupaj priklopili. Bistvo - na naslednji dirki me skoraj sigurno ne bo. Uživajte v naslednji klavnici Link to post
Recommended Posts