Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Res je... jaz v Monzi nisem dobil točke za P10, pa se nisem kaj dosti ubadal... mamo itak privatniki svoje točkovanje. Čudno mi je pa tole glede kvalifikacij... prvo dirko sem izpustil, na drugi sem bil 12. in 10. pa sem bil za naslednjo kvalificiran. Zdaj sem bil obakrat 11. pa nisem... Sicer se ne ubadam kaj dosti, ker se bom verjetno lahko kvalificiral na dirko, me pa malo zanima logika vsega skupaj :)

Ponavadi ne komentiramo kazni, toda tokrat bo izjema...ali boš prebral ali ne, je pa tvoja odločitev...

Kadar gre za prvi ovinek/krog smo vedno sitni, že par let je tako. Vedno govorimo, da po pameti vsaj štart dirke, saj je potem še vedno vsaj 10 krogov za prehitet. Tvoj manever je bil ravno kontra tem...OK, spregledamo eno tako napako (se zgodi...mal prepozno zaviral, muha je priletela na monitor,...)...AMPAK...to je bil že tvoj drugi taki nalet (+Curitiba)...to pa ne gre več tako. Za prvo dirko smo ti dali kazen +30kg...pošteno...drugič bi človek pričakoval, da boš malce bolj pazil...zgodilo se je enako...nemoremo dati potem spet +30kg...ampak se kazen stopnjuje. Mogoče te bo sedaj podučilo in boš prvi krog odpeljal bolj umirjeno. Vozimo že četrto sezono in take napake naj se nebi več dogajale, sploh pri tebi, ki dirkaš že dalj časa.

EDIT: popravljeno na: +pogojno na naslednjih dveh dirkah

Včeraj sem naredil par krogov z 75kg (5kg več kot bom imel na dirki)

v suhem: 2:12.0

v mokrem: 2:23.3

se pa da sigurno še spustit, ker sem vsega skupaj odpeljal samo 8 krogov

ja js mam samo en problem in to je volan k nima ffb in rabš občutek da sploh zaviješ pa še to kr neki skače levo desno volan k držiš na ravnini gas.

no učeri sm se spustu pod 2:14 samo brez kg zato k če nimaš neta sejih neda naštimat.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...