Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Marko je 2.09.4xx peljal na dirki. Samo se mi zdi, da lani ni mel velik kg na Brnu. Mogoče lahko Apat potrdi, če ima še kje podatke. Pa tut BMW gre verjetno še najbolje v Brnu...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Sm sam ravno učeraj mal preletel lanske čase. Uglavnm, spomnm se da sta Marin in Vedran (sicer) brez kil postavla 2.07.9 in pa 2.08.1. (enkrat ko smo peljali za trening). Tko da ob tehle časih bi se človek pa res kar mal zamislu. :)

Marko je 2.09.4xx peljal na dirki. Samo se mi zdi, da lani ni mel velik kg na Brnu. Mogoče lahko Apat potrdi, če ima še kje podatke. Pa tut BMW gre verjetno še najbolje v Brnu...

kile od lani za v Brno

Šimenc (R2, 136sek) +30kg +prepoved nastopanja na dirki Brno

hehee, ne morm vrjet, lepo sm opisal zakaj, niti mal laži, velja bom vsaj GT5 nabijal, +++najbrš da bom kr še eno naprej sputil, sigurno najdem opravičilo, pridno redno treniram,vse q, vse se udeležim, hvala, ne bom več pisal!(imamo pa en kup pacientov v tekmovanju, ki en x bi fural, en x ne bi fural, pol bi mal, pa spet najraje ne....svašta)

Matr dal bi mi sodniki 300kil......(pa roko na srce nabašem Jezna, Jezn sory tudi on je meni in sebi vzel nekaj točk, vem da sm mal preveč zaviral, zdej ne vem če preveč ni vredu, če premal spet ne, pa kaj je sploh prou v tej ligi?, naj me en poduči, če sm tak antitalent),,škoda k jih nism 10 na enkrat, kot da sem hotel vse skup naredit zanalašč,točno takoo se počitim hvala še en x!

Pa ne tebi MAXL, itk me ne zanima kdo gleda replaye, kdo to odobrava,kako se to dogovrite, koliko vas je, niti me ne zanima, ne zamerim niti enmu , sm vseeno ni mi pri srcu, da se tako to naredi, sej glede serverja je pa vse tiho, če bi jaz tole vodil sory fantje r2 bi razveljavil).

Pa ne mi zdej pisat kr neki, ker ne bom odgovarjal, povem svoje in to je to, ne rabim nekega razlaganja, zakaj to, zakaj ono, kdo je kriv kdo ne, kdo je bolj pameten, povem svoje mneje in to je to, enako ga lahko zaradi mene vsi, samo odgovarjam NIČ več!

icon_champion.gificon_champion.gificon_champion.gificon_champion.gif

Končni razpored po tretjem dnevu, Brands Hatch - GB

Točkovanje voznikov - factory:

post-60-0-27363500-1290982780_thumb.png

Točkovanje voznikov - privateers:

post-60-0-39949500-1290982781_thumb.png

Točkovanje moštev:

post-60-0-63716000-1290982783_thumb.png

Obtežitev vozil voznikov:

post-60-0-47755400-1290982784_thumb.png

Uvrstitev za naslednjo tekmo:

post-60-0-56473900-1290982782_thumb.png

Sam so pa napake pri točkovanju (Brands Hatch) :D

Pri prvi dirki je samo 8 točkovanih voznikov in ne prvih 10 (manjkava Jure in jaz) :)

Pa zanima me še kako je razvrščeno v zadnji tabeli, ko se nekaterim ni potrebno kvalificirat?

Jaz sem bil na obeh dirkah boljši od 15. mesta in se moram še kvalificirat? :blink:

Na naslednjo dirko se uvrsti prvih petnajst iz skupne uvrstitve...

In tista tabelca ni nič drugega kot prva tabela brez zadnjega kosa (točkovanja)

Me pa tudi mene zanima zakaj midva nisva dobila pik za 9 in 10 mesto v R1. To da sva privatnika ne sme bit izgovor :), ker potem privatniki sploh ne morejo med 15 v skupnem in zato morejo skozi celo sezono odpeljat kvalifikacije na dirko...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...