Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Q:Odlicn kvalifikacije za mene mada nisam ocekivao da cu uzeti pol,jer sam citav dan imao goste tako da nisam ni trenirao.

Race 1: Dobar start (uvijek lose startam) i pritisak od Murna na startu,prvih 3-4 je bio odma iza mene ali je kasnije poceo da zaostaje na 1,5-2 sec,onda sam vidio da je Glavac iza mene i da Murna nema (zao mi zbog njega)ali sam u zadnjim krugovima vozio sigurno osvojio prvu pobjedu ove godine :wink:

Race 2: Start opet dobar u turn 1 i 2 mala borba sa Glavacom i uspijem ga preteci u turn 2,medjutim kasnije male greske i guzva na stazi me vratilo na 8 poz.U turn 1 sam bio iza Sostera i imao sam lijevu putanju a on je naglo skrenuo na moju lijevu stranu i kontakt i oboje u pijesku,u tom trenutku sam znao da je trka za mene zavrsena i da nece biti bodova.Onda conection lost i the end za race 2.

Mogu biti zadovoljan ali je moglo biti i bolje [wall]

Pozdrav

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

U turn 1 sam bio iza Sostera i imao sam lijevu putanju a on je naglo skrenuo na moju lijevu stranu i kontakt i oboje u pijesku

e, baš nisi bio potpuno iza njega... vidio sam replay...

on je branio off-line, in krenio on-line prije zavoja (da ga shvati) kao da tebe tamo nema... icon_jaooo.gif

ali čestitke na Pole in R1 win... bio si neuhvaljiv ;)

Ta proga je zame med težjimi zaj mojo Alfo je kar teško naštimat.

Q.Pod pričakovanji saj z 22mestom nisem bil zadovoljen in zato upal da na dirki naredim kaj več.

R1:Štartal sem pazljivo in pazil na ostale med dirko sem imel par lepih borb a na koncu več kot 18 ni šlo.

R2:Spet pazljiv na štartu in pazil ta koga ne nabijem, se prebijem do 14mesta in tam se skupaj lepo

borim nakar nepazljivost Jureta me z rahlim dotidom od zadaj vrže v pesek ,izgubim 5 mest in pazljivo

pridem na progo nakar me odzadaj nekdo spet nadije in potem mi še da prijavo,z uničenim podvozjem

pridem nekako spet na 15p in tam ostanem čeprav je bilo do konca borba.

CZE.gif Brno

Ime: Automotodromo Brno

Dolžina kroga: 5.403km (2 x 10 krogov)

Dirka

5.12.2010; 21:00

Lanski rezultati

Dirka 1

Dirka 2

brno-circuit-czech-repub.jpg

Na dirko so uvrščeni:

1. Janko Glavač
  2. Mark Apat
  3. Vedran Kralj
  4. Jani Šoster
  5. Matjaž Murn
  6. Igor Slapar
  7. Matej Mejak
  8. Aleš Kurent
  9. Marko Novak
  10. Marko Mejak
  11. Sašo Prosen
  12. Rok Prosen
  13. Mirko Novak
  14. Jure Škraba - 2.10.052
  15. Vito Križnik - 2.10.663
  16. Sandi Jerman - 2.11.020
  17. Mitja Prezelj - 2.11.234
  18. Jure Zupan - 2.11.412
  19. Denis Senker - 2.11.575
  20. Davorin Zorko - 2.11.824
  21. Mitja Šeruga - 2.12.285
  22. Denis Bašelj - 2.14.136

Kvalifikacij se morajo udeležiti:

1. Tomaž Eržen
  2. Tomaž Selčan
  3. Matej Plesničar
  4. Samo Golobič

Odsotnost sporočili:

Dušan Retelj

Marin Čolak

Andrej Trošt

Goran Obid

Damjan Šimenc

Dino Florjančič

Uredil - mAxL

Da še jaz napišem...

Q: Postavil kar dober čas, sekundo za prvim kar je zadostovalo za povprečno 11. mesto.

R1: Dobro štartal in s tem pridobil nekaj mest, ki seh kmalu izgubil zaradi Eržena, ki me je butnil in poslal v travo. Nato s konstantno vožnjo in ob napakah drugih napredoval do P8 in 1. štartnega mesta za R2.

R2: Ob meni je štartal Matej z BMW-jem, ki na srečo ni štartal tko kot zna, zato sva do tretjega ovinka vozila vzporedno, tam pa je mal prostora zmanjkal. Malenkost se je naslovil name in zapeljal sem na travo kjer sem izgubil 3 ali 4 mesta. V nekaj krogih sem prišel nazaj do P2, ki pa mi ga ni uspelo zadržat pred Glavačem. Končal na dobrem 3. mestu.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...