MirO 67 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Moje mnenje je,da bo treba nekaj z serverjem uredit(kakšna donacija za resn server v razmislek),ker telih "mrkov"je blo kr skoz nekaj,že popoldne ko smo bli samo trije(3)gor so skakal avti 2m nazaj 2m naprej,lahko pa da so imeli internetni ponudniki slab dan.Dobr to je moje mnenje,zdej pa mal še o včerajšni dirki. Q: Glede na to,da sem treniral samo na ta dan sem zadovoljen z 9.mestom. R1:Tik pred dirko,gledam info vidim da vreme ni gleh lepo in napovedano oblačno,seveda špekuliram z wet gumami in posledica je bla,da sem se krepko zaj**,rezultat tudi temu primern,tm zadej sem se matru,da končam dirko,Šimenc v 7 krogu a je bil lag prisoten,če ni bil(pri men ni videt)vsaj počaku bi me,če me že v pesek pošleš. R2: Hitr zamenam gume in si mislim,mogoče bo pa suho,no in je bilo(hehe)in po dobrem štartu jih nekaj prehitim nakar useka zadej pa od strani in padem na 20 mesto,teram dalje v 3 krogu se pa zahaklamo(Retelj,Prezelj in jaz)ja Retelj res je bilo na tesno in ob nepravem času "mrka"je blo kolkar hočeš,in če se ne motim je bilo to ravno takrat ko se je Vedran diskonektal pa ne me držat za besedo,kr naenkrat se iz 16. mesta znajdem na 12. mestu nakar z kr dobro vožnjo pridem do celo 7. mesta(pri meni videno) ja in po drobni napaki,se fantje usujejo kot čebelce mimo,in sem spet v boju za 12-15 mesto.U glavnem bl slaba dirka za mene. Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Q: bi lahko bil 0.3s boljši čas, kr sem spremenu setup na bolje 5min pred koncem, sam nism uspel spravit enga celega dobrega kroga skupi. -P12 R1: na štartu avto totalno zamoril in tako sem zgubu pozicijo. Pol sem poskušal vozit čimbolje in mi je uspelo po napakah drugih prit to 7. mesta. R2: boljši štart, sam še vedno mi je malo zamoril avto. Boj z Kurentom do 3. ovinka, kjer sva oba zavila v ovink semi-vzporedno in njega je odneslo počez in na travo. Po slabem izhodu iz ovinka sta me uspela prehitet Apat in Prosen. Prosen je na koncu kroga naredu napako in sem ga uspel nazaj prehitet. Zatem sta me tekom dirke prehitela Kurent in Glavač, nakar sem moral proti koncu dirke 4. pozicijo branit najprej pred Šosterjem in nato pred Murnom. Slednji bi me lahko zlahka prehitel, če bi vedel, da mi je v zadnjem krogu odneslo rit po moji lastni napaki, ko je bil zelo blizu mene. Počakal me je mi in s tem omogočil zalčjuček dirke na 4. mestu. All-in-all: kr zadovoljen, glede na to, da nism treniral nič za to dirko in da nism bil najbolj zadovoljen s svojo konstantnosjo vožnje skozi prvo dirko. Link to post
noth 3 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Ja sj se mi je zdel, da je biu verjetno lag prisoten.. Ma nimaš kaj. Škoda, ker bi se verjetno še nekj časa dajal med seboj nimamo kaj;) bo bolje če bo vse posreči No - tkole je zgledal konec mojga vikenda;) Mirko pa je dobesedno letel po dirkališču;) Link to post
zokid 772 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 kot vidim je Novak simpatizer serije Knight rider Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Q: Da bo tema, sem vedel že v predkvalifikacijah in že s prejšnjih dirk, tako da po mnogih preskušanjih in spreminjanjih nastavitev komaj spravim skupaj krog 1:35,5xx. S P18 se nisem preveč obremenjeval, saj se nekaj vseeno še da nadoknaditi na dirki. R1: Gledam Session Info, Forecast: Raining in špekuliram. Zmontiram Wet gume in si rečem, če bo v drugem delu dirke vsaj malo dežja, mi bodo mogoče prišle prav. Eeeeeeeeeee. Wrong. Poleg izredno slabega štarta (še v avtošoli znajo bolje) in izgube precej mest (kolikor jih do konca grida še je) poskušam avto nekako loviti po progi in žgem gume (do sedaj še nisem videl, da lahko temperatura na gumi doseže 167°C ). Odločim se za postanek v boksih in za tistih nekaj krogov pred koncem namontiram Slicks. Svetlobna leta razlike. Kljub zaostanku za cel krog pred vodilnimi, mi uspe loviti Šostra, ki na koncu naredi napako, nato imam prosto pot in poskusim ujeti pred seboj vozeče. Kljub prednosti 2s na krog mi razlike ne uspe zmanjšati, da bi posegel po kakšnem višjem mestu (za dušo, ne za točke), in dirko končam na P20. R2: Spet gledam Session Info, pa spet ista napoved. Tokrat se kljub vsemu odločim za Slicks in izkaže se za najboljšo odločitev tistega dneva. Tudi nastavitve so se izkazale za pravilne, saj sem že pred prvo polovico prvega kroga (sicer po nekaj napakah drugih) že na P15. Nato se uspem približati velikemu pokolu Kralj, Šoster in Florjančič, ko ti eden za drugim delajo napake, sam pa pridobivam mesta. Vozim na P9, ko po napaki Eržena še sam naredim napako in me prehiti Murn. Ta prehiti moštvenega kolega Slaparja, ki nato naredi napako in pridem do P8. Nato naredi napako še Prosen in pridem do P7. Easy money. No, ne čisto, vseskozi mi za ovratnik diha Mirko Novak, ki me uspe prehiteti, nato pa naredi tudi on napako. Do konca dirke poskušam braniti pozicijo pred Slaparjem, kar mi tudi uspe in najboljši rezultat sezone je tukaj. Opomnik: SHRANI NASTAVITVE ZA BH! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Se jaz na hitro. q : trenirar sem se spravil v nedeljo ob 16h Naredil mogoče max 30 krogov. Že na predkvalifikacijah se mi je zdelo da prav velik ne bom naredil. No na Q sem nekako napacal čas za med prvih 10, kar je glede na skoraj nič treninga solidno. R1 : Hja, če bi mal manj okol zjal, bi mogoče še normalno štartal, tako pa je šlo kar nekaj pozicij adijo že na štartu. No do konca sem s kolikor toliko solidno vožnjo zlezel na končno 6 mesto. Mi je pa zadnje 4 kroge že počasi gume zmanjkalo... sem bil sure da pridem v cilj po feltni R2 : Vice versa R1. Štart ok in sem pridobil nekaj mest, potem pa napaka proti koncu prvega kroga... Alien-i so se odpeljali naprej, jaz sem vmes naredil še par neumnosti in to je prineslo končno 10 mesto.... Vse v vsemu... glede na skoraj nič treninga se nimam kaj dosti pritoževati... prve pike letos Link to post
play 502 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Evuu še mene! Q sem se boril in boril,pa spet boril,pa spreminjal brzinsko neke nastavitve in nikakor mi ni ratalo nardit moj rekord, mislim da sem vozil 0,450x slabše,kot sem 1h preje, tako da sicer sem razočaran nad q, po drugi strani pa 70kil ni malo,avto sicer mi je bil solidno vrhusnki, gume totalno uredu,brzina še boljša za 70kil in pristal na 17 mestu,vedel sem da bo panika R1. R1 pičim na muuč ,kot za prvo mesto,do drugega zavitega ovinka,meni lep hud ovinček,prehitim tukaj na zaviranju pomoje kr 4,5,6 počasnetov, ok sej vem sam, da pičim brez glave,po drugi strani pa vas imam večina nad 16 tim gor že polno glavo, pa veste kako greste eni v ovinke,ok vem da pazite,se čuvate,nočte se pomoje en drugmu osramotit itd, sm ne no: pa to greste 20kmh na uro! No točno ta ovinke dobim res največ mest v moji zgodovini in vem da je g Jezn za mano, za moje pojme strpen voznik,sicer pa nama je ratalo, kar nama je in tako sem bil sam malo počasneta,preveč bremzal,ker mi je v R1 pc tako nagajal,da mamu mu,bil sem malo bolj previden pa si me rahlo trčil,tako da je šlo vse na pol po gobe, no in mislim da smo bili blizu 10 mesta, kar je za nas vrhunski dosežek, počasi nadaljujemo vsi in kot vem neko 14 al 16 mesto, niti ne vem imam preveč polno glavo. R2 štala itak, ponovim vajo,munever ,hvala PEK, pesem je meni carska,legenda si, znam jo celo živžgat,nesretnik sammmm...., no akcija dalje, enako 2 ovinek nardim enak manever in me en mudel vidi in rahlo zapre,kaj čem usekat,NE zavijem po travi bremzam in me čisto na polno odnese, Jezen jaz se ti resno oproščam,ne bom te nadlegoval,ne bom te drugič zlorabljal,ker imaš zelo lepo Hondo,resno mi je žal! Upam močno da ne bo zamere,nism si pa mislil, da sem te prevrnil! Sicer pa, naprej je spet bila kr akcija, se borim ko tiger , na koncu neko 14 mesto,kaj pa vem! Z vsem skup sem načeloma zadovoljen, vse napake sem tudi naredil na podlagi živčnosti,prvič ko sem sam fasal,nato me je pc tako moril,da to kišto za 50e naslednjič sesujem v prah,nato tudi server......izgovori pač,drugič pa, počasi se daleč pride. Hitrej ,pa še prej.... Vsem prvim čestitke, Tomaž pohvale za slike in tvojo dobro vožnjo! Link to post
JeZn 120 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Upam močno da ne bo zamere,nism si pa mislil, da sem te prevrnil! Kaj bi zameril, sej je igra. Prijavo zate pa itak brezveze pisat, ker se te nič ne prime Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Vsem prvim čestitke, Tomaž pohvale za slike in tvojo dobro vožnjo! Ganjen sem, sicr se pa fejst razpisu. ps:vse je bilo odvisno od sreče, sploh glede na napovedano vreme in izbira gum, prava tombola Link to post
KiWi 0 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Q: Na začetku qual odvozil soliden čas (nizkih 1:35) ter začel testirat race set, s katerim sem potem (kljub gorivu za dirko) čas še malenkost izboljšal (zelo nizkih 1:35 ), kar je bilo dovolj za 14. mesto. R1: V drugem ovinku (oz. za nekatere prvi) je pa priletelo par avtov v mene in posledično izguba mest, ampak sem takoj začel nazaj prehitevat. V drugem krogu pa v istem ovinku udarec v zadnji levi del vozil in končal sem na travi ob apeksu, kjer sem zaradi previdne vključitve končal na zadnjem mestu. Končni rezultat 10. mesto in zelo napet zaključek zadnjega kroga (skoraj na 9. mestu), kar ni slabo, glede na začetek dirke. Sem pa imel občutek, kot da sem na Destuction Derby-ju R2: Tukaj sem imel pa v prvem krogu malce več smole. V prvem ovinku že prej omenjeno letenje Accordov na vse strani . Jaz sem sicer najmanj dobil, ampak vseeno izgubil veliko mest - padel na 19. mesto. Potem pa v zadnjem levem ovinku zasuk zaradi vključitev alfe nazaj na stezo in potem še dodatna smola, da sem celo nasedel, ko sem hotel nazaj na stezo . Izgubil sem najverjetneje kake pol minute in se spet prebijal iz zadnjega mesta. Do konca dirke sem uspel prilezti na dokaj solidno 14. mesto. Link to post
play 502 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Kaj bi zameril, sej je igra. Prijavo zate pa itak brezveze pisat, ker se te nič ne prime Hehee ,pa vseen imam do starih članov nek rešpekt,upam da v bodoče tudi do vseh,ki jih še tako ne poznam! A se je sm meni zdelo da r1,tam po 7,8 krogu rata cesta mal vlažna,so se kolsnice poznale,al imam tako nadmočno grafiko Link to post
JeZn 120 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Je ratala vlažna ja... Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Ker so zadnje čase popularne zlorabe imena dirkačev, ki se odjavijo iz dirk...nato pa s tem imenom na dirko pride neka tretja oseba, smo se odločili da bo za vsako dirko novo geslo. Geslo bo objavljeno v temi obvestila, kamor po novem lahko dostopate samo prijavljeni dirkači v WTCC prvenstvo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Če kdo od dirkačev, ki je prijavljen v WTCC prvenstvo ne more dostopati do teme obvestila...naj mi pošlje ZS! Link to post
Oxy 11 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Q Boljše kot na prejšnih 2 dirkah odpeljal svoj max in pa p4 R1 Mislim da se je Apat zelo pozno prikazal na progi in posledica tega je bila ze predenj se je začela dirka modra zastava in je trajala cel krog dokler nisem naredil napake v zadnjem ovinku in je lahko Mark šel mimo in je hvalabogu zginila. Tudi na replayu te nimam Mark prvih 5 krogov res čudno no zgleda je bil velik lag. No dirka je pač potekala in se odločila v zadnjih nekaj krogih sej sem v zadnjem krogu prehitel Apata in se zapletel z 1krog zaostalim Goranom ki je imel počeno gumo. Z hudim bojem prišel na p3. R2 Bil boje z Kraljem in Mejakom na koncu spet prehitel Murna v zadnjem ovinku za p5. Link to post
Recommended Posts