B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Q: Na začetku mi nikakor ni šlo in sem delal čase 1.34.7xx ali slabše. Potem sem se pa skoncentriral in ponovil čas iz predkvalifikacij dve uri prej in odpeljal 1.34.0xx. V tistem trenutku je bilo to dovolj za P2, vendar sem se še zadnjič odpravil na progo, ker sem bil zihr, da bo Janko izboljšal čas, ker ni bil veliko za mano. Ratalo mi je 1.33.8xx - moj PB in to je bilo dovolj za P2. Vedran odpeljal neulovljiv čas 0.3s hitreje. R1: Dober štart, se postavil Vedranu ob bok, vendar to je bilo tudi vse. Potem sem se šest ali osem krogov vozil veskozi za Vedranom na P2 cca. 0.5-1.5 za njim in 0.5 pred Jankotom. Nato začne padat dež in jaz debil hitro v bokse po dežne gume. Seveda iz tega dežja ni bilo nič in sem se vozil 5 sekund na krog počasneje, gume so se mi pregrevale na 130°C, na koncu sem bil samo vesel, da sem na koncu sploh prišel do konca brez lukenj v gumah na P15. R2: Ponovno dober štart in do Surteesa prišel na P10. Do konca kroga mislim, da mi je uspelo priti že na P8 po napakah Jankota in Eržena, nato pa v drugem krogu naredil napako na Paddock Hill bendu in zapeljal v pesek. Poškodoval avto in padel nekaj mest navzdol. Do konca dirke sem se zelo boril z avtom in mi je 12. kroga uspelo priti na P6 za Šostra in Mejaka. Šoster je Mejaka uspel prehiteti, vendar je nato storil napako in oba sva švignila mimo. Nato sem se dva kroga podil Mejaku čisto za ritjo. V zadnjem krogu mu je odneslo zadek, ko sem bil čisto naliman na njegov odbijač in seveda sem mislil, da sem ga butnil. Zato sem ga počakal, da je šel naprej, takrat pa naju je dohitel Šoster. P5 sem branil z vsemi štirimi, vendar naredil napako na bremzanju v zadnji ovinek in malce zavil v njega. Sledil je dotik, kar me je odneslo iz linije in Šoster je šel mimo. Na koncu kar zadovoljen z P6. Čestitke Vedranu in Apatu za zmagi in seveda Jankotu za 2xP2 ter cel kup novih kilogramov P.S.: Mark, a lahko spet pričakujemo kak video review dirk? :wink: Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Evo še neki slikc Cik-cak Gneča Road block Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Kako sta pa lahko na slikci oba Mejaka, če je Marko manjkal? Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Ne vem, tak mam na replayu..mogoče kaki drugi udeleženci? Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 lol? mislim da sta bila v R1 oba nekaj časa. Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Potem pa možno, ker se skor vse slike iz R1. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Aja ne, sej je prov. Marko Novak se je odjavu Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Je polno Markov pa Novakov pa Mejakov v tem prvenstvu ni čudno da kaj zamešaš. Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Jao kake zdrahe delaš..hehe, bolš da ni blo Novaka ko bi dobu živčn zlom v taki gužvi Link to post
Killer_B 87 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 No no....jst sm čist mirn skos. Link to post
Mai 134 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Kako sta pa lahko na slikci oba Mejaka, če je Marko manjkal? štartala sta oba R1, a je Marko kmalu odšel... Matej pa se je boril iz štarta R2 z Kurentom, kasneje s Prosenom in mojo malenkostjo. re Video: ja, lahko pričakujete nekje do konc leta za oba dneva vsako od preteli dirk... vas že srbijo monitorji pa še ena, iz internega treninga: (ni fotomontaža) ekipa jemje enakost zelo resno Evo še neki slikc lahk bi si že od Slaparja in Škrabe skin nastavu... Link to post
MitjaP 2 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Q: Zelo težko dobit prazno progo,da bi lahko postavil soliden čas..ampak,ok zraven še 75kg! Tako da zadovoljen. R1: Zelo dobro štartal,ampak kmalu po prerivanju zletel v ograjo in uničil podvozje..nato še pregrel gume in se le odpeljal do cilja..PS: MARANELLO 575 oprosti,če sm te mogoče rahlo zadel, ampak sem tudi jaz dobu porcijo tik pred tem pa ne vem od koga..dirka je pač dirka,ne smeš jokat za usak trk ampak pač tko je...sej brez tega očitno ne gre,ker se vsi le nekaj prerivajo! R2: Takoj slab štart,ampak presenečen nad vožnjo sotekmovalcov...Dirko odpeljal do konca brez posebnosti. Čestitke prvim trem! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Pišite prijave. Če ni prijav, ni kazni in vsi mislijo, da lahko delajo kar hočejo in so za to nekaznovani. Pišite prijave, da ne bo potem na koncu sezone kdo jokal - ja mene je pa ta zbil pa nisem prijavil, sedaj sm pa jaz njega on me je pa prijavil. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 Isti čas, pa menda zaostajam za 1 tisočinko... KAKO!! Link to post
zokid 772 Napisano November 22, 2010 Share Napisano November 22, 2010 etola tole pa se zgodi ko server doživi lunin mrk avti letijo po zraku, so vgreznjeni v zemljo ali pa so ljubezensko združeni Kako lepa je lahko ljubezen(drugič delajta takšne stvari rajši doma ) Dogajanje med luninim mrkom(vsi stojijo samo jaz vozim), skoraj sem prišel do P1 v trenutku ko se konča lunin mrk Link to post
Recommended Posts