Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Q: nikoli mi ne uspe čisti krog da bi lahko štartal iz boljšega mesta...

R1: To je bila ena izmed najslabših dirk odkar dirkam v ligah. Pa oni te rukne pa drugi pa jaz kerga in ne mora biti dober razultat. Ne bom nobenega prijavil ker je to dirka in vem kako je...

R2: Je bil start malo boljši ampak že kar na začetku me en zrine... Potem pa spet prerivanja in prerivanja tak da sem končal pri zadnjih slabo slabo... Ne bom nobenega prijavil ker me nobeden ni toliko zrinil da bi poškodoval avto.. in to je samo dirka kjer je veliko izrivanja... Če bi prvi startal ne bi bilo nobenega izrivanja... tak je ta šport wtcc

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Q: nikakor nisem mogel spraviti skupaj dobrega kroga zato štartam in 23 mesta

P1:hja gledam vremensko napoved dež- napičim wet gume gor in gasa-ja dva kroga- pogledam gume 125 stopinj pičim v boxe zamenjam gume in glej ga zlomka pozabim označit še zadnje gume [wall] in tako še lepo enkrat v bokse! pred koncem še pajsnem Obida ker se mu je tak izkrilo iz gume da mi je ves lak na avto uničil [Jaoo] iztržim 23 mesto

P2: Štartam dobro na koncu ciljne ravnine malo previdno in gasa naprej do 19 mesta tam nekje pred ciljno ravnino je Vito nekaj sral in sem mu pomagal iz proge(sorry nenamerno nisem mogel nič nardit kar naenkrat si zavil pred mano)picimo dalje slika zmrzne za 5 sec tiščim bremzo kot norc in se znajdem enemu v riti čisto na nežno(mislim da Sandiju- tudi tebi sorry)ostalo naprej pa porazno

Sumasumarov zelo porazen dirkaški vikend za DaRock Motorsport [opa]

Q:Se mi niso najbol posrečle, komaj 21.

R1: Dober štart pridem tam okol 14 vozim za Šimencom in še nekom, nakar v 3 krogu rukneta in ju vrže s proge, moj avto pa kot da bi silil v nesrečo za njima na travo. Naredim 2 pirueti nakar me nabaše Novak(se mi zdi), kar pa naredi celo galamo. Padem na 21 mesto, nakar jih prehitim nekaj zaradi napak in pristanem na P17.

vmes tudi 5 sekund lagga.

R2: Štart iz 17, dobro potegnem in pridem na 8 mestu po nekaj nesrečah v prvih dveh ovinkih, nakar me prehiti par tovarniških in vozim na 12 mestu do konca.

Skratka, kar dober vikend. [smoke]

Q: Presenetljivo mi uspe z nevoznim bmwjem iztržiti maksimum, kar jr 1:36:1xx in je dovolj za sicer skromno, a za mojo šajtrgo odlično 20. mesto.

R1: Dobro štartam, izkoristim zmedo, butanje je povsod, Križnik me po nekaj krogih prehiti in potem nazaj na mojo linijo (pred 2. ovinkom), ne morem it nikamor in ga taknem, ter ga zavrti. Potem vozim kar solidno in končam 16.

R2: Bolj beden štart, a vseeno zadržim 16 pozicijo, v 3 ovinku je gužva in morda malo prepzno zaviram, spredaj vozijo počasi in rahlo obrnem Mirkota Novaka (oprosti, moja napaka). Potem nekaj časa OK, nato epski lag, kjer so avti povsod in v predzadnjem ovinku smo kar nenkrat eni 3je skupaj, jasno da me vrže ven, sem zadnji. Potem se še nekaj trudim, a sem jezen in prbijem ter končam v 8. krogu dirko.

Bolj beden vikend ko ne, bmw me je na tej progi spravljal ob živce.

P.S.: BMW NI VOZEN!

Uredil - sennas

Q: Postavim absolutni osebni rekord in kar hitro začnem testirat race set.

R1: Skušam biti previden, pa mi ne uspeva... poleg dosti majhnih napak dohitim Lado, ki je naredila napako... malo popustim, znova začnem pospeševati ravno ko Lada spusti gas. Imel sem bližnje srečanje še z enim Seatom, ovinek isti. Naredil je manjšo napako, jaz pa na meji zmogljivosti gum proti njemu - trk je bil neizogiben, saj prostora za manevriranje ni bilo. Obema se opravičujem.

R2: Boljša dirka, večinoma lastne napakice. Nisem znal šparat gum in sem počasi začel izgubljati mesta. Na koncu pa še srečanje z Mirkom, ki se je zasukal (a si bremzal tam? lezel si proti moji strani proge...) in spet s polomljeno Hondo samo počasi do cilja.

Q zelo v redu in 3. mesto.

R1 Start soliden in voznja za Murnom in Vedranom. Na moje začudenje se Murn odpelje v box v 8. krogu in dobim 2. mesto. Vedran prehiter, da bi ga ujel.

R2 Izgubim nekaj mest v 1. krogu a pridobim nazaj v drugem. Potem proti koncu lepa borba z Mejakom, ki na mojo srečo zapelje nekoliko na široko v zadnji levi ovinek in le za las mi uspe mimo (slikca). Potem še borba z drifterjem Kurentom, ki v zadnji ovinek podrifta nekoliko preveč in spet dobim 2. mesto.

Dobra bera točk ta vikend.

Čestitke zmagovalcema.

image4.jpg

Q: soliden P5, saj so pobi spredaj bili prehitri za mojih 70 kg obtežitve, in tudi kaj dosti hitreje se nebi uspel peljati, setup je bil "zadosten" a bi se ga dalo še dodelat...

R1: štartal dobro in se uvrstil za Kralja, Murna in Glavača. Vsi trije so se mi oddaljevali in mislil sem da bom ostal na P4, ko je Murn nenadoma zapeljal v boxe. Cut track, na wet gume sploh nism pomislil, saj je bila napoved dokaj solidna... V 7 krogu sem doživel streznitev, saj sem vse skoraj zapravil čez pukla v Dingle Dell ovinku, ko sem komaj ujel avto... uspelo mi je, a sem opažal da se mi sprednji oddaljujejo in za mano vozeči približujejo... Šoster je bil za mano, in imela sva super boje in dobro sem branil pozicijo, vse do zadnjega kroga, kjer sem naredil napako v Druids in postavil se je na mojo levo in me prehitel. Mislil sem že obupat, a se je zapletel z zaostalim bavarcem in izgubil veliko hitrosti iz Surtees, ko sem ga hotel prehitet se mi je grdo nastavil in me z trkom zapru za sabo in mi tako onemogočil P3, ker so sledi še boji do katerih sicer nebi prišlo... icon_buzara.gif

na koncu P4 in srednje zadovoljen.

R2: štartal super, in se uvrstil za Kurenta, Mejaka in Prosena. Mejak je v Graham Hill izrinil Kurenta na travo, on pa je imel slabši izhod in Prosen se mu je postavil na levo ter v Surtees vstopil po notranji. Sledil sem mu in prehitel še Mejaka. Dokaj hiter Prosen pa je naredil napako takoj v prvem krogu v zadnjem ovinku je namreč zapeljal na pesek in z malo sreče v njegovi nesreči sem prišel mimo njega le za las in prevzel prvo mesto, in ga obdržal vse do konca. Zadaj sta bila boje Kurent in Glavač, in slednjemu je uspelo dobiti tudi P2, tako da se je ekipa Rocket Racing P1 in P2 v R2.

Dober vikend, lahko bi bil bolši, a... bomo delali za naslednjega...

Q: Uspe mi še kar čist krog, ne pa kaj posebnega in pristanem na 6. mestu.

R1: V prvem krogu padem kar daleč na 10. mesto zaradi svojih napakic, do konca se v glavnem zaradi izletov drugih prebijem do 5. mesta. Dirka zame brez kakih posebnih dogodkov, gledal sem samo da ne naredim kake neumne napake.

R2: Po (spet) slabem prvem krogu se počasi prebijem do 5. mesta, potem mi pa naenkrat spustijo gume, oprijema nisem imel nič in ostali me prehitevajo kot za stavo. Padem do 10. mesta, a se spet zaradi napak drugih uspem do konca zavihteti na 8. V zadnjih krogih sem imel boj z moštvenim kolegom Škrabo, ki mu je uspel velik preboj iz ozadja :) A nisem preveč forsiral da ne bi naredil kake neumnosti.

S celim vikendom nisem nevemkako zadovoljen, nekaj malega točk pa je. Za drugič bo treba malo več trenirat, saj sem tokrat prvič zavozil na progo šele na današnjih dodatnih kvalifikacijah.

Aja še to, pohvale za večinoma zelo pošteno vožnjo okoli mene.

Sem pa malo gledal kaj se dogaja v ozadju in fantje to ni normalno. Morate vedet da se v enem ovinku ne da dosti dobit, lahko le izgubiš, in se ne da z glavo skozi zid. Zato priporočam da oškodovani pišete prijave, zgleda se bo le tako kaj izboljšalo. Kršiteljem pa neusmiljeno nabijat kile.

Aja še to, pohvale za večinoma zelo pošteno vožnjo okoli mene.

Sem pa malo gledal kaj se dogaja v ozadju in fantje to ni normalno. Morate vedet da se v enem ovinku ne da dosti dobit, lahko le izgubiš, in se ne da z glavo skozi zid. Zato priporočam da oškodovani pišete prijave, zgleda se bo le tako kaj izboljšalo. Kršiteljem pa neusmiljeno nabijat kile.

ko bi ti dobil 100kg balasta pa boš vido kak je fajn se jajcat pa še kaj po progi... za vsako prerivanje pa že ni treba pisat prijave kam pa bomo prišl na tak način

Q: Se odpeljem prvič ven in naredim dokaj dober čas za moje razmere, ko sem vozil tole progo samo v četrtek pol urce na predkvalifikacijah. A pozicija nevzdržno ratze preko dvajsetega mesta. Se trudim in trudim a ker silim z glavo skozi zid, delam preveč napak in posledično ni časa. V zadnjem izhodu probam še en hec na nastavitvah, predvsem se pa "zberem" in odpeljem 1:35.2, kar me uvrsti na P15 oz. P3 med privatniki.

R1: Do zadnjega trenutka gledam info o progi in čakam kaj namontirat gor. Se odločim za gume za suho, tko kot najbrž vsi ostali :). Štart lepo uspe, se razvrtsimo in vozimo vlakca. Sem za Dinotom, Playem in enim od Mejakov, ki je na štartu "padel" mimo. Florjančiča naredi napako, kar izkoristim in grem mimo, potem pa po v tretjem krogu po napaki Playa, se mu približam, na izhodu iz naslednjega ovinka imam precej višjo hitrost in se mu postavim ob bok (ker je pustil dovolj prostora) na bremzanju, ko sva skoraj vštric zapelje on v ovinek kot da ni nobenega zraven in trčiva. (Play če želiš spisati prijavo jo dej, samo meni se je zdel manever čist, kar si lahko videl v R2 v istem ovinku, ista pozicija avtomobilov in ista dirkača. Razlika je bila samo v tem da sva si pustila dovolj prostora)Zapeljeva na pesek, a hitro tudi nazaj na stezo, tako da sem zgubil minimalno mest. Na koncu po odstopu par torarniških sem se par krogov vozil celo na P8, dva kroga pred siljem ali celo enega me je prehitel Kurent, čisto na koncu pred ciljem pa sem celo moral braniti prvo pozicijo med privatniki. Torej P9 oz. P1

R2: Zopet lep start, nakar pa v prvem ovinku tole...

capture2010-11-2122-43-0.png

suspension damege, s tem da je avto na bremzanjih zelo nepredvidljiv in ne vem v kero smer mi ga bo potegnilo. Z avtomobilom sem se boril do cilja, veliko tudi po travi :) Na koncu pa P17 oz. P7

All in all drugo dirko bi lahko bilo boljše, a super vikend glede ne to koliko sem vozil...

Q: P6. Z mal sreče bi šlo sicer še malo višje. Od 3-6 mesta smo bili kar precej skupaj.

R1: Za dirko sem malo preveč "pripumpal" gume, tako da se je nekje na polovici dirke oprijem že začel počasi poslavljati. do 7.kroga vozil na solidnem 5 mestu, potem po lastni napaki ritensko parkiral v gume.

R2: štartal iz 24 mesta. Kmalu prišel do 15. in se vključil v troboj za 13. ali 14. mesto. To vse skupaj ni dolgo trajalo, saj mi je v istem ovinku kot sem zletel ven v prvi dirki, s ceste "pomagal" mislim da Mirko Novak. Zdj ne vem kaj je bilo. Mogoče lag ali kaj podobnega? Če ni bilo potem mislim, da je šel malo preveč optimistično v ovinek z menoj. Ne rečem če bi bil že popolnoma vzporedno z menoj, potem bi ti pustil dovolj prostora, tako pa menim da ni krivda na moji strani. Končalo pa se je isto, kot v prvi dirki - z mojim odbijačem v gumah. Dirkaška nesreča pač. Moram doma pogledati replay, pa bom potem videl kaj bo naredil..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...