Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Zakaj pa, če (z opravičilom) manjkamo na dirki ne zgubimo kil?

Nekdo bo manjkal z opravičilom 5 dirk in bo imel nato zelo malo kg. Nato se bo pojavil na zadnji dirki in bil konkurenčen najboljšim, ter po možnosti naredil pizdarijo, ker ni že toliko časa sodeloval na dirki (je padel iz "vaje").

Sedaj bosta rekla, da bi se pa samo prijavila na server in lahko gor visela in zgubila kg...NE, gre se za en princip farplaya...skratka, če boš vozil - boš vozil, če ne ne!(mislim za vse). Če pač nemoreš pa napišeš, da nemoreš...za tistih 10kg nebo nobenga pobralo...

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Kje si ti dobil drugi? Gleda se skupni seštevek obeh dirk (Monza)...ti maš skupno P5, kar ti prinese dodatnih +10kg (10+70 iz prejšnje dirke je 80kg).

Težko boš dobil napako pri rezpredelnici, ki jo naredi Mark [krniki]

Nekdo bo manjkal z opravičilom 5 dirk in bo imel nato zelo malo kg. Nato se bo pojavil na zadnji dirki in bil konkurenčen najboljšim, ter po možnosti naredil pizdarijo, ker ni že toliko časa sodeloval na dirki (je padel iz "vaje").

Sedaj bosta rekla, da bi se pa samo prijavila na server in lahko gor visela in zgubila kg...NE, gre se za en princip farplaya...skratka, če boš vozil - boš vozil, če ne ne!(mislim za vse). Če pač nemoreš pa napišeš, da nemoreš...za tistih 10kg nebo nobenga pobralo...

- Za tistih 10kg se marsikaj pozna, še posebej na Brands in na avtu, ki ima prestavo manj, kot ostali. Men se zdi neumno, da mormo na server pridet viset in nardit krog na tipke in s tem onemogočit komu drugemu dirko, zato da zgubimo kile. Men se zdi to totalno brezveze.

- Naslednjič bi lahko odgovoril kdo pred dirko ne po njej.

- Če se kdo odjavi s 40% dirk, pol nevem kaj se je prijavu v prvenstvo [wall]

In kdaj se je nazadnje to zgodilo? Kot da ni dovolj, da sem ostal brez točk [wall]

edit:

iz pravil...

Odsotnost je potrebno najaviti na forumu vsaj 30 minut pred dirko, v kolikor se nenapovedana odsotnost ponovi 2x, je voznik izključen iz lige. Prav tako se napovedana odstotnost sešteva; največ napovedanih odsotnosti je 4.

Sej to je znano že od lani, zakaj bi odgovarjali dan pred dirko.

Potem ima nekdo kazenskih +30kg za naslednjo dirko, se opraviči in se mu ti kg kar brišejo, ker ga ni bilo na dirki (bi bilo tole povsem podobno po tvoji logiki...saj je tako ali tako že veliko zgubil, ker ga ni bilo na dirki).

Ali prideš dirkati, al ostane enako...nevem zakaj bi se odštevali kg, če te na dirki ni bilo...to je del tega dirkanja.

Za drugo sem pa že napisal da se gre za farplay, kar pomeni da če ne moreš dirkati...odstopiš slot drugemu. Lahko si zaradi mene tudi na serverju in voziš na tipke, je pa ta način zame otročji in sebičen do ostalih...

P.S.1 5x sem dal kot primer, daj pa 3x....da bo bolj uradno berljivo...

P.S.2 To smo naredili predvsem zaradi kakšnih Bremzy-tov, ki so manjkali na recimo dveh dirkah, nato pa delali štalo na naslednjih, saj so mel malo kg in dovolj hiter avto za vožnjo v ospredju...kako se je končalo pa sam veš...od tukaj tudi vzdevek Bremzy :)

Nisi dal najboljših argumentov. Men se zdi, da bi nula na eventu mogla odštet kile. Če ima nekdo 30 kazenskih, se mu zbrišejo na dirki, tudi če jo vozi. Če se nekdo 3x odjavi, se pač 3x odjavi...kaj pa če je nekdo slab in ima 4 dirke 0t? -A un ne more nardit pizdarije na naslednji dirki?

Sicer pa mi je čudno to, da na začetku sezone, ko nas je polno, se treba odjavit in držat kile, na koncu pa bomo lahko na server prišli sedet, da jih bomo zgubili, ker ne bo več tolko tekmovalcev. Tolko o FairPlayu..

Anyway, ne bom se več kregal, sem sam napisal svoje mnenje, kako mislim, da bi mogla bit pravila.

Matej,

že lani je bila ista zgodba kot letos, (in tudi v prejšnji letih bi moralo biti tako)

kar pomeni, če te ni na dirki, ne zgubiš kil, ne kazenskih in ne drugih...

"0" na eventu res odšteje kile, ampak moraš prisostvovati na eventu, tj se kvalificirat (tako ali drugače).

in ja, 30 kazenskih kg se mu zbriše LE in samo če dirko vozi.

js nimam nič proti da se nekdo odjavi, saj ima pravico do tega...

če pa je nekdo slab, bo izgubljal kile, kot je to pravilno,

ne smeš pa mešat "slabega" oz. "nekonkurenčnega" in pa "izostalega" voznika med sabo.

pa še nekaj glede pravil, za to so, da se jih držimo, na koncu ali na začetku sezone nebi smelo imeti bistvenega pomena. in upam da ne bo imelo. (lahko pa sebi kar dodatne točke računam, kr tko za foro mal :wink:)

glede 10kg in BMWja...

ja, vsaka kila se pozna, vsaka prestava tudi, a si to vedel že nazačetku prvenstva

sj grejo ti bimerji, k rakete grejo po BH, ker dvomim da se je kaj spremenilo izpred 3let k sm ga tud sam vozu :wink:

Vsi smo že manjkali pa nismo zgubil kile. Jaz sem celo lani iz tovarnških prestopu k privatnikom in sem mel še kar kilograme od tovarniškega prvenstva + kg ki so jih mel privatniki. Pa jebi ga ... tko je blo. 10 kil pa se tut ne pozna ne vem kok. Slej kot prej bomo večina na maksimumu...

Aha, tako je ta zadeva. Jaz sem mislu da se mi od zadnjič 20kg briše in da pridem spet na 50 in plus kile kolkor sem bil zdaj uspešen. Aha torej se sešteva in z bwjem ne morem več pridet čez 80. Hvala za pojasnila, se oproščam na nevednosti :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...