Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Omenit sem pozabil še eno malenkost glede kvalifikacij. Vi "stari mački"... naj mi en razloži kje je logika, če jaz začnem hitri krog in pride en volvo za mene iz boksov, da mi celo progo sledi in me mora na začetku naslednjega kroga prav na silo na ciljni ravnini prehitet... samo zato, da obema pokvari vstop v prvo šikano, potem pa v naslednjih dveh ovinkih naredi napako in meni pokvari cel krog... zaboga, popusti gas, placa je bilo zadaj več kot dovolj in odpelji v miru krog. Ali moram tudi v taki situaciji kot dobri samaritanec (beri privatnik) popustit in dat prednost?? Ne bom sploh gledal kdo je bil, ker je čas bil na koncu dober. Vidim pa,da kultura dirkanja ni na vrhuncu...

Btw, naslednjič lasten hiter krog branim, kot če bi branil pozicijo.

• Upvote 2

Tega se ne dela in je nezaželjeno, ni pa nikjer strogo prepovedano. Če pa je kdo naredu, ga pa mile volje tuki napišeš, da bomo vedl kdo je nevzgojen :wink:

Mogoče pomaga v bodoče pri drugih, da se to ne bo več počelo :P

Z 90KG balasta sem bil prepričan da se bom vozil na zadnjih mestih saj na hitrih progah kot je Monza vsak kg je preveč [buzara]

Q:Na svoje veselje prišel 18 kar mi je dalo motivacijo za dirko.

R1:Štartal dokaj dobroin zadržal pozicijo v 3krogu pa nepazljivost Prezlja pri vključevanju na progo in močan kontakt,

nakar izlet v ograjo poškodovan avto in penality.To je bil zame konec saj sem imel čisto sesut avto.

R2:Štartal slapše in pristal v prvem ovinku celo zadnji,nato pa z sigurno voznjo in nekaj lepih prehitevanjih prišel

skupno14 kar ni niti tako slabo z 90kg.

Nekateri na tej dirki res niso znali pravočasno bremzat in to je problem.

Tega se ne dela in je nezaželjeno, ni pa nikjer strogo prepovedano. Če pa je kdo naredu, ga pa mile volje tuki napišeš, da bomo vedl kdo je nevzgojen :wink:

Mogoče pomaga v bodoče pri drugih, da se to ne bo več počelo :P

Vem, da ni prepovedano... za malo se mi je zdela ta poteza pač. In nočem nobenega namerno izpostavljat. Samo sem si malo dušo moral spihat :)

Q: Na kvalifikacijah nisem kaj dosti pričakoval, ker sem imel 90kg balasta v avtu, in po pravici povedano nisem pričakoval da se bom na predkvalifikacijah sploh uvrstil na dirko, zato sem dirko začel skoraj iz začelja.

R1: Imel sem kar dober štart, kar sem opazil že tudi na prejšnjih dirkah, da z BMW-jem vedno dobro štartam (vsaj ena prednost RWD-ja), in proga v prvem ovinku je bila res ozka! (kot da bi vozil bumpercars) Vseeno mi je uspelo srečno prevoziti prvi ovinek, in sem pridobil kar nekaj mest! Seveda je bilo med dirko tudi nekaj zapletov, ampak nič hujšega, vsaj iz moje perspektive! Žal pa sem dirko zaključil v ograji, oziroma z okvaro podvozja!

R2: Drugo dirko sem izpusti, ker so me kolegi zvabil ven, in zaradi računalniških iger nisem še nikogar zavrnil, ker so kolegi pri meni pred računalnikom na seznamu, upam pa da me zaradi tega ne boste banal iz foruma in prvenstva, ker mislim in upam da ni to cilj te skupnosti! (odvrniti človeka od prijateljev zaradi iger)

Dodal pa bi rad še da imam zelo podobno izkušnjo iz kvalifikacij kot Tomaž!

Drugače pa pohvale vsem za zelo lepe slike!

Q: Dosegel čas malo pod dvema minutama kar je zadostovalo za zadovoljivo 8. mesto.

R1: Še vedno mi ni jasno kaj se je zgodilo...Ko je blo konec kvalifikacij je zgoraj, kjer je napisano kateri del eventa je iz Q preskočilo na R1, obenem pa je napis RACE siv ratal tko, da ga nisem mogu pritisnit. Lahko sem samo gledal, kako ste štartal... :x

R2: Štartal z P22 in takoj pridobil mesto ali dve. V naslednjih krogih z konstantno vožnjo in tudi zaradi napak drugih prilezel med prvo deseterico. Proti koncu dirke sem začel loviti Murna, ki je bil prekleto hiter tko, da sem se mu na kake 0,5 sek. približal šele v drugi polovici zadnjega kroga (vejetno je že mal gas spusil), ko sta 2 pred njim zavila v bokse in tko sem končal na P7. [ok]

tako da sem dobil stop/go, ki ga pa čudežno(vrjetno je blo pr men use narobe naštelan) ni bil zaznan, v bokse sem šel 2krat nakar sem bil diskvalificiran.

R1:Bila je prav prva dirka in še povno neznanega...Naprimer kot stop end go..3krat bil u servisu pa nisem znal...Moja napaka!

vsi ki že mislite opravljat postanke v boksih vam predlagam, da si nastavi tipke za

1: zeljo postanka [pit request] (1)

2: potrdit izbrano [menu select ali nekaj podobnega] (1)

3: tipke za spreminjanje nastavitev v boksih [menu "ostale tipke"] (4)

mislim da je teh tipk vsegaskupaj 6, kot napisano zgoraj,

@Zamex, problem pri tebi pa mislim da je bil, da si vstrajno pritiskal potrditev, ker če bi prebral kaj piše spodaj ("postpone stop&go"), nebi nič pritiskal in lepo opravil "kazen".

za v prihodnje, če že delate postanke, potrenirajte jih predhodno, saj je na vhodu v boxe potrebna že omejena hitrost (tudi za to obstaja tipka [pit limiter])

sicer pit limiter bi morali že tako imet vsi nastavljenega, razn če se vozite sami do 60 v boksih ;)

@Konami(MNE): izvini, ali menjao sam smer samo jedan put, iz ljeve strani staze na desnu, a za tvoju gresku kad si zapeljao na tratu nisam kriv ja ;)

Omenit sem pozabil še eno malenkost glede kvalifikacij. Vi "stari mački"... naj mi en razloži kje je logika, če jaz začnem hitri krog in pride en volvo za mene iz boksov, da mi celo progo sledi in me mora na začetku naslednjega kroga prav na silo na ciljni ravnini prehitet... samo zato, da obema pokvari vstop v prvo šikano, potem pa v naslednjih dveh ovinkih naredi napako in meni pokvari cel krog... zaboga, popusti gas, placa je bilo zadaj več kot dovolj in odpelji v miru krog. Ali moram tudi v taki situaciji kot dobri samaritanec (beri privatnik) popustit in dat prednost?? Ne bom sploh gledal kdo je bil, ker je čas bil na koncu dober. Vidim pa,da kultura dirkanja ni na vrhuncu...

Btw, naslednjič lasten hiter krog branim, kot če bi branil pozicijo.

Tomaž, oprosti, ker sem predvideval, da si opravil že več hitrih krogov ter sem predvideval, da boš opravil samo še tega, in ker sem hotel izkoristit zavetrje in samo zato sem vozil za tabo.

moj namen ni bil pokvarit nikomur hitrega kroga. zato se ti še enkrat opravičujem...

[ok]

To je bilo res še najmanj... dirka je bila bolj klavniška za mene :D

Res je pa tudi, da sem kljub težavam menda prilezel do lastnega maksimuma...mogoče sem bil edino prikrajšan za kak dvoboj s podobno hitrimi :|

Vse ostalo je bilo za prvič čisto kul 8)

Mark kaj se tebi zdi kaj sem narobe naredil, dobim stop, grem notri, popreje dam limiter a je sploh potreben, te ne blokira sam, grem ven dobim še 1x stop, enako še popreje zbremzam, grem notri NIČ ne pritiskam, opravim, grem ven še en x enaka fora, nato sem odnehal, kaj bi to bilo?

Kar se tiče q in žganje za ritjo, to se dogaja od vseh sezon, mene to zelo zelo moti, dostikrat nočem sploh, da kdo vozi pred mano in za mano, zelo daleč hočem da je oseba ,ker me zelo moti, je pa keč Monce in tudi drugih prog. da je tukaj zaveterje hudo dobro, lahko dobiš celo lepo sekundo, (tudi videl sm da se timski včasih pomagajo),jaz sm peljal celo za 0,500s bolje, kot bi, ker sem glih zadni sektor vozil za nekim Seatom in sm dobil toliko, nato spobaval še popraviti in ni šans, večina teh hitrih oseb to zelo zlorablja, kar je prou ali ne, men je vseeno, sem pa dostikrat tako zgubil motivacijo tistega kroga, lahko da tudi naslednjega.Pač tko je! [champ]

Da že danes tukaj povem. Začetek novembra imam predvideno operacijo kolena, kar verjetno pomeni da vsaj 2 tedna ne bom mogel dirkat ( verjetno cel mesec). Sicer točno še sporočim a naj bo to vseeno kot opravičilo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...