PEK 2 291 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q mi je uspel super čas in 3. mesto. Bi se lahko še 5x na glavo postavu pa ne bi mogu bit 2. R1 dober štart in lepo vrivanje med Marina in Vedrana in prišel na 1. mesto. Marin me je kmalu za tem na ravnini prehitiel, se niti nisem imel veliko možnosti borit. Vseeno pripeljal varno v cilj 2. R2 odličen štart in takoj sem bil mimo Vedrana in Murna. 1. krog v Lesmo2 nekoliko prekmalu pobremzal, ker sm mel Marka pred sabo in slabo se je končalo za Murna in Čolaka zadaj. Se opravicujem... Potem timsko delo z Markom in kmalu sem bil na 2. mestu. Šošterjeva Honda na ravninah ni šla nikamor in brez problema sem ga prehitel za zmago. Super vikend in polno točk. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Skoraj na vsaki sliki je zeleno bela Honda obrnjena v napačno smer Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 HAha pa res. :lol: Link to post
senker1987 0 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Ka js sem pa rumen po novem Link to post
senker1987 0 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Ka js sem pa rumen po novem Potegnte si moj skin dol tuki je link! Link to post
Oxy 11 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Q je bil spet isto kot že tolikokrat saj sem svoj čas naredil na začetku in ga do konca nisem izboljšal pa še skoraj pol sec sem zaostal za pb. R1 upal sem na dobar štart ampak so vsi dobro štartali in sem ostal na p10. Na sredini sta se zapletla Mirko In Prosen in sem zmuznil na 8 mesto ki prinaša p1 za r2 to je pa bila tudi vse. R2 štartal super saj sem hotel da sem 1 tudi v prvem ovinku. No pomagala sta mi tudi Marko in Igor ki sta se prehitevala in meni dovolila da sem jima pobegnil na 2sec. No potem pa kot strela z jasnega pride Glavač in brez večnih težav mimo mene kako leti ta volvek ene 12 kmh bolj kot moja honda. No ostal na p2 saj je Apatu zmanjkalo krogov da bi me dobil. Zadovoljen z r2 z r1 pa niti ne. Link to post
KiWi 0 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Q: Zelo zadovlen s časom, ki sem ga dosegel, ampak je to vseeno pomenilo samo 16. mesto. Je bila pa ena zanimiva situacija, ko sta na začetku ascari ovinkov priletela accord in seat mimo mene na pesek - en po desni drug po levi. R1: Slab štart, sem izgubil kar nekaj mest. Nato manjša nesreča in napačna odločitev, da grem to popravit v boks. Nadaljevanje drike čisto zadaj brez prehitevanja. Končal na 17. mestu zaradi napak, nesreč in odstopov drugih. R2: Dober štart (enkrat za spremembo ) pridobil par mest in nato tudi izgubil ampak me je potem pri ascariju nekdo zasukal in s tem prestavil borbo na zadnja mesta. Končni rezultat 16. mesto. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Q: Mučim se z nastavitvami in čim bolj gladko izpeljanimi krogi, pa ne pridem pod 2:02,xxx. Po čudežu mi v zadnjim minutah uspe privoziti 2.00,800. Pojma nimam, kako mi je to uspelo in sem sprva zadovoljen. Vendar ob pogledu na čase 1.58,xxx kar ne morem verjeti, kako sem lahko tako zanič. Bo treba vaditi zaviranje. OK, štart s 15. mesta - ni ne dobro (potencialne kamikaze od zadaj v prvi šikani) ni ne slabo (možnost pridobitve več mest po prvi šikani zaradi splošne zmede in rinjenja). R1: Relativno slab štart, ko na novo odkrijem možnost speljevanja s sklopko. Vendar kljub temu pridobim nekaj mest v prvi šikani, kjer se začne pričakovano mesarsko klanje, ki se mu na srečo izognem. Vozim na povprečnem 11. mestu, naredim nekaj napak (sploh Parabolica je pasja, kjer takoj zgubiš par mest) in na koncu pristanem na 11. mestu. R2: Podobna zgodba kot v R1, kar ne uspe mi dosegati stila vožnje iz kvalifikacij, počasen sem kot polž in mi ne uspe slediti Retlju. Vsake toliko časa se mu uspem približati, pa potem napaka in sem spet na istem kot prej. V glavnem, spet zaključim na 11. mestu. Očitno teli novinci niso tako slabi - bo treba malo bolj trenirat. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Skoraj na vsaki sliki je zeleno bela Honda obrnjena v napačno smer Ha-ha-ha Zeleno belo ne pomeni crash and drive on... Kratek opis: Q: Glede na to da sem v predkvalifikacijah ugotovil, da mi pedal za plin konkretno zafrkava in da sem moral v roku 1h določit in popravit ta problem (hvala googlu, uspelo je), je bil osebni rekord s 50kg presenečenje. R1: Soliden štart, mislim da sem do T1 ohranil položaj. Tam sem se naslonil na eno črno Hondo, ampak je šlo gladko skozi. Potem sta pa od zadaj priletela dva korenjaka. Če sem prav videl na posnetku, je D. Florjančič šel skozi prvo šikano, kot da ni (skoraj) nobenega, mi pdaril en bočni pospešek, rit je začela it naokoli, D. Retelj pa s posledično zaprto potjo dokončal moje sukanje. Nato dokaj zanimiva dirka, kjer sem dohitel M. Plesničarja in ga pri izhodu iz Roggie zasukal (četrt gasa je bilo še vedno preveč za izhod) - popolnoma moja krivda in se opravičujem. Naprej pa pridobivanje mest in končni P12 super rezultat. R2: Tu mi je uspel boljši štart, ampak sem pri zaviranju v T1 dobil leteče darilo od zadaj. A. Trošt je bil dokaj za mano in previdno začel zavirat, M. Prezelj ga je nasadil od zadaj, jaz sem pa naj*** Glede na to, da sem se spet moral prebijat čisto iz ozadja, je bilo končno 10. mesto (ni mi najbolj jasno kako je prišlo do tega) super rezultat, poleg tega pa dvomim, da je mela "privatna" honda še kaj dosti rezerve - vsaj v mojih rokah. Kar se mene tiče, sta bila dva incidenta za prijavo, ampak ne bom ukrepal - je bila dirka dovolj zanimiva potem . Če bo pa M. Plesničar podal prijavo za tisti zasuk v R1, pa popolnoma razumem. Krivda je čisto na moji strani. Link to post
MitjaP 2 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Q: Zelo se trudim znastavljanjem avtomobila a ni še to to.Potem ko končno nekaj narediš pa te kile in je čas za sekundo al pa še več slapši...ok ko bi jih usaj usi mel isto.Nevem zakaj najboljši vozijo brez kg in postavljajo za 2,3 sekunde boljše čase..! Naj vozjo pa svojo dirko... R1:Bila je prav prva dirka in še povno neznanega...Naprimer kot stop end go..3krat bil u servisu pa nisem znal...Moja napaka! R2:Je bilo dosti boljše,sam sodelovanje med tekmovalci bi bilo lohk dosti boljše..Zakaj je treba pred zavojem obvezno porint sodirkača,ki vozi pred teboj! Tega ne razumem.Ne moreš vozit sproščeno,ker samo čakaš de te nekdo porine sproge! Drugače pa zlo dobra dirka in komaj čakam naslednjo..Lp Link to post
PEK 2 291 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 mico saj smo mel vsi kile. Jst 65, marin 20 ker ni mel nic tock s prve dirke, Mark 55, Vedran tudi okoli 40kg... Link to post
MitjaP 2 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Ok pol se pa opravičujem.. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 1, 2010 Share Napisano November 1, 2010 Tako je, privatniki imate pa itak že v štartu 50kg + še kakšna kazen iz prejšnje dirke in se kar nabere... Link to post
Recommended Posts