maranello575 1 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Quali: S svojim krogom sem bil zadovoljen, ker je bil to moj najboljši čas v Monzi, seveda pa mi ni bilo nič jasno, od kje ostalim taka hitrost. P14 je bilo še vedno OK za dirko, čeprav sem bil verjetno najpočasnejši od tovarniških. R1: V prvem zavoju odpove FFB. Vseeno sem se trudil in celo pridobil dve mesti, vendar sem slej ali prej naredil napako tu in tam in posekal šikane, da sem dobil drive through. Potem sem hotel popravit volan v boksih, pa je povsem odpovedal in nisem mogel nadaljevat. R2: Volan sem izštekal in se je potem očitno resetiral in je delal. V prvem ovinku je bilo kar nekaj lagga, imam tu doma bolj slabo povezavo, tako da sem nekoga malo na grobo potisnil. No v Curva Grande je ravno pred menoj ven zletel Seat, ki ga je odneslo nazaj na stezo vame in tudi druge dirke je bilo konec. Upam na več sreče na naslednjih dirkah. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q: odpeljal moj PB s temi kilami - 1:59.6xx -> P5 Kapo dol Marinu in Vedranu za take čase R1: Uspel dober štart, prišel na P4. Nato me je Vedran malce bolj na grobo prehitel in do konca dirke sem peljal na P5 brez velikih posebnosti. R2: Startal na P4, uspel soliden start in koncal na P5 ce se ne motim, nato me je od zadaj nabil Marin in odletel sem v pesek. Nato prisel iz P11 na P7, ker so ostali nekaj sekali in so moral v bokse Avto pa nikakor ni bil to, kar bi si zelel. V R1 sem imel se konkurencne case in zaostal za vodilnima 10s. Na drugi dirki sicer tudi, vendar se je v ospredju vozil precej pocasnejsi dirkac in komaj sem dohaja. Rok Prosen in Mirko Novak pa sta se mi preprosto oddaljevala. Mogoce tudi zato, ker sta sekala in imela stop/go S prvo dirko zadovoljen, ker vec ne bi mogel narediti, z drugo pa malce razocaran Link to post
denis 38 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 qual:probu sm odpelat čim hitrejši krog vendar mi ni uspelo štart iz 25 mesta R1:štart odličen v drugem krogu sem prehitro prestavil v nižje prestave in mu je zagorela mašina. R2:štart malo slabši kot v R1 vendar sem dirko končal do donca končal sem jo na 21 mestu, in opravičujem se eni hondi belo zeleni ker sem jo v R2 malo butnil in se je zavrtela Link to post
sennas 1 040 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q: Glede na skoraj nič treninga in s 70 kilami sem bil srečen da nisem zadnji, 23 štartni položaj. R1: Slab štart, izkoristil zmedo v prvem ovinku, potem me je v prvem lesmu eden od rumenih seatov zbil ven (prijava sledi), potem sem še kar dobro dirkal in konačl mislim da 16 ali 15. R2: Dober štart, na 5 mesto, potem sem zaviral, a me je nekdo nabil od zadaj in žal avta nisem mogu ustavit, tak da sem zbil enega spredaj (prijava onega za mano je neizbežna). Potem sem se res boril, a moj avto je bil enostavno prepočasen, eni so me zelo grdo prehitevali po levi in po desni in povsod....Potem sem padel nekje na 16 mesto, po napaki pa na 19....nato sem še 2x zgrešil šikano, šel sem na stop and go in mislim da sem končal 19. (vmes je bil nek huda lag.......). To je blo to. Lp Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q:Prečikovan čas, tako da kar zadovoljen. R1: Dober štart, dobim 3 mesta, potem malo prerivanja v šikani. Borbe in lastne napake so me prisilile v sekanje, tako da sem dobil stop/go, ki ga pa čudežno(vrjetno je blo pr men use narobe naštelan) ni bil zaznan, v bokse sem šel 2krat nakar sem bil diskvalificiran. R2:Dober štart, prišel na P13 in tam ostal do tretjega kroga kjer me je Prezelj zrinil s proge, nato sem se jajcal na 19 mestu a vseeno nekaj prehitevanj in v zadnjem predzadnjem krogu Šeruga naredi napako in ga ulovim ter čakam na priložnost za prehitevanje, prehitim ga po šikani, nakar me v zadnji Šigani nabaše tako da sem izgubil 2 mesti in uničen susp. Skratka slab dan za dirkače Playgame. Link to post
play 502 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 S temi 95kilami je pa bila groza, q kr solidno, še zbolšal čas na 2.02.1xxx, R1 je šlo kr lepo, ena rumena alfa, sej dobr no,sm to ni fer zapiranje,bom spisal prijavo, se mi zdi da solidno 16 mesto,sej ne vem točn, R2 pa prva šikana, Dino hvala,me je odbilo, pa sm dobil takoj stop-go,grem v bokse, pridem ven še en x, grem še enkrat čist počasi,če sm slučajno prišel prehitro, dobim še en x in uničena dirka. Link to post
FBR18 112 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q: Sedmi... pričakovano. R1. Slab štart, potem par napak, nekoga sem celo butnil s piste, se mi zdi da Mirota, se iskreno opravičujem. Na koncu 10 al tam nekje.... R2. Isti k. Nekaj borb z Mirotom in pote napaka in šenkam nazaj mesto... treba bo delat na natančnosti. Link to post
senker1987 0 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Kvalifikacije: Sem bil zelo razočaran ker nisem uspel odpeljati čistega kroga.. dirka 1 : To je bila moj prvi start in mi je kar uspel, ampak potem sem za kak cm presekal 3x šikano in dobil 2x pit stop dirka 2 : je bila veliko boljša. Lahko bi se boril za 10 mesto ampak me je en bmw izrinil v zadnjem ovinku iz proge in sem se potem boril iz začelja in prišel na 14 mogoče ? Link to post
Maranello 28 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q: Z kvalifikacijami sem presrečen, boljše niti nebi mogel biti kot sem bil. Napredek izpred 2 tednov je zelo velik R1: Super dirka, veliko sem jih prehitel, vendar sem naredil tudi veliko napak. R2: Druga dirka je bila zame živa katastrofa. 2x naredil napako na istem ovinku. Na koncu je tudi mesto bilo temu primerno. za R2: se opravičujem Hondi z GT skinom, ker sem te obrnil tam v zadnji šikani. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 LOL.....Šimenc jst tvojga posta popolnoma nč ne razumem Q: Mislim, da sm štartal 6? Kar je dobr rezultat glede na to da je ta Lada POS (piece of shit) in da sploh noče zavijat...kočija lesena. R1: Pri štartu me je prehitel samo Slapar (to je zame napredek), nato sem celo dirko vozil direkt za njim, za mano pa daleč ni bilo nikogar. Proti koncu sva s Slaparjem imela par bojev (parkrat sm se tudi naslonil nanjga, ampak vedno počakal). Končal 7. R2: Pri štartu me spet prehiti Slapar Nekaj časa vozil na 3. mestu, vendar sta mi za ovratnik takoj dihala Apat in Glavač. Prvega je Glavač najprej spravil s poti. Nato je prehitel mene, kasneje pa me je prehitel tudi Apat. Do konca dirke sva bila z Apatom kar enakovredna, saj mi ni mogel pobegniti, jst pa ga nism mogel prehiteti (verjetno ima nekaj pri tem tudi nepravilno zapiranje, ampak to bomo še vidli). Končal na 4. mestu kar je zame uspeh, glede na to kako nevodljiv avto sem imel. Link to post
Mai 134 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q: pripeljal na P4, kar je sprva kazalo nemogoče... a mi je le uspelo sestavit dokaj hiter krog. R1: fenomenaln štart, a mislim, da ima to dosti tudi s tem, da sta oba TDIja imala kilometersko prvo prestavo, nastavljeno za prvošikano in zato nista tako skočila... Uglavnem, prehitel sem Kralja, in se zalepil Čolaku. Kar že na koncu prve ravnine je Čolak skočil mimo Glavača in poskušal sem slediti. Kralj se mi je hitro bližal, in me kaj kmalu tudi prehitel. To mu je uspelo z vzporedno vožnjo v prvi šikani. Poskušal sem slediti top3, a sem delal preveč napak in si skoraj privozil stop&go. 2x cut track je bilo dovolj, in P4 je bil vse kar bi lahko izvlekel iz R1. R2: še kar dober štart in mislmi da se mi je uspelo zapeljati na P4. spredaj so bili Šoster, Slapar in Glavač. Z Markom Novak sem parkrat zamenjal pozicijo, najbol tesno pa je bilo na koncu ravnine, ko je zlezel preblizu trave in sem naredil pirueto po travi, da ga nebi zbil vn. Ponovil lansko Okayamo... Po izletu sem se zavihtel nazaj za Glavača in Marka Novak, in slednjega tudi po nekaj krogih uspel prehiteti. Kaj kmalu se je tudi Kralj pojavil v ogledalu, po prvi šikani sem ga zapru, a je nekako izgledalo da je zapeljal na travo in izgubil nekaj mest. Do konca mi je Marko Novak lepo sledil, a na mojo srečo ni zmogel mimo. Končal sem na P3 in dokaj zadovoljen z tekmo. Šostra bi uspel še ujet, saj mislim da je imel na ravnini dokaj počasnejši avto, pa tudi kar sem videl iz prve dirke in njegovega hitrega kroga bi kmalu zamenjala poziciji. A žal, zmanjkalo je krogov in tudi P3 je dobro. Čestitke zmgovalcema! Se vidimo v Angliji. Link to post
igi 51 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Zame je monza po rezultatih ena slabših prog, zato sem z doseženim kar zadovoljen. Q: enkrat mi je ratal super čas, zato sem na koncu treniral kar z gorivom za celo dirko Osmo mesto. R1: Super štart, pridobil nekaj mest, nato sem se vozil za Murnom, ga ene 2x skušal prehitet, vendar ni šlo. Novak me je 2x res dregnil, tako da sem zgubil stik z Murnom ampak kaj češ, tako je. Šesti R2: Štart s 3. mesta, prehitel Novaka in skoraj šel v boj za 1. mesto, vendar se nisem upal pretiravat, kajti moj seat ne ustavlja tako kot ostali avti. Ni mi jasno zakaj. Nato so me serijsko začeli prehitevat tahitri, ustalil sem se na 6. mestu, dokler ni napake naredil Kralj in padel mesto za mene. Na koncu peti. Novak ti pa ne jamraj kok je slaba lada, sem bil v tvojem zavetrju pa si mi uhajal, medtem ko sem Murnovo hondo dvakrat skoraj stisnil iz zavetrja Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Q:2 mjesto,Marin je bio mnogo brz u sector 2 i sector 3,mozda sam i mogao do pol ali sam u brzom krugu naisao na traffic na stazi. Race 1:Los start,Glavac i Apat su me prosli pa onda i Murn,onda sam uz mali kontakt obisao Murn-a a kasnije i Apata,a Glavaca je bilo tesko stici jer je bio mnogo ispred mene i odlicno vozio>Na kraju 3. mjesto. Race 2:Opet los start (preduga prva brzina) i padam na 10 mjesto i u turn 1 dobijam udarac i suspension problem,opet zurba za pozicije i stignem na 4 mjesto i krenem da obidjem Apata koji me prvo zatvara u lijevo pa onda u desno (nije fer) i izgubim kontrolu padnem ma mjesto 7.Na kraju mjesto 9 . Cestitke Colaku i Glavacu Link to post
Killer_B 87 Napisano October 31, 2010 Share Napisano October 31, 2010 Ja sej .... edin po ravnini gre....poglej si Parabolico kaj mi avto dela pa ti bo vse jasno. Enkrat se mi bo okol svoje osi zvil. Link to post
Recommended Posts