Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

To je edini problem...moj volan NIMA FFB (stara mašinca pač :P)......bom pozneje posnel dogajanje volana v avtomobilu pa vam pokažem kako je to "čudno"

Enostavno NI MOŽNO peljati...... :(

Res mi je žal, ker sem v MB brez težav peljal pod 2m00 z praznim avtom....

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Aaaa... potem ti pa "kontakt" dober ne dela... se pravi ti zaviješ levo 10cm on pa nenatančno skače levo desno, ker ni več natančen koliko si ti zavil... "Potenciometer" oz. kontakt ki govori kolk si ti volan obrnil je šel rakom žvižgat.

Zna bit da se ne splača več popravljat..Če ti ga ni škoda ga lahko mogoče sam razdreš in vidiš kako stvar deluje... kater volan pa imaš? Probej mal pogooglat...

Aaaa... potem ti pa "kontakt" dober ne dela... se pravi ti zaviješ levo 10cm on pa nenatančno skače levo desno, ker ni več natančen koliko si ti zavil... "Potenciometer" oz. kontakt ki govori kolk si ti volan obrnil je šel rakom žvižgat.

Zna bit da se ne splača več popravljat..Če ti ga ni škoda ga lahko mogoče sam razdreš in vidiš kako stvar deluje... kater volan pa imaš? Probej mal pogooglat...

Saj to sploh ni velik problem...

Imam jaz volan v MB (G25)

Ampak smo danes še doma ker jutri ni šole

Pa mam doma stari volan, keri je res FUČ...bom videl kako bo danes :S Upam da bom vsaj na dirko prišel in vsaj poskušal nekaj točk pripeljati :S

Kogar ne bo, mora obvezno sporočit prej! Če ob 21.00 ni vseh na serverju, dobi mesto naslednji, ki bo na vrsti po predkvalifikacijah.

Tko da mal spremljajte forume tisti, ki se slučajno ne udeležite. Sej zdej je itak tko, da tut če Trošt pride, potem nas bo 26 in odpade samo eden. Če pa še Trošta ne bo, potem pa lahko vozimo vsi.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...