Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Bomo naredili zadej eno disko grupo laugh.gif

Pobiram prijave....

Disko grupa - za tiste ki ne vejo; to je kolesarski žargon, za skupino kolesarjev na koncu karavane (običajno so to šprinterji na gorskih etapah :))

Heheh :) Sej js tut ĹĄe nism bolĹĄ pelal od 2.8.xxx

Sploh si ne upam it pelat proti kompjutru, ker to bo katastrofa :) Ĺ koda avta :) Mislm, da se bomo ĹĄe zelo fajn mel na naslednji dirki :D

Ok, js mam tut skor prĹĄtiman skin... Mam samo eno vpraĹĄanje.

MenuImage mora bit v formatu .tga

Vidim, da ostali, ki to imate - ima slika, ki jo odpreĹĄ v PS tudi ozadje, vendar se le-tega v igri ne vidi. Meni pa se vidi. A moraĹĄ kaj posebej shranit?

Resolucijo sem dal 512x330px, shranil kot .tga fajl... Help, please - da dam še js ta skin končno gor.

V PS moraĹĄ pobrisati ozadje, nato izbereĹĄ Magic Wand in izbereĹĄ podroÄje okoli avta. OznaÄilo ti bo celo sliko in avto, zato greĹĄ na Select > Invert Selection. Sedaj ti mora oznaÄiti samo avto. OdpreĹĄ zavihek s kanali in spodaj klikneĹĄ gumb Save Selection as Channel. PS bo naredil nov kanal (Alpha). Pazi, da imaĹĄ izbrane RGB, Alpha pa je izklopljen. Sliko sedaj shrani v TGA, vkljuÄen mora biti Alpha kanal, naÄin pa je 32-bitni "nekaj".

Slika sedaj ne bi smela veÄ imeti ozadja.

Ok, prpravu sem nov SkinPack. Poslal sem ga maxlu, da preveri, če je kul. Če bo ok, ga bo objavu potem v obvestilih. Sedaj so skini notri od vseh ekip, ki so skine objavile na forumu.

Ostale spremembe boste pa videli, ko (če) maxl skinpack odobri.

ekipa: Seat Speed Liner naj mi prosim poĹĄlje skin (.psd) ali naj sama nalepi ĹĄtevilko na vrata, ter uredi ĹĄipe, da se bo videlo kateri voznik je v avtu...

zelo teĹžko je razlikovati avtomobila, ker sta identiÄna, napis voznika na vratih pa je praktiÄno neviden, podobno tudi ĹĄtevilka na pokrovu motorja...

Danes je dež, pa nimam popoldan kej počet.

A bi kdo naredu server, pa da se odpeljemo z Radicali ali pa Miniji kak krog?

Dirkališče bi pa lahko vozili eno k ni v kolendarju...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...