Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Super proga! [champ]

Al lahko neki vprašam, ker sem dobil 30kil, privatniki imamo zmer 50kil, tako da bom mel 80kil, samo da vem da začnem res en setup rihtat, ker mi bo Honda drugače v hribček počepnila, hvala! [it]

KAko bo zdaj s predkvailifkacijami? Mamo tisti ki smo bli med prvih 16 al kolko že, kake ugodnosti, al se mormo spet vsi predkvalificirati?

P.S.: A bi lahko vsakdo dal v podpis ime pa priimek, ker ne vemo vsi kdo ma kak nick....

Tukaj je problem ker od 13 naprej zaenkrat še ni pik. Za to dirko bo treba neki pogruntat, potem naprej bodo pa itak pike... razen če bosta dva z enakim št. točk... najbolš da se to čimprej razjasne pa je potem mir do konca sezone.

Mene zdej neki zanima glede obtežitve: Začel smo vsi (privatniki) s 50 kg balasta: kako je pa za naslednjo dirko če sem prov razumel naj bi zdej se odštelo 20 ali 30 kg? Al bom zdej res z 80 kg balasta vozil, ker sem dobil še kazen?

Aja pa še en predlog glede kaznovanja(ni to pritožba ali ugovarjanje na kazen, ker sem si prebral pravila, ko je določeno se ne spremeni zadeve ampak samo v razmislek, mogoče za naslednjo sezono): Malo se mi zdi prevelik handicap da sem kaznovan za naslednjo dirko z obtežitvijo avtomobila, ne bi bilo bolje da se kaznuje za tisto dirko na kateri si bil kaznovan, npr doda se 25 sec. k končnemu rezultatu, ali pa da se za ene 5 do 10 mest nazaj pomakneš na štartni vrsti pri naslednji dirki? Ker če se mi recimo spet pripeti na naslednji dirki (mislim da se lahko to vsakemu zgodi da npr. prepozno zavira in zadene voznika pred seboj ali pa kaj podobnega) bom pol imel obtežite avta 110 kg pri naslednji dirki?

Odštevalo se ti bo takrat ko boš mel slabši rezultat.

Za drugo ti lahko pa samo odgovorim, da vozi pametno, pa neboš imel teh težav. Tak način mamo že četrto sezono in ni bilo pripomb, tako da nebomo odkrivali tople vode.

Kazni so že nekaj sezon take kot so in se obnesejo super.

Če se ti dogaja, da velikokrat zadaneš voznika pred sabo, si vzami večjo varnostno razdaljo (npr. dolžino 10 avtomobilov, je v takem primeru OK!).

Kazen, ki se odraža v pribitku sekund, dobijo tisti, ki so v točkah. Posledično izgubijo kakšno mesto in dobijo manj točk.

Tisti, ki so izven točk, dobijo kazen v obliki balasta. To jim na naslednji dirki načeloma povzroči slabšo uvrstitev, kar pa je nekako podobno kot tvoj predlog, da zgubiš nekaj mest na naslednji dirki - je pa lažje izvedljivo, saj te na štartu prve dirke ne moremo prestavit 5 mest nazaj, kilograme pa ti lahko damo.

Kazni so prehodne, kar pomeni, da veljajo samo za naslednjo dirko. Če na naslednji dirki npr. zopet dobiš 30kg kazni, se ti kazen od te dirke izbriše, dobiš pa kazen za naslednjo dirko. Torej boš imel zopet 80kg.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...