Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Verjetno se motiš,haha :lol: :lol:Bi blo pa lepo videt kej točke za najino ekipo. :wink:

Itk da bi bil vesel točk, letos mi bodo točke, če bom vsaj med 10 do 14, ker je norišnica, tako ni blo ši nikol!

Vidiš da maš dobrga sovoznika,heee [jezik12]

http://www.shrani.si/f/3S/yE/24EbD8J4/rezultati.png

cela tema

http://www.slo-racing.com/index.php?/topic/193-11-zandvoort-200809/

aja folk, kaj je sm meni škoda ma Maxl ne fura?

Q:Se matram in matram,vendar kljub vsem naporom dosežem čas za v drugo tretjino vseh udeležencev,ni šlo bolš pa pika [wall]

R1:Po uspeli vožnji skozi prvo šikano,si mislim no zdej pa gasa in lov za sprednjimi,no sej je šlo uredu kr nekaj sem jih prehitel,pol pa na koncu 4 kroga "trask-buum",oni spoter v igri se dere podvozje fuč,guma fuč pa še neki je upil,ah RATELJ kakšno štalo si naredu,grem počas naprej,v desno je še šlo v levo pa nikak,grem v box mi popravljajo avto,gume menjajo(men se je zdel,da celo uro)pridem na stezo ,je blo pa tk konc dirke.Razočaran ja :oops:

R2:Soliden štart(iz 22 mesta),dirka povprečna brez kakšnih hudih duelov,končam na 9.mestu in zadovoljen glede na to kakšen klavern čas sem imel na qualy. [iz]

glede izleta Ratelja bi vam sam povedal to, da nihče ni bremzal niti zaviral ko je videl da drsi na progo da bi preprečil trk.. tko da ne se zdj na njega jezit,...

js sm se že naučil, da je bol pametno malo zmanjšat kot pa tiščat še dalje in upat na najboljše, pa tud če me kdo prehiti zaradi "nesreče"... rumena zastava pa to tud ne vela v špilu (žal)...

sicer pa... vsak zase ve :wink:

APAT,pa kaj je z teboj,kdo si je pa mislu da bo cel travnk drsel pa na progi pristal,a si pogledal to situacijo ali kr tko komentiraš,sej prtožu se ni noben,kakšno besedo pa mnde lahko povem.

Aha Murn pol veš za koga se gre,mogoče moja napaka ,da sem se zatipkal,večji problem je ko pišejo Novak to pa to,sva pa dva.

nč ni z mano, ... vse pod kontrolo, samo gledam in opazujem... ter komentiram, in ne kažem na prste...

sem pogledal ja, večkrat, iz večih kotov... ;) in videl tudi, kaj se je zgodilo po tem, ko je Retelj zapeljal na progo, Škraba v njega, Miro v Škrabo in potem še verižna reakcija ene 5-7avtomobilov od zadaj..., vse to bi se dalo preprečit ;)

sicer pa, če že misliš da sm teb kaj reku: kaj ga nisi vidu ko si v zadnjega desnega zavil? ;)

:P

Mark,seveda sem vidu eno Hondo ko je drsela po travi in je nesrečno pristala na progi samo jaz sem bil kr nekaj zadej(200-300m),sem pa večkrat pregledal replay Reteljeve situacije v trenutku nesreče in ko sem vidu,da takrat ko se je Škraba zaletu v njega ni Retelj rinu na progo,pač ustavu se je tm,po moje dirkaška nesreča,reku sem pa da je naredu štalo ja,kar je tudi res. :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...