marko 36 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Me zanima kak je blo z današnjim sekanjem in kolkrat je kdo seku.. Čestitke vsem ki so se uvrstili na dirko. Kot kakšna PRO liga. Povoziš travco pa maš premalo oprijema na gumi za dober krog.. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Q: Z 50kg sem vedel da bom med zadnjimi a vseeno mislim da mi je uspel dober krog in sem bil 22. R1: Izjemno sem štartal, izkoristil zmedo v prvi šikani in bil okrog 15 mesta, potem sem konstanto vozil in čakal na napake nasprotnikov. In zgodile sos se v zadnjem ovinku ko so bili vsi počez, zmanjšal sem hitrost in uspel odpeljati mimo mislim da na 10 mesto, kar je bilo super. No potem nisem mogel za sabo zadržati hitrejših tovarničarjev in sem končal 13. Samo 1x sem zgrešil šikano, ko sva bila vštric z enim a mislim da je bilo ok. R2: Ne tako dober štart, neka zmeda v prvem ovinku, bil sem na naotranji strani in vse je bilo ok (nekateri so zavili v mene, a brez posledic....). Potem dobra dirka, mislim da mi je Novak dosti časa dihal za ovratnik, poskušal sem ga blokirati, mislim da kar dosti krogov, a mu je uspelo priti naprej. Prav tako enemu izmed Volvov. Potem sem mislim da v boju z volvom zgrešil za malo šikano, zato sem mu pozicijo prepustil (spet samo 1x sem zgrešil, sem siguren). Končal sem 15. All in all: Sreča da sem prišel z zadnjim mestom v predkvalifikacijah na dirko, kjer menim da sem dirkal res dobro in konstantno. Za novinca 13 in 15 mesto med tako konkurenco ni bilo od muh, sploh glede na močno podhranjeno vozilce (skupno je igra pokazala 10. mesto). Zelo zanimivi in fer boji okoli mene in v zvezi z mano. Kar tako naprej. Hvala vsem za 2 lepi dirki. Pa lep pozdrav Link to post
play 502 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Meni kr ni logično no, q niti nism vedu da mormo vozit,jaz model natočim benza na 15l, da mal probam setup,kr neki, ni in ni šlo 23.xxx čas , pol počasi skapiram da furate zares , niti za 50kil mi ni blo jasno, setup čisti pogreb,R1 je še nekak šlo,eni res lepo zapirate, niti ne mislim kaj omenjat, ker sem sam največji problem, sekamo lepo ja.R2 pa akcija,meni je mogoče čisto malo zaštekalo in nabašem Tomaža, sva se prej pogovarjala, da le en drugega paziva ,probam še vozit, sm R2 je pa skakalo zelena H je kr zginla, pa spet nazaj....nimam besed,po vrhu vsega pa še tako zamišljen s to šikano, da.... Link to post
zokid 772 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 porocilo q priletel na 18 mesto to se pravi 2 med privatniki(kar ok) R1. štartal odlicno pridobil nekaj mest nakar pred ovinkom ciiljne ravnine priletim enemu od elanovih voznikov v rit vsled njegovega prehitrega bremzanja(ali mojega prepocasnega), nakar se sportno postavim na stran pogakam da se izrije iz peska in gremo dalje- pristanem na 25 mestu. Ker pa sem nekaj zamustral z setupi mi avto ni drzal ceste in sem komaj lovil ostale! po postanku v boksih pristal na 21 mestu R2. Štartal kar dobro in na istem ovinku kot v r1 prileti meni v zadnji blatnik Skraba(o tem bo se govora) in me vrze iz ceste v gume- okvara susp... pnevmatike.... spojl..... game over Link to post
JeZn 120 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Evo mene... Q: Izšle so se super, par lepih krogov. Kljub 50kg se je avto lepo obnašal, pa tudi zadnje nastavitve so se super obnesle. Samo +0,5 slabši čas od kvalifikacij in z "privatno" kilažo. Prvi med privatniki, skupno na 17. mestu. R1: Najbolj me je grabila panika, ker sem startal v sredini startne vrste in se bal zapletov v prvem ovinku. Trenutek sem zaspal na startu. Prva kombinacija se je vsaj okoli mene zelo lepo iztekla. Držal sem zelo dobro mesto med privatniki, ko me je na koncu prvega kroga, pred zadnjim desnim zavojem nekdo nasadil od zadaj (mislim da je bil Zorko). Pregled in prijava še sledita. Žal me je vrglo globoko v pesek in posledično ob dobro uvrstitev. Ob taki izenačenosti je zelo težko napredovati, razen ob napakah voznikov pred sabo. No in to se je tudi zgodilo, pa tudi sam sem naredil eno majhno ki me je stala enega mesta. Končni izkupiček 6. mesto med privatniki in 18. skupno. R2: Start iz 18. pozicije, kar je u bistvu samo mesto slabše od starta prve dirke. Zopet sem se bal najhujšega. Start mi je super uspel, pripeljal sem se lepo na notranjo stran ovinka in čakal od kje bo padalo. A je padalo po sredini... Šimenc je naciljal Selčana, Ostali so se malo umikali, jst pa lepo mimo in na P2 oz. P3 med privatniki. Namen je bil držati mesto oz še kakšnega pridobiti a mi je med dirko vrglo v namizje (mmislim da sem bil pred tem na drugem mestu med privatniki). Se opravičujem Plesničarju in Šimencu če sem jih kaj zmotil ko je avto brez nadzora taval po pisti Na koncu skozi cilj na 19. mestu in 4. mesto med privatniki. All in all z malo več sreče so bile stopničke na dosegu rok, tako da so cilji pred sezono kar realni. Link to post
igi 51 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Še moje poročilo: Nisem pričakoval veliko, in toliko sem tudi dobil Q: še kar dober krog in 6. mesto R1: Dober štart, kratek dvoboj z novakom, ki sem ga najprej dobil. Novak je šel v prvi šikani direkt čez pesek in takoj za mene. Ko me je po moji napaki naslednjič okrog spet v prvi šikani taknil, sem letel v ogrado in konec s točkami. Ni za prijavo bilo, je bilo pa na meji. R2: Vsega konec že v prvem krogu. Najprej sva se dotaknila z Glavačem, kar je bilo dosti za izlet na travo, ko sem se vrnil na stezo ne je ruknil še nekdo (sorry, ne vem kdo) kar me je poslalo v ogrado s pokvarjenim podvozjem. Tudi to ne verjamem da je za prijavo, zato je ne bom dal. Nadaljeval sem z zadnjega mesta kar tako za špas. Pa še fajn sem driftal v vsakem desnem ovinku zaradi podvozja Upam da se bodo zdaj sodniki izkazali in pogledali vsaj prvo šikano. Link to post
maranello575 1 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Pohvale organizatorjem za tako veliko in izenačeno štartno vrsto. PreQ: V sredo 1.21.0, vendar sem za kakšen centimeter povozil belo črto. Danes 1:21.366, kar je bilo dovolj za na dirko. Q: 1:21.2, kar je bilo nekako po pričakovanjih. Ni mi uspel nek super krog, veliko pa sem jih tudi opustil, če se mi je samo zdelo, da sem sekal šikano. R1: Solidno se peljem tam nekje okoli 12. mesta, ko pride do gneče v zadnjem ovinku. Retelj se je zavrtel na izhodu iz zavoja 6, potem pa je priletel na stezo. Na posnetku se lepo vidi, da so mu gume ves čas blokirale, tako da ni imel kaj. Vanj se je najprej zaletel en Seat, Novak pred mano v Seata, jaz pa sem spustil gas, da bi se mirno odpeljal mimo, ko naenkrat Novak in Seat še enkrat trčita, Honda meni na pot in predrta guma... Škoda. Potem mi ni hotlo menjat gum, tako da je bilo to 24. štartno mesto na R2. R2: S 24. mesta sem bil po prvem zavoju že 18., potem pa sva trčila z Novakom (spet ), ker me ni videl. Odnesel sem jo slabše in padel na 22. mesto. Potem sem z nekaj prehitevanjih napredoval na 14. mesto. Šlo bi bližje deseterici, če ne bi pri poskusu prehitevanja Trošta spustil mimo Retlja in izgubil kar nekaj časa. S Troštem sva se potem še malo borila in moram pohvalit, da je zelo korektno zapiral takoj na začetku ravnine. Naredil nisem praktično nič napak, ampak nesrečne okoliščine v R1 so me stale veliko. Druga dirka je bila zabavna, zdaj pa imam občutno manj kg od dela konkurence za naslednjo dirko, tako da upam na kaj več. Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Šimenc je naciljal Selčana Lepo povedano, epic fail Link to post
JeZn 120 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 pred ovinkom ciiljne ravnine priletim enemu od elanovih voznikov v rit vsled njegovega prehitrega bremzanja(ali mojega prepocasnega), Mene si nasadu. Jst ponavadi vedno malček prej bremzam da imam lepšo izhodno linijo. Samo mislim da si bil ti vseeno prepozen Link to post
play 502 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Lepo povedano, epic fail Enga sm mogu, bolj da tebe,kot da... Link to post
KiWi 0 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Q: Začel dobro, imel dovolj dober čas ampak me je potem vrglo s serverja in sem prišel nazaj glih toliko, da sem lahko 3 živčne kroge naredil. Rezultat: zadnje mesto. R1: Porazen štart! Ampak to ni bilo tako pomembno, ker se tak v prvem ovinku zabije vse skup in že si v gužvi prišel vmes celo na 15. mesto (zaradi nesreč ostalih) ampak zaradi dodatne obtežitve (in slabe vožnje ) nisem mogel obržat. R2: Ponovno porazen štart Tukaj je bilo pa malce drugače in nisem pridobil mest zaradi nesreč ostalih ampak sem se v šikani zabil v nekoga (men se zdi, da seata) in potem dirko nadaljeval v ozadju s malce pokvarjenim vzmetenjem. Vmes še zaradi napak koga prehitel vendar brez posebnih dosežkov Link to post
FBR18 112 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Q: 7 mesto, več ali manj po pričakovanjih. R1: Takoj v prvem ovinku sem zaradi nenadnega bremzanja, spredaj sta se dva dotaknila in sem se bal naleta, zgubil oblast in tako pristal na zadnjem 25 mestu... potem pa počasno napredovanje do končnega 12 mesta, veliko boljšega izhodišča za štart R2. R2: Lep štart in potem vožnja za prvimi desetimi. Mogoče sem šel preveč na ziher da boste spredaj delal napake. Na koncu me je bolj ali manj mlačna taktika pripeljala do 8 mesta. Link to post
PEK 2 291 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Ej sori igi za tisto v taostrem ovinku, enostavno nism pričakoval da bo tok vn iz ovinka silu avto ko sm dal gas. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Q: Presenetljivo 4. mesto ... sem dobil nekaj upanja v Lado R1: Itak zanič štart, zgubil par mest. Dobra dirka, ampak se opravičujem Slaparju pa še eni hondi, da sem jih ruknil. Oba seveda v prvi šikani, saj so jo vsi peljali drugače, nekateri celo bremzali na izhodu iz nje, kar mi je čist zje..lo ritem. Proti koncu je Lada le pokazala svoje minuse. Avto proti koncu dirke postane skoraj nevodljiv. Letel sem iz enega konca proge na drugega in tako izgubljal mesta. V zadnjem krogu v hairpinu se probam izognit za krog zaostalemu vozniku in odletim na travo, kjer zgubim še eno mesto. Isti voznik je delal probleme dvema pred menoj, ki sta se borila za 6. mesto. Sm mislil, da je rookijem jasno, da se umakneš, če zaostajaš za krog in se ne vmešavaš v boje boljših voznikov! R2: Štart...zanič! Padel iz 1. mesta na 5. ali 6., sej ne vem. Potem pa počasi dohajal voznike pred seboj, dokler nisem prišel do Mejaka. Mejak je pravi profi v zapiranju, saj je celo dirko samo to delal. Ti BMWji prou prosijo, da jih nekdo rukne. No to je le dirkanje in tukaj prihaja do zapiranja. Na koncu sem bil tako živčen, da sm ga kr hotu ruknt vn, četudi dobim kazen V zadnjem krogu me prehiti Glavač in končam na 4. mestu. Nisem pričakoval točk. Tako da sem zaenkrat zadovoljen. Aja...pa dej pište Mare Novak al pa Mirko Novak, ker potem nikol ne vem o kateremu pišete Link to post
Recommended Posts