play 502 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Šimenc:106,267,424,505,597,679,766,1395,1479,1561,1642,1725,1807,1930,2011,2093,2188,2589,2670,2752,2834,3044,3215,3309,3391 => 25x Šimenc in Bašelj - najraje bi vama prepovedal dirko! Naj vama bo... Bašelj, a igraš na tipkovnico? Mene tole moti, sprva me ni, pol pa začnem študirat, ok sm sekal 25x zihr nism, od tega sm vsaj 15+ odnehal hitr krog, matr sej nism tele no, a vozim tako tako zanič, očitno ja a ne?In zdej da bom mirkal za tisti kolo čez robnik, kaj bom naredil, fural kot sm reku 5h+, brezveze no! Že sedaj javljam se oproščam, javim prek gsm-a ob 18h če bom doma, se že danes 99% oproščam da me ne bo, ker res nimam čas sm za eno progo, za 1m sekanja reci piši 5h+ furat, da bom pol na koncu razočaran, ker 200% da bom v eni od dirk sekal po nesreči!! ps mm46 to govoriš za Bmw-ja, probej Hondo! Hitro šikano kdor je pameten Fwd seka!!In zakaj bi jo? Fantje vem da sem siten, vem, kaj čem... Link to post
mm46 11 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Ne, govorim na splošno, sem te dni kar precej testiral volvota in nekaj tudi lado in če sem kaj sekal v hitri šikani je bil to prvi ovink in ene parkrat drugi in začuda je bil drugi split, ki je takoj na izhodu iz te kombinacije vedno največ desetinko boljši kot takrat, ko sem zvozu popolnoma brez sekanja. Pa na dirki za komerkol sm vozu, noben ni sekal te kombinacije, mogoče 1x al 2x res malo levi ovink. Vse ostalo kar si označu na uni slikci se ne seka, ker ne pridobiš nič. Sicer pa kot si opazu, samo ti delaš nek big deal iz tega, kot da je nemogoče peljat po cesti Link to post
PEK 2 291 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 play brezveze gledat ostale ovinke, ker tam ne pridobiš nič z nobenmu sekanjem,... razn ce boš po travi speljal ovinek 5. Ne vem kako boš sekal ovinek 3, ker ne boš nic pridobu, ampak samo zgubu. Tako naj bo kot pravjo ogranizatorji, jebat ga zajebal smo se s tole progo, ker je res tista prva šikana idealna za sekat in pridobit več kot pol sekunde. V ostalih primerih bo verjetno tako kot reče igra. Ker tut pri drugih progah ni takih problemov, kot pa tu. Mejte v mislih da se ne vozi prek črt in to je to. Mi je kr bad kok ma Murn dela s tole Curitibo, pol se pa kle še pojavlajo neka nezadovoljstva... Če bo 12 dirkačov bajkotiralo dirko jih pa naj. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Ena luknja v tem pregledovanju? Je mogoče že kdo pomislil, da lahko kdo drka tisti HL cel dan (ali cel teden), dokler mu ne uspe idealni čas brez sekanja in ga takega pošlje Murnu v pregled. Ta ga bo odobril, tisti, ki so se pa zajebavali na Q, pa jim ni ratalo proge odpeljati brez sekanja, bodo pa fasali +5sek. Ne rečem, da bom tako naredil (niti ne nameravam), ampak danes me je to prešinilo in me zanima, ali je kdo pomislil, da bi kakšen od dirkačev lahko izkoristil to luknjo. Morda ni luknja, morda se timestampa ne da "poneveriti". Pa vseeno. Organizatorji (in policist Murn ), razmislite o tem. Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 O tem sm razmišlu cel tedn, ampak poglej.. Prvič: itak bi zahtevu tut HUD od posnetka torej da se vidi št igralcev, potem čas ki si ga naredu, na koncu pa še lahko zahteva da vklučiš imena ostalih igralcev da se res vidi da si na serverju to nardil. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 - Glede na to, da je server online, lahko ta HL narediš na serverju. - Kako boš "post festum" vključil ostale igralce? Replay hotlapa je tak kot je - razen če koga ne prehitiš ali dohitiš, da se vidi, da je še kdo na progi. Če imaš pa srečo, pa si na progi sam, pa nimaš "alibija", da kroga nisi naredil v času predkvalifikacij. Upam, da tega ne bo noben naredil, zato sem tudi objavil svoj pomislek, da vsi vedo, da bi kdo lahko na ta način izigral pravila. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Bom jast spremljal Q in beležil čase Bom na serverju, kjer bom dodatno spremljal čase & sekanja (kolikor bom videl). Zdaj pa dovolj o temu...fantje...vozit se bo treba tako, kot je napisal Murn...to je dejstvo! Enga govorenja...če bi bil tole Monte Carlo...bi ravno tako sekali? Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Bom jast spremljal Q in beležil čase Zdaj pa dovolj o temu...fantje...vozit se bo treba tako, kot je napisal Murn...to je dejstvo! Enga govorenja, če bi bil tole Monte Carlo...bi ravno tako sekali? Kdaj misliš pa vozit svoj HL? Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Nisem prijavljen v prvenstvo Link to post
PEK 2 291 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Smo ga izključli ker je lan skos sekal šikane... Link to post
denis 38 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 gre kdo pelat ? js grem zdele Link to post
igi 51 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 A pol tisti ki smo z zeleno pobarvani (čas) nam ni treba jutri na kvalifikacije in smo že uvrščeni? Link to post
FBR18 112 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 A pol tisti ki smo z zeleno pobarvani (čas) nam ni treba jutri na kvalifikacije in smo že uvrščeni? Sploh ne. Če v nedeljo postavijo hitrejše čase od tebe padeš po lestvici dol (torej najhitrejših 25 se uvrsti na tekmo). Dodatne kvalifikacije se gledajo od vseh časov skupaj (četrtek in nedelja). Link to post
play 502 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Smo ga izključli ker je lan skos sekal šikane... Heee sm se nasmejal, pol se sploh ne sekiram, ostajam doma le za tole dirko in naredim danes 1k krogov, sm da ne bom z...bl, šikane zmer, itk pa ne spim že od 4.00+, moto gp itk , no no se vidmo na dirki, danes dobre volje, tako da neham blatit forum, če pa do druzga leta ne bodo tm postavil gum, pa zakurim to igrco... Link to post
play 502 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Se oproščam, kr neki pišem glavno pa pozabim, kako se pa pošlje svoj replay najboljšega čas, ko ga narediš od 19.00h+, to res ne vem, pa je potrebno a ne bo to kdo spremljal? Link to post
Recommended Posts