Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

Kaj, samo potestirat sem šel. Če mi kdo od vas odfura z Volvom+40kg v Q pod 1:20.5 (1. sektor ne sme bit pod 36.4) bom koj tih. :)

Jaz še z bmw-jem in 0kg pridem pod 20.5 samo, če sekam [Joj]

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Sam res kdo bo pa nadziru to sekanje prve šikane..Kr časi se naj ne bi upošteval če sekaš, ko se bo pa cajt zapisu na server zraven ne bo nobenga replaya.. [jezik12]

maxl je to zapisal na prvi strani Curitibe,

piše "znotraj" bele črte, asfalt ni dost...

Kaj, samo potestirat sem šel. Če mi kdo od vas odfura z Volvom+40kg v Q pod 1:20.5 (1. sektor ne sme bit pod 36.4) bom koj tih. :)

PEK, sj so vsiii stestirali in je 20 čist sprejemljivo, pa še 15 manj je kot stcc...

ROFL!

ps: po pol sezone boš vidu kulk se teh 20 kil šele pozna... Čolak, Kralj 80, mi2 pa s 100...

to bo šele zabavno!!!!!!!!!!!!! NOT!

@moderator, dj pust že to gor... k sm že 3x pisal isto :P pa še 5x bom če bo treba...

Uredil - mAxL
Jej jej :) Zadnji post na to temo :)

Janko se je lepo pelal, mene se tudi vidi, da sem se lepo peljal, rumen leon TFSI se je lepo pelal, ena alfa se je lepo vozila, Šimenc se je lepo vozil, Retelj se je lepo pelal in pa eden izmed Amikus BMWjev ...

Rdeče honde so pravilo ignorirale, da ne govorim o bmwjih... Ostali pa tko tko - včasih je ratalo, včasih pa ni :)

Ja samo pazi foro, kaj pa ko bo eden sekal šikano v r1 2x ali večx in bil v r1 na p8 kako bo pa z njim a bomo imeli pavzo med r1 in r2 da se nas bo štrafalo ali kako bo to .Ker ni fer do ostalih ki bojo na p9 v r1 pa ne bo sekal.

bomo vidli kk bo v brno, oschersleben in podobne...

Ja nekje je en avto hiter, drugje pa drugi, z volvom brez kil pa si enako hiter al pa precej hitrejši [iz] Lani ste mel celo sezono 35kg manj in je blo res zabavno...NOT!

Pa lani si bil v oscherslebnu s težjim avtom pred mano :roll:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...