Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Mislim, da je Lada po konkurenčnosti daleč za vsemi...

Prosim, da to potestirate in ukrepate!

Maš res...in če je bil Volvo daleč pred vsemi in smo mu dodali +20 kg, bomo Ladi odvzeli -20kg.

Skratka, zadnji in uradni balast! (ki ga nebomo več spreminjali. Kar so sedaj razlike na dirkalnikih, ste si jih zakuhali z izbiro dirkalnika sami!)

Menjava dirkalnikov ni več mogoča!

BMW 320si E90 (0 KG)

Honda Accord (0 KG)

Lada 110s (-20 KG)

SEAT Leon (0 KG)

SEAT Leon TDI 0 (O KG)

Volvo C30 (+20 KG)

Odločitev je dokončna, vsa nestrinjanja bodo brisana!

Razni gospodje novinci, kot so Trošt, Plesničar pa še kakšen bi se našel...

Če nameravate tako voziti na dirkah, bodo padale prijave, vam pa se bodo nabirale kile in morda celo kakšna hujša kazen - če v ovinku ne moreš mimo, ne pomeni, da moraš voznika spredaj "nabijati", dokler ga ne zavrti...če ne gre, ne gre, poskusi v naslednjem ovinku, kjer veš, da si hitrejši in poskusi izkoristiti napake voznika spredaj. Na silo na žalost pač ne gre.

Glede na to kar sem prebral v naslednjih postih se niti najmanj nebi strinjal s tabo. Smer vožnje ko je nekdo za tabo pač ne smeš spreminjati več kot 1x in je pravilo nekoliko drugače, kot si ga mogoče ti predstavljaš.. Kar se tiče izrivanja če je že po poravilih (četrtine in te fore), je pa vsaj skrajno nefer. Aja pa še to glede Schumacherja, ko je rinil Barichela v zid, na Hungaroringu.. Ker očitno ne spremljaš ravno veliko F1, ti sedaj povem, da je dobil kazen +10 mest na štartu na naslednji dirki v Spaju :wink:

Pa še to glede predkvalifikacij. Maxl, vem da so pravila pač pravila, ampak a bi se mogoče dalo (vsaj za prve 3, 4 dirke) prestavit le te na torek, saj so ob sredah še vedno F1 dirke. Lahko tudi četrtek ampak mene v četrtek tud ne bo, k me ni doma [wub]

No ker ste se že name spravli pa pravte da vse povrst zrivam iz steze, kot da sem tank, naj povem da sem samo enega obrnil, nevem kdo sicer je bil, ampak se mu opravičujem, se pa poskušam držati čistih prehitevanj, in tako kot je maranello575 reku, sva v enmu delu dirke mela krasen dvoboj, pa tud še kakšen bi se najdu kjer smo se čist fino prehiteval, moram pa rečt da so mi posebej agresivno deloval vozniki seatov, vsaj tisti v ozadju, ker so me pošteno rukal po progi pred in v tistem hitrem S ovinku, pa še ena honda se je umes znajdla tako da sem kar moral loviti avto po progi, pa ene dvakrat ko so me prehitel še ni bil avto čisto mimo mene so že kar v mojo linijo rinli, tako da so z mano kar malo ping pong igral po progi, pa tudi obrnili so me v prvi dirki in podobno! Tako da jaz mislim da sem še kar solidno vozil! Drugače mi je bila pa dirka všeč in mi je bilo v veselje vozit!

Mene si zrinil, kar nekako na tako visokem nivoju dirkanja nisem pričakoval...

No glej, če te je to tako zmotilo se ti opravičujem, ampak moram rečt da em bil tud sam ene parkrat žrtev napadov na silo in podobnega, ampak zato smo naredil trening dirko da nekako vidmo, še posebej mi novinci, kako stvar zgleda! Zdej jst se probam čim bolj držat fer prehitevanja, ampak včasih tako stvar nanese da se slabo konča, bom pa tudi na diri čim bolj pazil da do tega ne bo prihajalo, da ne bo potem nekega prerekanja kdo je kaj naredil!

Še eno vprašanje mam, če kdo ve mogoče, so 08 avtomobili kaj hitrejši od 06?

Prva dirka..nekaj zanimivih trenutkov [smoke]

Prosim, vsi poglejte pri 0:50, kaj se zgodi, ko na mojmu Volvu crkne volan hahaha :D:D;

BTW, se to mogoče še komu dogaja? Saj mislim, da smo se že enkrat pogovarjali. Včasih, verjetno ko za trenutek zmanjka elektrike (tu v stanovanju je malo slaba napeljava), volan crkne in zabije v skrajno desno ali levo. Se mi je že lani dogajalo :/

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...