Jure Skraba 8 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Prvo ko prvo Škraba, sem se opraviču, pač sem naredu napako......se zgodi, še enkrat sorry. Vsak dan se naučimo nekaj novega, tudi tisti ki smo že dolgo v online dirkanju (pa novi v wtcc, ampak princip je pač enak). Lp V tvoje dobro: če se opravičiš, na žalost nič ne pomaga, kvečjemu ti boš dobil dodatno kazen zaradi govorjenja med igro. Saj vem, ste novi...pa izkušnje...sej poskušam bit toleranten (in tudi jaz delam napake), ampak prehitevanja na silo pa ne prenašam. Link to post
zokid 772 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Še enkrat preberi pravila. - Dokler nisi čez polovico avta, lahko delam "kar hočem" - če malo pretiravam, se spomniš, kako je Schumi pritisnil nasprotnika v zid, pa ni dobil nobene kazni. - Prav tako je dovoljeno eno spreminjanje smeri (glej točko 3.04). hja samo ti si meni vedno priletel ko sem jaz z mojim avtom bil preko polovice tvojega tako da si si danes prisluzil ene 60 kg balasta tako da nena samo kao po nas novincih pluvaj ker ti nisi nic kaj boljsi Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Mah...brez veze. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 V tvoje dobro: če se opravičiš, na žalost nič ne pomaga, kvečjemu ti boš dobil dodatno kazen zaradi govorjenja med igro. Saj vem, ste novi...pa izkušnje...sej poskušam bit toleranten (in tudi jaz delam napake), ampak prehitevanja na silo pa ne prenašam. Hvala lepa za te informacije...... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 (urejeno) Še enkrat preberi pravila. - Dokler nisi čez polovico avta, lahko delam "kar hočem" - če malo pretiravam, se spomniš, kako je Schumi pritisnil nasprotnika v zid, pa ni dobil nobene kazni. - Prav tako je dovoljeno eno spreminjanje smeri (glej točko 3.04). Seveda, lahko počneš kar hočeš. Če pa bo nekdo na ravnini iz zavetrja prišel do četrtine tvojga avtomobila, ti pa boš v njega zavil, ne pričakuj da bo on dobil kazen v primeru trka... Pa tudi, če že bo kaznovan, je največja kazen že ta, da bosta oba imela pokvarjeno dirko. To je common sense. Zapiraj prej dokler še lahko, če zapiraš pozno, sam kličeš nesrečo! Uredil October 10, 2010 - Matjaž Murn Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Seveda, lahko počneš kar hočeš. Če pa bo nekdo na ravnini iz zavetrja prišel do četrtine tvojga avtomobila, ti pa boš v njega zavil, ne pričakuj da bo on dobil kazen v primeru trka... To je common sense. Zapiraj prej dokler še lahko, če zapiraš pozno, sam kličeš nesrečo! To mi je povsem jasno in tega NE delam. Verjamem pa, da ni prepovedano, da poskusiš napadalca z "rahlo" vožnjo proti robu vozišča prisiliti (seveda, ne na silo), da te je prisiljen prehitevati z druge strani. Ali pa se motim? Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Prve kvalifikacije ko še ni blo gužve okoli 20.30 Druga tabela kvalifikacije ob 21.00 Link to post
zokid 772 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 To mi je povsem jasno in tega NE delam. Verjamem pa, da ni prepovedano, da poskusiš napadalca z "rahlo" vožnjo proti robu vozišča prisiliti (seveda, ne na silo), da te je prisiljen prehitevati z druge strani. Ali pa se motim? poglej si posnetek 2 dirke pa bos tocno videl kaj delas pa kaj ne Link to post
marko 36 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Če so bo delal spisek ali ne, jaz v sredo ne morem, tako na F1 kot na WTCC quali, zaradi sestanka za društvo on 20:00. Tako da je en prostor več v sredo. LP Link to post
sennas 1 040 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Jaz tud v sredo absolutno ne, ker je F1. Link to post
Oxy 11 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Škoda ja da so qualy v sredo vedno so bile v četrtek. Link to post
Oxy 11 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 Samo prve qualy so pa ble kar dobre spoh Čolak je mel kar brez kroga čas 1.21.0 [dance] Link to post
zokid 772 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 koliko vidim da bo v nedeljo kar guzva Link to post
Mouly 2 Napisano October 10, 2010 Share Napisano October 10, 2010 No ker ste se že name spravli pa pravte da vse povrst zrivam iz steze, kot da sem tank, naj povem da sem samo enega obrnil, nevem kdo sicer je bil, ampak se mu opravičujem, se pa poskušam držati čistih prehitevanj, in tako kot je maranello575 reku, sva v enmu delu dirke mela krasen dvoboj, pa tud še kakšen bi se najdu kjer smo se čist fino prehiteval, moram pa rečt da so mi posebej agresivno deloval vozniki seatov, vsaj tisti v ozadju, ker so me pošteno rukal po progi pred in v tistem hitrem S ovinku, pa še ena honda se je umes znajdla tako da sem kar moral loviti avto po progi, pa ene dvakrat ko so me prehitel še ni bil avto čisto mimo mene so že kar v mojo linijo rinli, tako da so z mano kar malo ping pong igral po progi, pa tudi obrnili so me v prvi dirki in podobno! Tako da jaz mislim da sem še kar solidno vozil! Drugače mi je bila pa dirka všeč in mi je bilo v veselje vozit! Link to post
Recommended Posts