Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

tudi ti jure nisi svetnik

ce te vrze iz steze ne gres nazaj na stezo vozis po sredini(na ravnini) pol pa ko te hocem prehitet pa me zacnes rivat ven iz steze

pa se nekaj malo glej naokoli kje so ostali vozniki - nisi sam na stezi

kot vidim si neki kao izkusen voznik, ampak nekaj ti povem vjuganje po ravnini se ne pomeni zapiranje nasprotnika

Razni gospodje novinci, kot so Trošt, Plesničar pa še kakšen bi se našel...

Če nameravate tako voziti na dirkah, bodo padale prijave, vam pa se bodo nabirale kile in morda celo kakšna hujša kazen - če v ovinku ne moreš mimo, ne pomeni, da moraš voznika spredaj "nabijati", dokler ga ne zavrti...če ne gre, ne gre, poskusi v naslednjem ovinku, kjer veš, da si hitrejši in poskusi izkoristiti napake voznika spredaj. Na silo na žalost pač ne gre.

Lepo si to povedal, tudi jaz sem bil žrtev novincev [guns]

Lepa cifra 25 [ok] , sama gužva.Ja, na dirkah pa zna biti zadej kr klanje,pa upam da ne kr neki.Q 8 sem samo debelo gledal,ubistvu z muko prišel za volan, ker se mi je zdelo, da bom res čist čist zadnji,res lep trening!

uu Golobič, nisem te videl v R2 T4 (zanka). Čisti mrtvi kot, drgač bi pustil prostor, ker ni blo panike.

Jaz sem se boril z eni od novincem, mislim da Plesničar, in je blo super. Samo zapirat prej, ker če se jaz dvakrat ne bi umaknil pred hitrim levim T5, bi šel ti pred mano levo v zid :D

Server je 1 liga :)

Prvih par krogov je bilo ok, potem pa kar na enkrat nobenega gripa na sprednjih kolesih in sem mal po travi letel :P Če se ne motim sem padel na p10. Potem pa,ne vem kaj ste mutili spredaj, kar na enkrat je bil Šimenc čez celo pisto in se ni bilo kam umaknit.Fasal po suspension-u in potem je bilo gotovo, enostavno v leve ovinke se ni dalo več peljat....

Prvo ko prvo Škraba, sem se opraviču, pač sem naredu napako......se zgodi, še enkrat sorry. Vsak dan se naučimo nekaj novega, tudi tisti ki smo že dolgo v online dirkanju (pa novi v wtcc, ampak princip je pač enak).

Lp

• Upvote 1

Zapiranja je blo pa danes ohoho. Sj je res, da je to del dirkanja samo dajte to prej delat, ne pa 1 meter pred za seboj vozečim vozilom.

Pol pa pride do nesreče. Sj jih je blo kar nekaj. To me sploh ne moti, zato pa so treningi, da se dobi občutek. Tud sam sem se eneparkrat

grdo naslonu na kakšnga - se opravičujem. Nekj sm se zatipkal pred štartom in mi je zginilo vzvratno ogledalo. So pa borbe zadaj kar napete.

Slabe kvalifikacije oz. štart, pa se lahko posloviš od borbe za višja mesta.

Potem pa,ne vem kaj ste mutili spredaj, kar na enkrat je bil Šimenc čez celo pisto in se ni bilo kam umaknit.

Ja mene je samo rahlo čez levo bankino, (to predzadnji ovinek) odneslo, nato v desno direkt v ograjo al beton, niti nism videl, avto je vrglo na streho in nazaj na cesto,se mi zdi da ste se trije zaleteli v mene, se oproščam, sm nism mel čisto kaj naredit, dokler se ni avto ustavil, se je pa čist na sredini.

Pa pohvale za server! [champ]

Bom že vnaprej povedal. Obstaja verjetnost, da me v nedeljo ne bo na dirko. Namreč imamo v šoli tako zelo natrpan urnik za naslednji teden (in potem še naslednjega) da enostavno ni časa za trening. Čase vozim bolj skromne, tako da se verjetno itak ne bi kvalificiral na to dirko.

Tako da če me slučajno ne bo, se vidimo na naslednji dirki ;)

Rok, sporočiti moraš, če se boš dirke lahko udeležil ali ne, tako da lahko tvoje mesto zavzame nekdo drug, saj bo server poln. Tukaj se žal ne moremo več iti "mogoče pridem, mogoče pa ne". Če prideš, se bo potrebno udeležiti kvalifikacij, če ne prideš pa to prej povej.

Danes uradni trening uspel. Server ni delal težav, vsaj jaz nisem imel problemov. Edino v R2 mi je Jani mičken skakal, potem pa itak pobegnu :) Na R2 sem napačen setup loadal in sm se parkrat zbremzal in lepo posekal šikano. +5s :twisted: Sicer pa zelo dobri boji z Markom [ok]

Uredil - Matjaž Murn

Kvalifikacije za na dirko so v sredo in drugo nedeljo!

Da ne bo potem gužve bi se lahko mal zmenil kdaj kdo pelje te treninge.

A lahko tisti ki probajo v sredo potem tud v nedeljo pridejo ?

Mal na ohlapno smo se tole zmenil... predvidevam pa da štejejo časi na teh q in ne mesto, ker drugače mi ni jasno kako se bo določilo kdo gre na dirko in kdo ne...

Jaz u sredo ne morem, tako da bi šel na te q v nedeljo.

tudi ti jure nisi svetnik

ce te vrze iz steze ne gres nazaj na stezo vozis po sredini(na ravnini) pol pa ko te hocem prehitet pa me zacnes rivat ven iz steze

pa se nekaj malo glej naokoli kje so ostali vozniki - nisi sam na stezi

kot vidim si neki kao izkusen voznik, ampak nekaj ti povem vjuganje po ravnini se ne pomeni zapiranje nasprotnika

Še enkrat preberi pravila.

- Dokler nisi čez polovico avta, lahko delam "kar hočem" - če malo pretiravam, se spomniš, kako je Schumi pritisnil nasprotnika v zid, pa ni dobil nobene kazni.

- Prav tako je dovoljeno eno spreminjanje smeri (glej točko 3.04).

• Downvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...