Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Bom že vnaprej povedal. Obstaja verjetnost, da me v nedeljo ne bo na dirko. Namreč imamo v šoli tako zelo natrpan urnik za naslednji teden (in potem še naslednjega) da enostavno ni časa za trening. Čase vozim bolj skromne, tako da se verjetno itak ne bi kvalificiral na to dirko.

Tako da če me slučajno ne bo, se vidimo na naslednji dirki ;)

Js pa vozu na 4 mestu nakar ugotvim da mam benza sam za 7 krogov, tik predn hočem zapelat u boxe mi sovoznika Šimenca vrže pred mano z njegovim trojnim saltom tak da je še mene na travo vrgl, pol sm prišu na zadnje mesto kjer sem lovil Bizjak..skoraj uspešno [smoke]

Razni gospodje novinci, kot so Trošt, Plesničar pa še kakšen bi se našel...

Če nameravate tako voziti na dirkah, bodo padale prijave, vam pa se bodo nabirale kile in morda celo kakšna hujša kazen - če v ovinku ne moreš mimo, ne pomeni, da moraš voznika spredaj "nabijati", dokler ga ne zavrti...če ne gre, ne gre, poskusi v naslednjem ovinku, kjer veš, da si hitrejši in poskusi izkoristiti napake voznika spredaj. Na silo na žalost pač ne gre.

...pa še nekaj. Vsi tisti, ki ste do sedaj vozili F1, kjer ste imeli poškodbe nastavljene na 70% ali še manj, morate vedeti, da se vsak udarec v nasprotnikovo vozilo močno pozna na njegovih voznih zmogljivostih, saj je v WTCC poškodbeni model nastavljen na 100%, zato prosim, da ne igrate Destruction Derby-ja, prav tako ta igra ni NFS, kjer se zaletavaš in zaletavaš, pa se nič ne zgodi.

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...