zamex23 1 242 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 ..zokid, se bo treba najprej uveljavit mal da nas bojo resno jemal, prve 3 dirke zmagamo pa se bojo mal zamisl.. 1 Link to post
mm46 11 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 Morm še mal potrenirat tole, sploh prvo šikano, ker sem vsak krog za kak cm preveč posekal Link to post
zokid 772 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 Če bomo hoteli tole sikano lepo speljat se bo kar nabrala guzva okoli te sikane kakor se je pokazalo danes!!! Mislim da bo ta prva dirka igra živcev in potrpežjivosti Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 Prva dirka bo dirka 5 sekundnih pribitkov.. Link to post
mm46 11 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 Ja simbin bi moral nardit take robnike, kot jih ima prava curitiba, pa ne bi noben sekal Link to post
zokid 772 Napisano October 7, 2010 Share Napisano October 7, 2010 ja bo treba vzet v roke kelo pa nekaj morda pa gremo malo to popravit na svoje roke Link to post
play 502 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 Kaj žeee, akcijaaa , fino včer sm šele volan dobil, pa 1let nič vozu, zdej pa resno zagrabit! Komaj čakam!! Link to post
Mai 134 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 ..., zdej pa resno zagrabit!... ja? super.... pozabu tko nisi nč, torej dans že voziš na netu in treniraš Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 Ok, pa pejmo k bolj konkretni debati: kok mate kej cajte? Js sm uspel odpelat enih 15 krogov in sm mel cajt 1.20.8xx, kar se mi zdi zelo slabo. iRacing mi je čist občutek uniču in mi RaceON sploh ni ušeč - res k bi čist arkado fural... Mogoče mi je pa samo Solstice in pa RWD pokvaru veselje v vožnji FWD? Pole bo sigurno pod 1.20, lani je bil tudi. Letos bo pomoje Čolak dominiral, lani mu z BMWjem to ni uspelo... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 Ok, pa pejmo k bolj konkretni debati: kok mate kej cajte? Js sm uspel odpelat enih 15 krogov in sm mel cajt 1.20.8xx, kar se mi zdi zelo slabo. iRacing mi je čist občutek uniču in mi RaceON sploh ni ušeč - res k bi čist arkado fural... Mogoče mi je pa samo Solstice in pa RWD pokvaru veselje v vožnji FWD? Pole bo sigurno pod 1.20, lani je bil tudi. Letos bo pomoje Čolak dominiral, lani mu z BMWjem to ni uspelo... Nisem mislil niti napisat...ampak same here Link to post
Killer_B 87 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 Jep...probej Jetto pol pa Lado pa boš vidu kako se vozi....jao. Je pa res, da je v Race On občutek hitrosti večji....kar pa mislim, da v real lajfu niti ne bi smel bit tko. Vsaj ne pri takih hitrostih. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 8, 2010 Share Napisano October 8, 2010 Takole zgledajo trenutne naročnine. Če komi kaj ne ustreza ali pa če bi se kdo še dodatno naročil, naj mi pošlje ZS. Jutri pošljem testno še na vse liste, da vidimo, če deluje. Naročeni na: -> Dirke Damjan ŠimencDavorin ZorkoDenis BašeljDino FlorjančičJure ZupanMark ApatSandi JermanSašo ProsenTomaž ErženVito Križnik -> Kvalifikacije Damjan ŠimencDavorin ZorkoDenis BašeljDino FlorjančičJure ZupanMark ApatSandi JermanTomaž ErženVito Križnik -> Uradni treningi Damjan ŠimencDavorin ZorkoDenis BašeljDino FlorjančičIgor SlaparJure ZupanMark ApatSandi JermanSašo ProsenTomaž ErženVito Križnik -> Neuradni treningi Damjan ŠimencDavorin ZorkoDenis BašeljDino FlorjančičIgor SlaparJure ZupanMark ApatSandi JermanTomaž ErženVito Križnik Link to post
maranello575 1 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Ok, pa pejmo k bolj konkretni debati: kok mate kej cajte? Js sm uspel odpelat enih 15 krogov in sm mel cajt 1.20.8xx, kar se mi zdi zelo slabo. iRacing mi je čist občutek uniču in mi RaceON sploh ni ušeč - res k bi čist arkado fural... Mogoče mi je pa samo Solstice in pa RWD pokvaru veselje v vožnji FWD? Pole bo sigurno pod 1.20, lani je bil tudi. Letos bo pomoje Čolak dominiral, lani mu z BMWjem to ni uspelo... Jaz isto glede časa in krogov. Lani je bil pole 19.7, če se ne motim, ampak mislim, da smo lani sekali šikano. Na tej stezi je zelo težko najti čas, res je treba it v detajle. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Jaz zdaj pridem na 1.20.5xx ... ampak nikakor ne pogruntam kje je limit ko gume glih še tolk držijo da imaš nadzor... mater ko enkrat resno probaš iracing imaš občutek da je race on kar neki... :wink: Link to post
Recommended Posts