Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Če bomo hoteli tole sikano lepo speljat se bo kar nabrala guzva okoli te sikane kakor se je pokazalo danes!!!

Mislim da bo ta prva dirka igra živcev in potrpežjivosti [wall]

Ok, pa pejmo k bolj konkretni debati: kok mate kej cajte?

Js sm uspel odpelat enih 15 krogov in sm mel cajt 1.20.8xx, kar se mi zdi zelo slabo. iRacing mi je čist občutek uniču in mi RaceON sploh ni ušeč - res k bi čist arkado fural... Mogoče mi je pa samo Solstice in pa RWD pokvaru veselje v vožnji FWD?

Pole bo sigurno pod 1.20, lani je bil tudi. Letos bo pomoje Čolak dominiral, lani mu z BMWjem to ni uspelo...

Js sm uspel odpelat enih 15 krogov in sm mel cajt 1.20.8xx, kar se mi zdi zelo slabo. iRacing mi je čist občutek uniču in mi RaceON sploh ni ušeč - res k bi čist arkado fural... Mogoče mi je pa samo Solstice in pa RWD pokvaru veselje v vožnji FWD?

Pole bo sigurno pod 1.20, lani je bil tudi. Letos bo pomoje Čolak dominiral, lani mu z BMWjem to ni uspelo...

Nisem mislil niti napisat...ampak same here :oops:

Jep...probej Jetto pol pa Lado pa boš vidu kako se vozi....jao. Je pa res, da je v Race On občutek hitrosti večji....kar pa mislim, da v real lajfu niti ne bi smel bit tko. Vsaj ne pri takih hitrostih.

Takole zgledajo trenutne naročnine. Če komi kaj ne ustreza ali pa če bi se kdo še dodatno naročil, naj mi pošlje ZS. Jutri pošljem testno še na vse liste, da vidimo, če deluje.

Naročeni na:

-> Dirke

1. Damjan Šimenc
  2. Davorin Zorko
  3. Denis Bašelj
  4. Dino Florjančič
  5. Jure Zupan
  6. Mark Apat
  7. Sandi Jerman
  8. Sašo Prosen
  9. Tomaž Eržen
  10. Vito Križnik

-> Kvalifikacije

1. Damjan Šimenc
  2. Davorin Zorko
  3. Denis Bašelj
  4. Dino Florjančič
  5. Jure Zupan
  6. Mark Apat
  7. Sandi Jerman
  8. Tomaž Eržen
  9. Vito Križnik

-> Uradni treningi

1. Damjan Šimenc
  2. Davorin Zorko
  3. Denis Bašelj
  4. Dino Florjančič
  5. Igor Slapar
  6. Jure Zupan
  7. Mark Apat
  8. Sandi Jerman
  9. Sašo Prosen
  10. Tomaž Eržen
  11. Vito Križnik

-> Neuradni treningi

1. Damjan Šimenc
  2. Davorin Zorko
  3. Denis Bašelj
  4. Dino Florjančič
  5. Igor Slapar
  6. Jure Zupan
  7. Mark Apat
  8. Sandi Jerman
  9. Tomaž Eržen
  10. Vito Križnik

Jaz isto glede časa in krogov. Lani je bil pole 19.7, če se ne motim, ampak mislim, da smo lani sekali šikano. Na tej stezi je zelo težko najti čas, res je treba it v detajle.

Jaz zdaj pridem na 1.20.5xx ... ampak nikakor ne pogruntam kje je limit ko gume glih še tolk držijo da imaš nadzor... mater ko enkrat resno probaš iracing imaš občutek da je race on kar neki... :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...