Skoči na vsebino

Sezona 4 [2010/11]

Recommended Posts

O dodatnih kvalifikacijah bo več info tekom tega tedna, ko dokončno dorečemo zadeve. Definitivno bodo potekale, verjetno enkrat med tednom in eno uro pred dirko. Kdor se dirke ne bo mogel udeležiti, mora to prej sporočiti. Kdor ne bo sporočil, bo sankcioniran.

Letos ne bo izjem tukaj pa čeprav bo potem trpela udeležba, saj je bilo ponavadi (kljub boljši udeležbi) še vedno nekaj kamikaz, ki so prišli le na eno dirko in potem marsikomu pokvarili vikend. Potrebno bo pokazati malo resnosti.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na začetku sezone si zagotovo vedel, ali boš lahko tekmoval ali ne, prav tako si tudi vedel, kdaj so dirke. Odločitev je bila tvoja. Če ne moreš sodelovati na dirkah, je vsaj tvoja moralna obveza, da

Jebemtiš....sm mislu da sem odgovoril s prvim postom za tvojim. Bom še enkrat probal. A se ti upaš trditi, da še nikoli nisi nobenga ruknu in ga s tem oškodoval? Pa če je blo to ponesreči al pa zanala

n00b

Posted Images

Nekje sem že pisal. Kvalifikacij se ne bo potrebno udeležiti TOP15 voznikom, za preostalih 9 mest, ki so na razpolago na strežniku pa bodo predkvalifikacije...

Že prejšnjo sezono smo se posluževali SMS obveščanja, ki je bilo precej uspešno, zato smo se odločili, da s tem nadaljujemo tudi letos.

Kdor želi biti s kratkim SMSom obveščen o uradnih treningih, kvalifikacijah in dirkah, naj mi preko ZS sporoči telefonsko številko mobilnega telefona. Treningov se lahko udeležite tudi vsi tisti, ki ne sodelujete v WTCC prvenstvu, a si vseeno želite malo akcije.

V ZS napišite o čem želite biti obveščeni:

- vse

- uradni treningi

- neuradni treningi (če si kdo zaželi dirkanja, lahko pošlje meni SMS sporočilo, jaz pa bom poslal obvestilo tistim, ki bodo na obveščanje naročeni)

- kvalifikacije (kvalifikacije, ki zagotavljajo udeležbo na nedeljski dirki)

- dirke

Ok, se pravi meni ni treba [dance] Glih prav, ker sem od Srede do Petka v Portorose na kongresu rač. servisov [Jel2]

Nevem če bo tole ravno držalo za prvo dirko...tukaj je nova sezona in vse gre od začetka. Za naslednjo dirko bo pa že aktualno.

Tako je. Na prvi dirki bodo predkvalifikacije za vse, ker je na serverju omejitev 24 mest. Na naslednjih dirkah pa Top15 voznikom ne bo potrebno biti na predkvalifikacijah.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...